Hesap Adı: SADECE PM İLE VERİLECEKTİR.
Takipçi Sayısı: 15.4K
Takip Ettikleri: 2.5K
Takipçi Kitlesi: Yüzde Yüz Türk, 0 BOT
Takipçi Yaş Ortalaması: 16-35
Günlük Eklenen Takipçi Sayısı: Minimum 80, uğraş ile minimum 130
Fiyat: 550 TL (Pazarlık var.)
Sektör: Bayan Profili
Aktiflik Derecesi: Yüzde 99 denilebilir. (Aktiflik saatine göre resimlere çok fazla ilgi veya kısıtlı bir kitlenin de ilgisi gelmektedir.)
Ortalama Beğeni: Ortalama 450, bazı resimler 600 civarında bazı resimler 700
Gönderi Sayısı: 7
Bot Durumu: Hesap üzerinde 0 bot bulunmaktadır. Shoutout ve keşfet ile kasılmıştır.
ÖNEMLİ NOTLAR: HESAP İVR KAZANCI İÇİN OLUŞTURULMUŞ UYGUN BİR PROFİLDİR. SADECE DENEME YÖNTEMİ İLE 1 SAAT İÇERİSİNDE 10 TL KAZANDIM BEN FAKAT UĞRAŞ ŞART. BU KAZANCA KESİNLİKLE GARANTİ VEREMEM, SİZE KALMIŞ BİR KAZANÇ MESELESİDİR. UĞRAŞ SONUCU GÜZEL PARA KAZANDIRAN HESAPTIR, BENİM VAKTİM OLMADIĞINDAN DOLAYI SATIYORUM.
Takipçi Sayısı: 15.4K
Takip Ettikleri: 2.5K
Takipçi Kitlesi: Yüzde Yüz Türk, 0 BOT
Takipçi Yaş Ortalaması: 16-35
Günlük Eklenen Takipçi Sayısı: Minimum 80, uğraş ile minimum 130
Fiyat: 550 TL (Pazarlık var.)
Sektör: Bayan Profili
Aktiflik Derecesi: Yüzde 99 denilebilir. (Aktiflik saatine göre resimlere çok fazla ilgi veya kısıtlı bir kitlenin de ilgisi gelmektedir.)
Ortalama Beğeni: Ortalama 450, bazı resimler 600 civarında bazı resimler 700
Gönderi Sayısı: 7
Bot Durumu: Hesap üzerinde 0 bot bulunmaktadır. Shoutout ve keşfet ile kasılmıştır.
ÖNEMLİ NOTLAR: HESAP İVR KAZANCI İÇİN OLUŞTURULMUŞ UYGUN BİR PROFİLDİR. SADECE DENEME YÖNTEMİ İLE 1 SAAT İÇERİSİNDE 10 TL KAZANDIM BEN FAKAT UĞRAŞ ŞART. BU KAZANCA KESİNLİKLE GARANTİ VEREMEM, SİZE KALMIŞ BİR KAZANÇ MESELESİDİR. UĞRAŞ SONUCU GÜZEL PARA KAZANDIRAN HESAPTIR, BENİM VAKTİM OLMADIĞINDAN DOLAYI SATIYORUM.
İVR KAZANÇLARINA AİT EKRAN GÖRÜNTÜLERİ (01 Ekim - 06 Ekim)
Son düzenleme: