Satış yeniden aktiftir.
Merhabalar,
Bu aralar kişisel olarak bir kampanya yapmak istedim.
Sadece domain bile şuan dolar kuru ile 32 TL iken Domain + Hostinge 20TL 'ye sahip olabilirsiniz.
Örneğin: http://prnt.sc/e01g0z
Herşey açık ve net;
Domain (com, net, org ve co) + Sınırsız hHosting (Cpanel, sınırsız bandwidth)
Sadece 20 TL
Kampanyadan herkes faydalanabilir.
1 kişi birden fazla domain+hosting de talep edebilir. Bir sınır yoktur. (Paket başı sadece 20TL )
İsteyen sadece hostingden de faydalanabilir.
Detaylar;
Size yeni bir mail hesabı ve bununla birlikte istediğiniz domain + hosting bağlı şeklinde teslim edeceğim. Yani işlem sonrası şu bu transferi ile uğraşmayacaksınız.
Forum dışı iletişim skype: [email protected]
Kampanya 1 yıllıktır sonrasında taşıyabilirsiniz. (Bundan dolayı ucuzdur.)
Ödeme peşin alınır. Enpara ve iş bankası (Ticari profil için r10 hesabım gösterilir.)
Sizden gelenler:
NOT: Dolardaki artış ve fiyat değişikliklerinden dolayı fiyatta bir miktar artış yapılmıştır.
Merhabalar,
Bu aralar kişisel olarak bir kampanya yapmak istedim.
Sadece domain bile şuan dolar kuru ile 32 TL iken Domain + Hostinge 20TL 'ye sahip olabilirsiniz.
Örneğin: http://prnt.sc/e01g0z
Herşey açık ve net;
Domain (com, net, org ve co) + Sınırsız hHosting (Cpanel, sınırsız bandwidth)
Sadece 20 TL
Kampanyadan herkes faydalanabilir.
1 kişi birden fazla domain+hosting de talep edebilir. Bir sınır yoktur. (Paket başı sadece 20TL )
İsteyen sadece hostingden de faydalanabilir.
Detaylar;
Size yeni bir mail hesabı ve bununla birlikte istediğiniz domain + hosting bağlı şeklinde teslim edeceğim. Yani işlem sonrası şu bu transferi ile uğraşmayacaksınız.
Forum dışı iletişim skype: [email protected]
Kampanya 1 yıllıktır sonrasında taşıyabilirsiniz. (Bundan dolayı ucuzdur.)
Ödeme peşin alınır. Enpara ve iş bankası (Ticari profil için r10 hesabım gösterilir.)
Sizden gelenler:
1 Adet sipariş geçildi ve 10 dakika içinde teslim alındı, Arkadaşa ilgi ve alakası için teşekkür ediyorum, Hayırlı satışlar.
çok hızlı bir şekilde teslimat gerçekleştirildi teşekkürler kendisine ve ilgisine![]()
2 adet paket alındı teşekkür ederim
1 adet paket alındı gerçekten çok ilgili ve yardımsever bir kişi.Teşekkür ediyorum.
bi domain alınmıstır arkadaş ılgılı bı arkadastır teşekkur ederım sımdıden calısmaya devam edılecektır
bır domın hostta ben aldım tesekkurler
kendisinden hizmet alındı hızlı ve temiz çalışan bir arkadaş
hayırlı satışlar
1 adet sipariş geçildi.
Söyledi her şeyi yapıyor sipariş geçildi ne zaman vereceğini söyledi ve düzenli bir dosya şeklinde tüm bilgileri söylediği vakitte gönderdiTeşekkürler ilgili bir arkadaş
NOT: Dolardaki artış ve fiyat değişikliklerinden dolayı fiyatta bir miktar artış yapılmıştır.
Son düzenleme: