Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok az hemde.Çalıştığınız kategoriyi değiştirmenizi tavsiye ederim.
Çok az hemde.Çalıştığınız kategoriyi değiştirmenizi tavsiye ederim.
Kategori değiştirmek, yeni bir youtube kanalı açıp farklı videolar mı yüklemek oluyor, yoksa video yüklerken "kategori" kısmından Filim ve Animasyon, Eğlence, Spor vs. bunları mı değiştirmek oluyor hocam?
şaşırılacak durum... acaba belirli bi süre reklam felan mı çıkmadı video da
Biraz beklemekte fayda var ilerleyen günlerde düzelebilir.
Video süresi kısa mı? Ya da +18 mi?
o kadar gösterimlere o kadar tıklamalar alman harika.böyle devam edersin inşallah
Hocam gerçekten ciddi mi söylüyorsun ? Valla sevindim biraz.
Ben aslında günlük kazanç düşük diye böbürlendim. Günlük rekorum 13 tl. Oda 9000 izlenimde geldi. Her gün 10 tl gelse ne güzel olur.
gerçektende çok iyi. videolarınızın dakikaları ortalama ne kadar?
5 kanalım var. En kısa videolarım 10 saniyelik 2 tane var, onun dışındakiler 10 ar dakikadan oluşuyor 1 saatlik de var 5 dakikalık ta var. Genelde 15 - 20 dakikalık videolar yüklüyorum.
5 kanalım var. En kısa videolarım 10 saniyelik 2 tane var, onun dışındakiler 10 ar dakikadan oluşuyor 1 saatlik de var 5 dakikalık ta var. Genelde 15 - 20 dakikalık videolar yüklüyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.