+ 15 Onaylı Youtube Kanallar 1 TL.

djmahony80

Kayıtlı Üye
Merhabalar
Stok günlük 100 adet

+15 onaylı youtube kanallar 1TL
Onaysız kanallar 65 krş.
Onaylı Gmail 1TL

Onaysız Gmail 65 krş

ref göndrrildi hocam
Son ref gönderildi

hocam android cihazlarla açılan maillerde ciddi problemler yaşanıyor. forumdaki insanların canı çok yandı bundan. satış konu tarihiniz yeni vur kaç falan yapmayı düşünüyorsanız bilmiyorum. ama dürüstçe satacaksanız bunu konunuzda belirtin. android cihazla açılıyor şeklinde. ben herkesden mail topluyorum ve güvendiğim kişilerle alışveriş yapıyorum. siz güven vermediniz maalesef. 1. konu izmir ip si ile işlem yapılmıştı, ki aklıma xthones izmirmail adlı dolandırıcıyı getirdi. (sizi tenzih ediyorum ama antipati oluştuğu için kökeni izmir olan maillerden korkarım hep) 2. konu size pm den soru soruyorum skypeye gel diyorsunuz ne alaka. 3. konu android cihaz, ki hiç bulaşmam. bu nacizhane tavsiyemi dikkate alın lütfen.sonra canınız yanarsa ben bunu belirttim kardeşim dersiniz. bilinçli üretim/tüketim bilinçli insanlar temennisi ile güzel satışlar dilerim

hocam kusura bakmayın fakat piyasayı düşürmeye çalışmanız pek anlamlı değil. Bunca satıcı aynı fiyattan verirken bu fiyatlarda ürün sağlamanız pek hoş karşılanmayacaktır.

Arkadaşlar
Ben bu fiyata satıyorum isyeyen alır isteyen almaz ayrıca mailler mobilden açulmıyor windows 10 sistemli 10 ayrı bilgisayardan 1 bilgisayar başı 10 adet olarak açılıyor ip çerez temizlenerek

Arkadaşlar
Ben bu fiyata satıyorum isyeyen alır isteyen almaz ayrıca mailler mobilden açulmıyor windows 10 sistemli 10 ayrı bilgisayardan 1 bilgisayar başı 10 adet olarak açılıyor ip çerez temizlenerek

http://prntscr.com/hftmuf bu bana verdiğin ref den alınmış bir görüntü itirazın yoktur sanırım. emulator yada sanal disk oluşturmak o mailin kökende android olmadığını göstermez. senin açtıkların gmail bile değil account. toplu şekilde ünleme düşmesi dahi muhtemel. 4 yıldır yt çalışıyoruz yapma gözünü seveyim. beni bi kardeşin olarak gör beni. hani diyorsun ya ister satın al ister satın alma.sende uyarımı ister dikkate al ister alma. neyse iyi satışlar sana izmirli dostum

http://prntscr.com/hftmuf bu bana verdiğin ref den alınmış bir görüntü itirazın yoktur sanırım. emulator yada sanal disk oluşturmak o mailin kökende android olmadığını göstermez. senin açtıkların gmail bile değil account. toplu şekilde ünleme düşmesi dahi muhtemel. 4 yıldır yt çalışıyoruz yapma gözünü seveyim. beni bi kardeşin olarak gör beni. hani diyorsun ya ister satın al ister satın alma.sende uyarımı ister dikkate al ister alma. neyse iyi satışlar sana izmirli dostum

Arkadaşım ref verdiğim mailler zaten mobilden açma hemen herşeye balta vuruyosunuz gel sana 10 adet kanal vereyim onlara bak burda milleti kandırmıyoruz ne diyorsak o günde en az 20 kişi ref istiyo zaten günlük 100 adet diyorum mobilden açsak 500 derdik her konuya nane oluypsun bırak millet işini yapsın oraya bir foto koyup konuyu çöpe çevirdin helal olsun

Arkadaşım ref verdiğim mailler zaten mobilden açma hemen herşeye balta vuruyosunuz gel sana 10 adet kanal vereyim onlara bak burda milleti kandırmıyoruz ne diyorsak o günde en az 20 kişi ref istiyo zaten günlük 100 adet diyorum mobilden açsak 500 derdik her konuya nane oluypsun bırak millet işini yapsın oraya bir foto koyup konuyu çöpe çevirdin helal olsun

Ref verdiğin kişiye düzgün email vereceksin ki o mailin kalitesini burada herkese paylaşsın. Sen adama android ile açılmış maili ref veriyorsun konuda windows ile açıldı diyorsun ee yani ref alan adam android ile açılmış diye başkalarını uyarmakta haklıdır.

nane falan sen önce müşterinle adam gibi konuşmayı öğren. ben senden 100 kanal istedim iban istedim vermedin bana iban. soru sordum sana özelden 3 pm attım. adamlığımı bozdum mu yanlış kelime ettim mi? hayır. kafama göre yorum yazmadım, benim kimin emeğine saygısızlığım olmuş. burada çok kanal satıcısından kanal aldık 1 arkadaşın 100 de 100 maili gitti kendisi ile görüştüm telafi istemedim bile. konusuna yazdım mı hayır. spamcılar gibi kanal satıcılarıda spam yapar ve her yöntemde sıkıntılı dönemler yaşarlar düzelir/düzeltirler. ref olarak android verdim ama aslında android satmıyorum falan. yapma kurban olayım böyle şeyler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri