150 İzlenme 0 Tıklama

• Kullanıcı onurhan00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

onurhan00

Yasaklanmış
Arkadaşlar Az Önce Bi Video Attım 150 İzlenme Almış Fakat 0 Tıklama Neden Bu Kadar Düşük ?

aceleci davranmayın hemen 150 izlenmede tık gelecek diye bir sey yok biraz bekleyin videoyu kontrol edin reklam çıkıyormu çıkmıyormu diye ayrıca video uzun ise bazen reklamlar geç çıkabiliyor :)

1 Saat Oldu Ayrıca Reklam Da Sorunsuz Bir Şekilde Çıkıyor.

kımse reklama tıklamak zorunda değil demek ki o 150 kişide reklama tıklamamış bu kadar basit yani

suan 2000 izlenme 11 tık çıldırıcam

Bende saçma konular açmıştım ama bu kadar saçma bir konu ilk defa görüyorum :(

Kanal yeniyse oluyor + katogori değiştir hocam benımde vardı ınsanlar paso o katogoriyi mobil aygıtlardan takip ediyordu 9 K izlenime 7-8 tık alıyordum yanı katagori değiştirince düzeldi ben sebebini buna baglıyorum farklı bı durumda olabılır

Kanal yeniyse oluyor + katogori değiştir hocam benımde vardı ınsanlar paso o katogoriyi mobil aygıtlardan takip ediyordu 9 K izlenime 7-8 tık alıyordum yanı katagori değiştirince düzeldi ben sebebini buna baglıyorum farklı bı durumda olabılır

Eğer benim bu şekilde olsa, büyük konuşmuyorum ama o işi bırakırım hocam. :) öyle değil mi [MENTION=6369]Plastikman[/MENTION] hocam sende bırakırdın :)

Eğer benim bu şekilde olsa, büyük konuşmuyorum ama o işi bırakırım hocam. :) öyle değil mi [MENTION=6369]Plastikman[/MENTION] hocam sende bırakırdın :)

işi bıraksaydım şimdiki halime gelmezdim şuanki günlük kazancım gayet tatmin edici bir rakam ve youtubede ney nasıl olur gibi bir çok kişinin bilmedigi şeyleride biliyorum şükür olsunki emek azim zafer :) o nedenle eski insanlara degil bu işi bırakırdım cümlesini yeni insanlara kurmanız gerekir ki daha cabuk kanıp işi bıraksınlar bu işi ne kadar cok kişi yaparsa o kadar çok ugraştıracak youtube :) neyseki ben bazı engelleri aşabildim kendi cabamla hayırlı kazançlar herkese :)

kısa videolarda reklama fazla tıklanmaz sana br tktik verim herzaman bulamassın ama bu videoları kısa vine videolarda en az 20 saniyelik ama olayın ortasında reklam çıkanları koy adam izlemek için o reklamı tıklar ;)

Ünlemi geçmişsiniz reklam cıkmış hemen izlenmeyede başlamış. Bence şükredin.

benimde adsenseye yansıyan 500 küsür izlenim var ama tık sıfır.bi sorun olmalı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri