16.000 Liraya kadar araba tavsiyesi

anonyload

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Öğrenciye uygun hatchback max 16.000 lira olacak şekilde araç tavsiyesi yapabilir misiniz ?
206 ve Clio HB baktım ama gözünüzden kaçan güzel arabalar olabilir. Link olarak tavsitede de bulunabilirsiniz.
Teşekkürler.

Fiesta tam ogrenci arabasi :)

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Bende bu miktarda bir araba aramaktayım, bende Fiesta taraftarıyım onun dışında başka ne tavsiye edebilirsiniz ?

hocam lpg felan hikaye temiz dizel araç bul düşünmeden al..
bunlar içinde tavsiyeler hb kasa: 206 sedan istiyorsan: hyundai accent era 1.5 dizel. gayet tasarruflu araçlar..
eğer biraz şekil şemal olsun diyorsan benzinde sorun olmaz 3 5 atarım diyorsan 3 5 daha koy al honda civic vtec es 2001 kasa bak keyfine :)
bana sorarsan tasarruf olarak 206 - hyundai accent.. pejo'larda sıkıntı çok oluyor sağlamdır normalde yinede daha sağlıklı tavsiye dersen söylediğim gibi hyundai accent era 1.5 dizel sağlam arabadır iyi araştır temiz 16 liraya acil satanlardan bulursun.. ayrıca 250 300 lira için beğendiğin arabayı ustaya baktırmama gerek yok deme muhakkak 250 300 lirana kıy alcağın arabayı ustaya göster sonradan hüsran yaşama..

ayrıca fiesta'ların tekerleği çok dar ( ince ) olduğu için dayanıklılığı sıkıntıdır kaldırım gibi vs yere denk geldiğinde patlama ve havası inme olasılığı yüksektir.. bu ford'u kötülemek değil ford gayet güzel araçtır başka birşeyindende pişman olmazsınız..

bende palio 1.2 16v lpg benzın var güzel araba ama abs yok işyerınde arkadaştada 2006 dizel multijet palio hb vardı çok az yaktığını söyluyordu istersen bir incele

Opel Corsa 1.3 Dizel de olabilir iyi Arabadır Fazla yakmaz Tavsiyem ;)

Fiestanın eski kasaları bu fiyat aralığında. O da çok hoşuma gitmiyor yeni kasası çok güzel ama pahalı. Palio kullanmıştım ehliyet alırken çok ısınamamıştım arabaya. Bekli araba yıpranmış olduğundandır. Yorumlar için teşekkürler.

hocam fiat albea dizel hem az yakıyor hem on numara araç arkadaşımda var tavsıye ederım bende su youtubeden ALLAH'ın ıznıyle bu cıvarlarda bır para bırıktırebılırsem ben dırekt fiat albeya alıcam . :D

Pin gelsin de hocam bir düşünürüz :D Kaç model fiyatınız nedir ?

Aslında benimde acelem yok. Önce araba bulmam lazım. :) Araç 2006 model 60 bin km de. Kız gibi. Gebze'nin siyah incisi :) Hatta bazıları kara yılan der. :) Aklımdaki fiyat 17500 ama araç bulursam ucuza bende ucuza vericem. Acelen yoksa önümüzdeki ay sonlarına görüşelim dostum..

Aslında benimde acelem yok. Önce araba bulmam lazım. :) Araç 2006 model 60 bin km de. Kız gibi. Gebze'nin siyah incisi :) Hatta bazıları kara yılan der. :) Aklımdaki fiyat 17500 ama araç bulursam ucuza bende ucuza vericem. Acelen yoksa önümüzdeki ay sonlarına görüşelim dostum..

Tamamdır hocam hayırlısıyla bir ödemeleri alalım da görüşürüz :)
[MENTION=1126]CemaLi[/MENTION]
Teşekkürler hocam inceliyorum.

ayrıca fiesta'ların tekerleği çok dar ( ince ) olduğu için dayanıklılığı sıkıntıdır kaldırım gibi vs yere denk geldiğinde patlama ve havası inme olasılığı yüksektir.. bu ford'u kötülemek değil ford gayet güzel araçtır başka birşeyindende pişman olmazsınız..

Arkadaşıma katılıyorum ben michelin lastik bayi sorumlusuyum. Fiestaların lastik ebatı 195/50 R 15. Yanak kısmı çok dar olduğundan en ufak bir çukura girdiğinde baloncuk yapabiliyor. 1 ayda 16 adet fiestanın bu sorundan geldiğini bilirim. Yani düzgün kullanılmadığı takdirde sadece lastiğe çalışırsın benden söylemesi.

elimde 2009 model uzaktan kumandalı skyline var ihtiyaç olursa pm atın :D

yerinde olsam 1,4 comfort ford fiesta alıırım.o fiyata bulunmaz deme ben buldum bir arkadaşıma 2006 modelini.bir araba hiç mi yakmaz ? yakmıyor ya bu nasıl araba anlamadım.yakıt göstergesş çok nadir kııpırdıyor.hayatımda gördüğüm az yakan ( diesel ) araba bu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri