EKLEME: SATIŞ İPTALDİR, Kanalı değerlendireceğim
Kanal Adi : Sadece ödeyebileceğini kanıtlayacak ciddi alıcılara link atılacaktır, lütfen meraktan istemeyin. (Jenerik linktir)
Kanal Kategorisi : Amatör müzik
Kanal Dili : Türkçe, bir kaç adet yabancı içerik de var
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 7 Mayıs 2017 (farklı kategoriden kalma)
Abone Sayisi : (16.000+) + Facebook hesapları
izlenim Sayisi : 7.000.000+
Kanalinizda UYARI Varmi : Herhangi bir telif ihtarı yok, sadece eşleşen var
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Ortalama 50-60 TL
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Aşağıda
Kanal Satis Fiyatiniz : 9.500 TL pazarlık var
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :
Kanal 2015'te açıldı. O günden bu yana ne kanal kapandı, ne de para kazanması. Tüm aboneleri organik (kesinlikle bot veya hile kullanılmadı.İlk açıldığında karışık kategorideydi fakat müzik içerikleri ilgi çekince amatör müziğe çevirdim. İşlerimden dolayı ilgilenemediğimden kazancı şuan düşük (yukarıdaki rakam) ama eğer ilgi gösterilirse aylık kazanç tatmin edecektir.
BONUS: Kanal ile birlikte, çok fazla tanınan, ünlü sayılabilecek iki amatör kız şarkıcının Facebook'taki en büyük sayfalarını da vereceğim.
Birisi 14.000+, diğeri 6.200+ beğenili. Şarkı videolarınızı burada paylaşıp hit toplayabilirsiniz. (Takipçiler gerçek hesap sandığı için aktiftir)
Acil ihtiyacımdan dolayı ortalama aylık kazancın 10 katına satıyorum. ilgilenildiği zaman 3-4 ayda parasını çıkaracağını tahmin ediyorum.
Kanal Adi : Sadece ödeyebileceğini kanıtlayacak ciddi alıcılara link atılacaktır, lütfen meraktan istemeyin. (Jenerik linktir)
Kanal Kategorisi : Amatör müzik
Kanal Dili : Türkçe, bir kaç adet yabancı içerik de var
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 7 Mayıs 2017 (farklı kategoriden kalma)
Abone Sayisi : (16.000+) + Facebook hesapları
izlenim Sayisi : 7.000.000+
Kanalinizda UYARI Varmi : Herhangi bir telif ihtarı yok, sadece eşleşen var
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Ortalama 50-60 TL
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Aşağıda
Kanal Satis Fiyatiniz : 9.500 TL pazarlık var
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :
Kanal 2015'te açıldı. O günden bu yana ne kanal kapandı, ne de para kazanması. Tüm aboneleri organik (kesinlikle bot veya hile kullanılmadı.İlk açıldığında karışık kategorideydi fakat müzik içerikleri ilgi çekince amatör müziğe çevirdim. İşlerimden dolayı ilgilenemediğimden kazancı şuan düşük (yukarıdaki rakam) ama eğer ilgi gösterilirse aylık kazanç tatmin edecektir.
BONUS: Kanal ile birlikte, çok fazla tanınan, ünlü sayılabilecek iki amatör kız şarkıcının Facebook'taki en büyük sayfalarını da vereceğim.
Birisi 14.000+, diğeri 6.200+ beğenili. Şarkı videolarınızı burada paylaşıp hit toplayabilirsiniz. (Takipçiler gerçek hesap sandığı için aktiftir)
Acil ihtiyacımdan dolayı ortalama aylık kazancın 10 katına satıyorum. ilgilenildiği zaman 3-4 ayda parasını çıkaracağını tahmin ediyorum.
Son düzenleme: