merhaba arkdaşlar elimde 1600 tane arkadaşı olan fake hesap satılıktır,
hesabı zamanında kız arkadaşımın hesabına bakmak için açmıştım bayan profillidir, bir tane bayan resmi var hakkına girdiysem allahım sen affet
sonra ticari amaçlı doğa sporları yapan kişileri eklemye başladım şu anda 1600 kişinin 1200 ü falan o tip sporlara meraklı varsa bu tip videolar yayınlayan kişiler bu hesapta prim yapar, neyse lafı çok uzattım
arkadaşlar çokta satmak istemiyorum hesabı aslında, fiyatı ne eder? almak isteyen varsa ne kadar verir?
birde her gün 2-3 arkdaşlık isteği gelir siz gönderireniz %90 kabul olur ama alacak arkdaştan istediğim kötü amaçlarla kullanmasın prfil fotoğrafınıda değiştirsin ben art niyetle kullanmadım hiç 5-10 video paylaştım o kadar.
hesabı zamanında kız arkadaşımın hesabına bakmak için açmıştım bayan profillidir, bir tane bayan resmi var hakkına girdiysem allahım sen affet
birde her gün 2-3 arkdaşlık isteği gelir siz gönderireniz %90 kabul olur ama alacak arkdaştan istediğim kötü amaçlarla kullanmasın prfil fotoğrafınıda değiştirsin ben art niyetle kullanmadım hiç 5-10 video paylaştım o kadar.