15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Günü

Sacit Alizade

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.animasyonal.com
Her hatrıma geldiğinde gözlerim doluyor, önümden geçen ambulansları, bir kapıları açık üst üste bindirilmiş yaralıları hastaneye yetiştirmeye çalışan arabaları, insanın ölümden korkmadığı zamanların varlığını ve asker kılığında fetöcü teröristlerin kıydığı canları hatırladıkça kendimi tutamıyorum.

Siyaset için, tartışmak için açmadım bu konuyu, içim bir garip oldu, 1 sene önce bu günleri anımsadım, bu yüzden açtım..

Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin.
https://www.youtube.com/watch?v=FT3zuBuqnsk

lWZrBX.jpg

Yaklaşık 500-600 metre gerimde Esenler E-5 yolu üzerinde 6-7 kişiyi tank ezmişti, Ezen tank tam yanımızdan geçti Aksaray da nerden geldiği bilinmeyen ateş açıldığı söyleniyordu insanlar genede nereye yürüdü bilmeden yürüdük, Çok farklı bir psikoloji idi gördüklerimi hayatım boyunca unutamam

Allah rahmet eylesin teşke bizde istanbul ankarada yaşasaydık Şehitlerimize Allahtan Rahmet dilerim umarım bütün şehitler 15 temmuz gibi ayrım yapılmayan günlerde
hepsi için yapılır yapılır Yasa Mustafa Kemal Pasa,yasa Adin yazilacak mücevher tasa.

Son düzenleme:
o gün orada şehit olan tüm vatan evlatlarına Allahtan rahmet diliyorum. Ek olarak görevleri sadece emirleri sorgulamadan uygulamak olan er'leri kemerle tekmeyle sopayla dövenlerinde Allah belasını versin.

"Askere düşmanlık,düşmana askerliktir"
Mustafa Kemal Atatürk

Bu konu altında 15 Temmuz Destanı hakkında en küçük karalayıcı yazı yazacak olan şeref yoksunlarına sesleniyorum, Bu er meydanında sizin gibi vatan hainlerine yer yok. Yarası olan gocunur yazıma alıntı yapar.
Böyle bir yazıyı kışkırmak için değil, iki hafta önce bayrak konusu açmıştım neler yazıldı neler... onlarda şimdi burayada gelecektir. Gelmesinler...

Son düzenleme:
Bu konu altında 15 Temmuz Destanı hakkında en küçük karalayıcı yazı yazacak olan şeref yoksunlarına sesleniyorum, Bu er meydanında sizin gibi vatan hainlerine yer yok. Yarası olan gocunur yazıma alıntı yapar.
Böyle bir yazıyı kışkırmak için değil, iki hafta önce bayrak konusu açmıştım neler yazıldı neler... onlarda şimdi burayada gelecektir. Gelmesinler...

Ok...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri