15 mayıs toplu kapanmalar

yigit0can

Kayıtlı Üye
Merhaba;
15 mayıstaki kapanmalar için güzel bir afiş tasarımı yapan birisi çıkarsa sinirimden evin duvarına asacam çok üzgünüm, beni çok çok feci şekilde etkiledi ve bunu yanına bırakmayacam:) Güzel bir logolu sloganlı bir tasarım yapan olur mu hayrına :)

Sadece 15 Mayıs değil :D Mayıs ayı komple

mayıs ayında ne mi oldu ?

içinde yüklü para olan adsensem banlandı ve 50 güzel kanalım kapandı zaten suan elimde 5-10 kanal var hepsinde 1er video var :D

korkudan böyle yapıyoz artık..

Elemanın teki konu açmıştı bu ay toplu kıyım olacak mı diye bilene ödül var diye ? İlk bn toplu kıyım olmayacak demiştim nerde o delikanlı

Buyrun hocam :)

dus-cizgisi-2011-afis-2.jpg

Sorma yahu dün gibi hatırlıyorum o günü, gine monoton şekilde sabah kalkıp videoları basabildiğim kadar basmaya gayret ettiğim zamandı, bir baktım biri gitmiş, diyerine girdim oda gitmiş hiç hesaplarıma kontrol için girerken üşenmediğim gündü o gün, gitti canım kanallar yaktı ciğerimi Adsense üstüne bir bardak su içtim biraz diner gibi oldu. :D

ozgun kanal sorun yasarsa tabı sıkıntı hocam yanı sorun yasamaman normal :D

Mayıs ayında benım gunde 40 ıle 120 k arası ızlenım alan 4 tane kanalım kapandı ah youtube ah

özgün kanalımla 2 senedir ilgilenmiyorum spam yaptığım kanallardan söz ediyorum ocaktan beri hiç sorun yaşamadım ben bunu herhangi bir bot kullanmadığıma bağlıyorum

[MENTION=10985]yigit0can[/MENTION] bu konuyu açtın kıyımı yine gündeme getirdin bide kapanıyormuş :D tüm forum senin resmini afiş yapar walla :D

arkadaş unutmaya çalışıyoruz oldumu bu konu şimdi :D

özgün kanalımla 2 senedir ilgilenmiyorum spam yaptığım kanallardan söz ediyorum ocaktan beri hiç sorun yaşamadım ben bunu herhangi bir bot kullanmadığıma bağlıyorum

yaşındamıdır , huyundanmıdır ,işinin tecrübesindenmidir bilmiyorum ama bana göre kafa yapımız aynı. :)

mayıs toplu kapanmalarında bu forumdan bir yakınımın 50k $ parası uçtu gitti..

umarım bir daha yaşanmaz..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri