Merhaba arkadaslar hesap 30 tl satmayi dusunuyorum ama bitcoin istiyorum karsiliginda yabanci bir siteye odeme yapicamda o yuzden ilgilenen arkadaslar iletisim gecebilir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben ozel botlarim var o yontem icin elime gectikce satiyorum normalde bu kredi satis yapmazdimda ihtiyacim oldugundan satiyorum benim icin az kredi yani.Hocam nasıl her gün yükseliyor bannerlerle filan mı?
valla kardesim ben youtube yeni basladim addmefast burada anlatmam cok uzun olur yani 2 puan ile 10 puan arasi duzenek var puan ne kadar yuksek olursa o kadar hizli islem yapar kullanicilar siteden gelme dunya uzerinden dogal kisiler 8 puan koyarsan hesaptan 8 kredi ceker 1 kisi islem yapip 10 kisi yaptiginda 80 ceker gibi gibi iste.bu kredi ile youtube a kaç izlenme ve abone çekilebilir?
Hocam nasıl her gün yükseliyor bannerlerle filan mı?
paylasim icin tessekkurler herkez bilinclensin arkadaslar bu arkadas paylastigi kodlarla kasabilirsinzi bende ozel yazilimlar bulundugundan 250 k lik hesabim var addmefast elime 16 40 70 k lik hesaplar gelince satiliga cikartiyorum.
paylasim icin tessekkurler herkez bilinclensin arkadaslar bu arkadas paylastigi kodlarla kasabilirsinzi bende ozel yazilimlar bulundugundan 250 k lik hesabim var addmefast elime 16 40 70 k lik hesaplar gelince satiliga cikartiyorum.
her yol mubah kardesim hayir banlama yetkisi olmaz satin almadim kendi yontemlerimle yapiyorum abi youtube abone kullanicaktim vazgectim yabanci abone isime yaramiyor cunku.250K'lık hesapları siz mi kastınız, satın mı aldınız?
o kadar büyük hesapları banlamıyorlar mı ?
her yol mubah kardesim hayir banlama yetkisi olmaz satin almadim kendi yontemlerimle yapiyorum abi youtube abone kullanicaktim vazgectim yabanci abone isime yaramiyor cunku.
aynen kardesimde valla zaman olmadigindan 1 gun video fln upload edebiliyorum yani elime geldikce saticam ilerki gunlerde 100 200k kredili hesaplar saticamTurkiye seçerek yapabiliyorsun sanırım dostum onu dene
pm attimEğer havale / eft veya Paypal kabul ediyorsanız ben alabilirim.
izlenme begeni abone hepsi var dunyadan gelen aktif kullanicilar bot olma olasiligi yuksek oluyor ama is goruyor yani 2 ile 10 puan arasi puan koyuorsun linkine 9 puan koydun diyelim 9 puan aliyor hesabindan sana koydugun 1 begeni takipci her neyse ondan veriyor sistemde bunlar aktifAddmefast videolarda ne ise yarar arkadaslar aydinlatirmisiniz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.