15 mayıstan beri ayağa kalkamadım

bigboss01

Yasaklanmış
Web sitesi
www.youtube.com
arkadaşlar 15 mayıstan sonra hala ayağa kalkamadım kanal kapanmların önüne geçemedim bana bi tavsiyede bulunun lütfen
videoyapla çalışıyordum devam edeyim düzelir dedim
yeni hesaplarla basladım kanallara günde 20 video cektiriyordum 3 gün sürmedi
ytkazan da da aynı sprunu yaşadım
en uzun ytproda gitti ama yine kapandı
Kanalları dışardan herkesın aldıgı adamlardan alıyorum

ben kanalları kendim açıyorum ve bugüne kadar tek bir kanalım bile kapanmadı. bot vds v.s kullanmıyorum. botlara da açıkcası güvenmiyorum.

ben kanalları kendim açıyorum ve bugüne kadar tek bir kanalım bile kapanmadı. bot vds v.s kullanmıyorum. botlara da açıkcası güvenmiyorum.

Hocam bende ip mac çerez vs vs değiştiriyorum ama çok sık olmasa da yinede kapanıyor. Var mı bu işin bilmediğimiz ince bi ayarı ?

kanal neden satın alıyorsun ki
koy cebine 10 lira çık dışarı hem gez dolaş hemde bir internet cafeye git yarım saatlik masa açtır otur 1 kanal aç sonra çık ordan başka internet cafeye git orda aç günde maksimum 5 liraya 5 kanal açsan başın ağrımaz hiç değilse :)

kanal neden satın alıyorsun ki
koy cebine 10 lira çık dışarı hem gez dolaş hemde bir internet cafeye git yarım saatlik masa açtır otur 1 kanal aç sonra çık ordan başka internet cafeye git orda aç günde maksimum 5 liraya 5 kanal açsan başın ağrımaz hiç değilse :)

yemın ederim hocam çok hava al demişsin ya süpersin kösülüyoruz pc de dışarıyı görmuyooruz haklısın vallaa :):)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri