17 Eylül ve Sonrasında Youtube Kazançları

• Kullanıcı h4run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

h4run

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

17 eylül ve 18 eylül tarihindeki youtube kazançlarım adsense panelinde 9,57 ve 7,50 $ görünürken youtube analytics bölümünde 2,69 ve 1,49 $ olarak görünüyor.

Bugün youtube analytics panelinde

"Earnings after September 17th are not being displayed properly. We are aware of the issue and working on a fix. No earnings have been lost."

şeklinde bir uyarı çıktı.

17 Eylül sonrasındaki kazançlarınız düzgün gösterilmemiştir, Sorunun farkındayız ve düzeltmeler için çalışıyoruz. Hiçbir kazanç kaybolmayacaktır diyor kısaca.

Bu durumda olan başka arkadaşlarımız var mı?

Not: 18 Eylül sonrası kazançları Yt paneline yansımadı.

aynı sorun bende de var youtube kazançlarım sabitlendi kaldı fakat adsense hesabında işlemeye devam ediyor ne kadar doğru bende anlamadım ama aynı problemi yaşıyorum. umarım en yakın zamanda düzeltirler.

analytics i bosver zaten adsense den kontrol et.yt sistemi duzgun calismiyor su siralar hep bi problem var.

ne tesadüftürki bu sorun oldu olalı 2 kanalımın para kazanması durduk yere devre dışı kaldı telif yemeden. işalah açılır geri. aynı durumda arkadaşlarda varmı ?

bendede izlenimler günde 3 bi 4 bin ama 50 60 yansıyor böle sorun olan varmı sorun devam ediyor 3 4 gündür

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. En kısa zamanda düzelir umarım..

Arkadaşlar genel bi sorun iznelimlerdede sorun var kazanç yansılamalarındada

adsensede gösterilen rakamlar doğru mu yoksa orası da yanlış mı şimdi arkadaşların yazılarından anlayamadım. adsense paneline geçen gösterimler doğru ise ben yanmışım vallahi... izlenmeler %50 düşüşte o zaman..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri