+15 Dak.Onaylı Youtube Hesapları Satışımız Başlamıştır

• Kullanıcı ThE-FeAr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

ThE-FeAr

Kayıtlı Üye
+15 Dak.Onaylı Youtube Hesapları SİPARİŞ ALIMIMIZ BAŞLAMIŞTIR!!!!

UZUN BİR ARADAN SONRA DEĞİŞEREK GELDİK ARKADAŞLAR
+15 Dk.Onaylı Youtube Hesapları Sipariş Alımımız Başlamıştır

+15 dk. Onaylı Kanal Fiyatı : 1 TL -Minimum satış miktarı 10 adettir.-
Onaylı Gmail : 0.60 TL -Minimum satış miktarı 10 adettir.-

- Tüm hesaplar temiz ip ve temiz çerez ile açılmıştır.
- Hesaplar ingilizce Bayan gerçek isim ve soyisimler kullanılarak açılmıştır.
- Şifreler özel şifreleme sistemi ile oluşturulmuştur.
- Hesaplar mail+şifre+onay telefon numaraları ile teslim edilecektir.
- Hesaba giriş yapılmadan kapanan hesapların değişimini anında yapıyoruz.

- Ödeme Yöntemi: PAYPAL,HALKBANK,ZİRAATBANK

NOT: SİPARİŞLE ÇALIŞIYORUM ARKADAŞLAR . KAÇ ADET HESAP İSTEDİĞİNİZİ SÖLEYİP 2 GÜN SONRA KANALLAR DENENEREK VERİLİYOR.

NOT: EGERKİ KANALLAR BENDEN YANA KAYNAKLANAN Bİ KAPANMANIZ OLURSA . PARA VE BELLİ BİR MİKTAR HESAP VERİLEREK HATAMIZI TELAFİ EDİYORUZ.

Herkese Hayırlı Satışlar

Son düzenleme:
bi adet deneme kanalına bakabilirmiyim ?

25 dkdır ref bekledik ne cevap veren var ne başak birşey.Hayırlı günler arkadaşlar benim yerime başkası alsın ref.

hocam yolladım bi bakarsınız siz .denem hesabını kullandıktan sonra özelden değil buradan paylaşmanızı istiyorum . iyi yada kötü bütün arkadaşlar hakkımızda düşüncesini oluştursun. sagolun .

t366 hocam sizede yolladım 1 adet . kullanım yaptıktan sonra sizdende ricam buradan görüşlerinizi paylaşırsanız mutlu olurum .

hocam doğrulama işlemini nasıl yaptınız ? gerçek no ? veya hangi sistem ve mümkünse 1 tane deneme hesabı alabilirmiyim onaylı..

Bugün üye olan adam nasıl satış yapıyor yönetim? [MENTION=11620]era[/MENTION]

hocam taktir sizin . elbette eleştiriniz olucak . sagolun

prens . hocam arada hatalar elbette olucak . size sattıgımız mailde sorun var. bunu bilerek yolladım kanal satışı sizde yaptıgınız için. eleştirinii şeffaf bi şekilde merak ediyordum . tesekkürler. bu gibi durumlarda biz kullanıcılarımıza . hesap numaralarını yada ödeme şeklini sunuyoruz . teşekkürler prens hocam bizi aydınlattıgınız için .

ben normal kanal satışı yapmıyorum partner satıyorum.Ve şeffaf oldum rsimlerle gösterdim durumu.Artık karar alıcılara kalmıki siz deneme hesabını bilerek bana sorunlu yolladıysanız ki birşey demiyorum.Arkadaşlar görsün yorum yapsınlar

TŞK . PRENS HOCAM . sizin engin tecrübeleriniz bizleri aydınlatmaya bizimde karşı yollarımızın nasıl olacagını ve alıcılarımızla tartışma diyalogu yerine güzel bir dille nasıl ifadece edeceğimizi göstermiş olduk . 10 yakın deneme yolladım arkadaşlara lütfen yorum yaparsanız sevinirim . Bol Kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri