14K izlenime kaç tık gelmeli aşağı yukarı ?

ErdoganUrcu

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 14k tık aldım kaç tık gelmesi lazım sizce ve ne kadar getirisi olmalı aşağı yukarı ? içerik haber

500 civarı tık olması lazım ortalama kısa videolarsa oda sana ne getiri 50 tl gibi ortalma benm fikrim bu

280 civarı gelmeli en kötü.

%2 to yu beğenmeyenler var vay be :D ben 3 gündür %0.50 to ile geziniyorum mart ayından önce to %3 dü benimde.

Hocam to kesinlikle videonun anlık popülerliği ve kısalık uzunluguyla alakalı bunlar göz önüne alırsan normaldir büyük ihtimal.

kardşeim senin tık az ama diğer arkdaşalrın dediği gibi 500-600 tık hikaye o çok az rastlanan bi durum o kadar tık alınmaz...alıyorum diyen varsa tamamen şansına bakar o iş...14 K ya 150-200 arası tık alman lazım 1 K ya 10 tık alsan 140 adet yapar mesela....bazen 1 K ya 20 tık alırısn ama ortalaması 1 K ya 10 tık dır

kardşeim senin tık az ama diğer arkdaşalrın dediği gibi 500-600 tık hikaye o çok az rastlanan bi durum o kadar tık alınmaz...alıyorum diyen varsa tamamen şansına bakar o iş...14 K ya 150-200 arası tık alman lazım 1 K ya 10 tık alsan 140 adet yapar mesela....bazen 1 K ya 20 tık alırısn ama ortalaması 1 K ya 10 tık dır

yani benim durum normal mi hocam 111 TIK 15K izlenime

haber videolarında tıklanma az olur ama çalıştığın dile göre de değişir bu bende tık %3 e yakın civarda haber kanallarında o da 200-300 arası oluyor bi arkadaşın daha dediği gibi o da fiyat olarak 20 tl civarında bi para olması gerek ;)

Durumun gayet normal. Sayfa to oranin videonu izleyen ulkelere, videonun icerigine, kalitesine, suresine, hangi cihazdan izlendigine gore degisir. 90k izlenime 200 tik aldigimi falan hatirliyorum, senin durumun gayet iyi yani. Zaten tbm oraninda 0,21 mis.

haber videolarında tıklanma az olur ama çalıştığın dile göre de değişir bu bende tık %3 e yakın civarda haber kanallarında o da 200-300 arası oluyor bi arkadaşın daha dediği gibi o da fiyat olarak 20 tl civarında bi para olması gerek ;)
aynen hocam çalışılan dil izlenilen ülke değişim gösteriyormuş hayırlısı bakalım

Durumun gayet normal. Sayfa to oranin videonu izleyen ulkelere, videonun icerigine, kalitesine, suresine, hangi cihazdan izlendigine gore degisir. 90k izlenime 200 tik aldigimi falan hatirliyorum, senin durumun gayet iyi yani. Zaten tbm oraninda 0,21 mis.

hocam şimdi bu sürekli böyle devam etse razı olacam umarım bir eksilme olmaz :D aylık 600 yapar 100 kesintiye gitse 500 bana kalır razıyım gene ama elbet azalacak bu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri