164K Aboneli Kanal İzlenmiyor

• Kullanıcı djfurkank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

djfurkank

Kayıtlı Üye
Abilerim kardeşlerim kolay gelsin. 164K Aboneli YouTube kanalım var fakat bir video attığımda 1 günde 1000 izlenmeyi zor görüyor bunun sebebi nedir ? Kanala sık sık içerik atmama rağmen kanal ayarlarımı da kontrol etmeme rağmen bu sorunu aylardır çözebilmiş değilim. Kanalı kapatma derecesine geldim. Kanalımda ayarlarda vs hiçbir sıkıntı göremiyorum fakat kanalım hiçbir şekilde izlenmiyor. Son 48 saat görüntülemem 3-4 ay içerisinde 400K-500K'lardan 80K'lara kadar düştü. Bununla ilgili ne yapabilirim önerileriniz nelerdir bana destek olur musunuz ?

ben bu işten sebep kanalımı satmayı kafama koydum artık uğraşılmaz

Son 1 haftadır bende de % 50 yakın bir düşme oldu.Sebebi Muamma

aynı durum bendede var 1 haftadır izlenmeler düştü sebebini çözemedim

günlük video atıyorum benimde 100 bin izlenirken günlük 50 bine düştü moralim bozuluyor ya herkeste mi öyle

Kanaldaki trafiği nasıl arttırabilirim peki cidden kafayı yemek üzereyim hevesim kaçtı cidden

Kanaldaki trafiği nasıl arttırabilirim peki cidden kafayı yemek üzereyim hevesim kaçtı cidden

3-4 ay önce Son 48 saatde aldığınız 400K-500K izlenmenin en az %80i anasayfadan ve önerilen videolardan geliyordu kesin.
Kanalınız muhtemelen anasayfadan düştü sadece önerilenlerden gelenlerle 80k izleniyosunuzdur .

Bunun için ekstra yapabileceğiniz bişey yok yeniden youtube'un sizi anasayfaya çıkarmasını bekliyeceksiniz.

Benim kanalda da 1 hafta izlenimler yükseliyor, diğer hafta dibi görüyor. Bazen 1 ay iyi izleniyor diğer aylar aynı şekilde izlenmiyor. Bu nereye kadar böyle olacak bilmiyorum. İnsanda heves, zevk bırakmadılar.

YouTube genel bir düşüş var kazançlar ve izlenmeler ne yazık hem ramazan hemde reklam verenlerin azalması ile düşmüştür. Canınızı sıkmayın her sene böyle durumlar olur 5 yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorum sakin olun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri