15 ₺ 'ye Domain + Sınırsız hosting -> Sadece 15 ₺ -> Herkes faydalanabilir !

dragon11954

Kayıtlı Üye
Satış yeniden aktiftir.

Merhabalar,

Bu aralar kişisel olarak bir kampanya yapmak istedim.

Sadece domain bile şuan dolar kuru ile 32 TL iken Domain + Hostinge 20TL 'ye sahip olabilirsiniz.

Örneğin: http://prnt.sc/e01g0z

Herşey açık ve net;

Domain (com, net, org ve co) + Sınırsız hHosting (Cpanel, sınırsız bandwidth)

Sadece 20 TL

Kampanyadan herkes faydalanabilir.

1 kişi birden fazla domain+hosting de talep edebilir. Bir sınır yoktur. (Paket başı sadece 20TL )
İsteyen sadece hostingden de faydalanabilir.

Detaylar;
Size yeni bir mail hesabı ve bununla birlikte istediğiniz domain + hosting bağlı şeklinde teslim edeceğim. Yani işlem sonrası şu bu transferi ile uğraşmayacaksınız.

Forum dışı iletişim skype: [email protected]

Kampanya 1 yıllıktır sonrasında taşıyabilirsiniz. (Bundan dolayı ucuzdur.)
Ödeme peşin alınır. Enpara ve iş bankası (Ticari profil için r10 hesabım gösterilir.)

Sizden gelenler:

1 Adet sipariş geçildi ve 10 dakika içinde teslim alındı, Arkadaşa ilgi ve alakası için teşekkür ediyorum, Hayırlı satışlar.

çok hızlı bir şekilde teslimat gerçekleştirildi teşekkürler kendisine ve ilgisine :)

2 adet paket alındı teşekkür ederim

1 adet paket alındı gerçekten çok ilgili ve yardımsever bir kişi.Teşekkür ediyorum.

bi domain alınmıstır arkadaş ılgılı bı arkadastır teşekkur ederım sımdıden calısmaya devam edılecektır

bır domın hostta ben aldım tesekkurler

kendisinden hizmet alındı hızlı ve temiz çalışan bir arkadaş
hayırlı satışlar
1 adet sipariş geçildi.

Söyledi her şeyi yapıyor sipariş geçildi ne zaman vereceğini söyledi ve düzenli bir dosya şeklinde tüm bilgileri söylediği vakitte gönderdi :) Teşekkürler ilgili bir arkadaş

NOT: Dolardaki artış ve fiyat değişikliklerinden dolayı fiyatta bir miktar artış yapılmıştır.

Son düzenleme:
[MENTION=9613]dragon11954[/MENTION] Hocam her şey açık net yazmışsınız ama domain hangi firmaya regleniyor belirtmemişsiniz o çok önemli bence.

hocam bsey sormak ıstıyorum
aynı host a 5 den fazla site eklendğı zaman spama dusme durumları oluyormus ?
eğer bu konuda garatı edersen '' sadece aynı host da kalmasıyla ılgılı olarak''
o zman bende almak ısterım 1 den fazla

[MENTION=9613]dragon11954[/MENTION] Hocam her şey açık net yazmışsınız ama domain hangi firmaya regleniyor belirtmemişsiniz o çok önemli bence.

Hocam sormak istediğin bir nokta varsa belirtebilirsin firma Godaddy'dir ve kalitelidir bu bilinmektedir.

hocam bsey sormak ıstıyorum
aynı host a 5 den fazla site eklendğı zaman spama dusme durumları oluyormus ?
eğer bu konuda garatı edersen '' sadece aynı host da kalmasıyla ılgılı olarak''
o zman bende almak ısterım 1 den fazla

Tek hosting hesabında sadece 1 adet barındırmanızı öneriyorum hocam ki mail, godaddy hesap domain + hosting hepsi bir arada teslim etmekteyim.

Hocam sormak istediğin bir nokta varsa belirtebilirsin firma Godaddy'dir ve kalitelidir bu bilinmektedir.

Piyasada çok saçma domain reg siteleri var , ucuz alıyoruz ama bir sürü sıkıntı yaşıyoruz o bakımdan sordum hocam yanlış anlaşılmasın. Godaddy tabiki kaliteli bir firma , fiyat bence gayet uygun hayırlı satışlar bol kazançlar diliyorum.

Piyasada çok saçma domain reg siteleri var , ucuz alıyoruz ama bir sürü sıkıntı yaşıyoruz o bakımdan sordum hocam yanlış anlaşılmasın. Godaddy tabiki kaliteli bir firma , fiyat bence gayet uygun hayırlı satışlar bol kazançlar diliyorum.

aynen öyle hocam yani ücretsiz diyip karttan sonra ödeme aldırmıyoruz bazı firmalar böyle yapıyor, yanlış anlamadım hocam :)

teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

15 TL mi dolar mi pound mu ne bu:D
Screenshot by Lightshot

Sende görünmemiş hocam :) 15 TL'dir. Profilime godaddy tarafından tanımlı özel bir kampanya var bundan dolayı bu kadar uygun bir fiyat verdim :)

Bence en iyi uygun reg firması şu anda bigrock.in .net domainler türk parası 15 liraya geliyor.

hocam ben com,net,org ve co domainlerini + sınırsız trafikli hostingi ile birlikte teslim ediyorum üstelik gmail hesabı ile :)
Ek olarak yurt dışında domain olarak şahsi görüşüm bir numaralı firma godaddy yıllardır çalışırım.

1 Adet sipariş geçildi ve 10 dakika içinde teslim alındı, Arkadaşa ilgi ve alakası için teşekkür ediyorum, Hayırlı satışlar.

konu linki ile detaylı pm alayım... ödeme secenekleri vs.... hosting hangi firmaya kayıtlıdır...detayları pm...

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri