- Web sitesi
- www.kopekilan.com
Hesaplar gerçek isim soyisimler ile alınmıştır.
Bütün mailler farklı IP ile çerezler önce tarayıcan daha sonrasında CCleaner ile tamamen el ile açılmıştır.Kesinlikle program kullanılmamaktadır.
Parolalar çok güçlü şekilde açılmıştır.
Kanal açıldıktan sonra popüler olan en az 5 kanala abone olunmaktadır. ( Youtube a organik olarak açıldığını belli eden unsurlardandır. )
Ödemeler için Garanti Bankası, Ziraat Bankası, Paypal, Enpara.Com, Yapı Kredi
Fiyat : 0.75 TL dir.
Forum Dışı İletişim :
Referanslar
ref olayım
edit: arkadaş mail bilgilerini gönderdi bir kaç günlük kontrolden sonra tekrar yazımı editlerim.
edit2: hesaplar sapasağlam. Şifre vs. de çok sağlam oluşturulmuş, güvenilir bir arkadaş. Ticaret yapılabilir.
arkadas gayet guvenilir kendisinden ref alinmisdir etc den odeme aldigim zaman 20 kanal almayi dusunuyorum
ref alındı
gercek ısımlı acılmıs sifre gayet karısık ve güzel ayrıca para kazanma acık 15 dk onaylı ve apı key de acılmıs.. arkadas sağlam ticaret yapılabilir hayırlı satışlar
Ref alınmıştır , hesap gayet güvenlidir. Arkadaşa rahatlıkla güvenebilirsiniz.
ref alındı
Hızlı gerı donuşsıfre guzel ben by fıyata 100 ad almak ısterım 10nunda? tek eksıkbana gore avatar fotosu
ref alındı. 15 dk açık ve denildiği gibi gerçek isim soyisim, onay alınan numara ve kayıt tarihi de gönderiliyor.
arkadas ref olmusdum kısa zamanda gonderdı bilgıleri saolsun ayın 20 s
veya 25 de 40 tane kadar alacam kendısınden saolsun temiz calısma yaparsa sevinirim
5 kanal almış bulunmaktayım . Şifrelemesi gayet iyi . Memnun olursam daha çok alışveriş yaparım . İyi çalışmalar
10 tane kanal alınmıştır hediyesi için cok teşekür ederim
çok güvenilir destegi için çok teşekkürler
5 adet alindi, teşekklürler bol kazançlar.
teşekkürler 10 adet alınmıştır
Son düzenleme: