+15 onayı yapacak bir bot var mı acaba?

• Kullanıcı 0can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış

0can

Kayıtlı Üye
3cx vs yada başka tellerden hızlıca onay yapacağımız bşr bot varmı sadece +15 onayı için olsa güzel olur.

varsa bende düşünürüm almayı

Arkadaşlar +15 için ister gmail açma botunu kulanın isterseniz baştan kodlayabilirim

İstediğin şey başlı başına onu yapan bi botsa benim bildiğim kadarıyla yok ama herhangi bir botta o özellik de bulunan bi bot arıyorsanız yutubumun böyle bir özelliği var

:(
Aga bunun da botunu yapmayın be sistemler ölüyor kimse yöntem paylaşmıyor ondan sonra.

Alman sitesi çalışıyorsa hala gmail acip tek tuşla numara alan bir projem vardı

İstediğin şey başlı başına onu yapan bi botsa benim bildiğim kadarıyla yok ama herhangi bir botta o özellik de bulunan bi bot arıyorsanız yutubumun böyle bir özelliği var

p.m attım size hocam dönüş yaparsanız sevinirim

Ben kendim için ringringe bi bot yazdım yeni numara oluşturup silebiliyorum,numarayı alıp kodu gönderiyorum gmailden ringringe düşünce otomatik programda çalıyor ses bende elle yazıyorum yani yaptığım işlem programdan numara almak ve çalan kodu yazmak

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben kendim için ringringe bi bot yazdım yeni numara oluşturup silebiliyorum,numarayı alıp kodu gönderiyorum gmailden ringringe düşünce otomatik programda çalıyor ses bende elle yazıyorum yani yaptığım işlem programdan numara almak ve çalan kodu yazmak

ringring şuan çalışıyor mu hocam.

Mesaj gelen sistemler üzerinde yapabilirsiniz aslında hocam sizin için daha rahat olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri