170 TL Kazanç Fırsatı KAÇIRMAYIN! 💰 Kripto Para Borsası 20 Euro Ödül, Anında Çekim

• Kullanıcı spy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kripto Para Dünyası
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spy

Kayıtlı Üye
BitPanda Kripto Para Borsası Referans Linki ile Üye Olan Yeni Kullanıcılara 10 Euro Ödül Veriyor.
Ayrıca Sitedeki 15 Soruluk Quiz Testini Tamamlarsanız 5 Euro Ödül Daha Yükleniyor.
Referansımla Üye Olup Gerekli Doğrulama ve Para Yatırma İşlemlerini Tamamlayanlara Bende 5 Euro Veriyorum.
ÖDEME KONUSUNDA SORUN YOK KENDİNİZE AİT PAPARA HESABINIZDAN ANLIK PARA YATIRMA VE ÇEKİM İŞLEMLERİ YAPABİLİYORSUNUZ.
3885882358.png

Öncelikle Referanslı Linkten Üye Olmanız Gerekiyor Ödül Alabilmek İçin Referanssız Üyeliklere Kesinlikle Ödül Yüklenmiyor. Benim Hesabım Geçmişte Referanssız Açılmış Olduğu İçin Ödül Yüklemesi Yapılmadı Örneğin.
ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN !

-Üye Olun
-E-Posta Doğrulamanızı Yapın
-Kimlik Doğrulamanızı Yüksek Çözünürlükte ve Net Okunur Şekilde Tamamlayın.
-25 Euro Tutarında Para Yükleyin. Türk Lirası Cüzdan Seçimi Yapacaksınız. (230 TL Yeterli Oluyor, Papara İle Anında İşlem Yapabilirsiniz)
-Yüklediğiniz Paranın Tamamıyla Komisyonu Düşük Olduğu İçin XRP (Ripple) Alıp Daha Sonra Satın
-Alım İşleminizden Sonra 10 Euro Hesabınıza Otomatik Tanımlanacak.
-Referansımla Üye Olup Bu İşlemleri Tamamlayan ve 10 Euro Ödülü Yatanlara Papara ile 5 Euro (40TL) Ben Gönderiyorum.
-Ödülü Yatan Kullanıcılar BURADAN Whatsapp ile Bana Ulaşıp 40 TL Ödüllerini Benden Talep Edebilirler.
(Referans Linkten Üye Olmayan ya da Teknik Sorunlardan Dolayı Ödül Alamayan Kişilere Ödeme Yapmıyorum. Size Ödül Yüklemesi Olmazsa Bana da Yatmıyor Çünkü)
-5 Euro Quiz Ödülü İçin BURADAKİ Linke Tıklayıp 15 Adet Sorudan En Az 12-13 Soruya Doğru Cevap Vermeniz Gerekiyor.
-Quiz Sorularının Bazı Cevapları BURADA mevcut.

Moderatör tarafında düzenlendi:
yakında siteden birileri bu ise el atar milleti dolandırır demedi demeyin forum da tosun coktur

hocam neden konuyu baltalayıp tanımadığınız insanlara ithamda bulunuyorsunuz? kimseye zorla üye olun demiyoruz. Bütün kripto para borsaları bu hesap doğrulamayı artık istiyor. güvenen üye olur güvenmeyen üye olmaz. sizin bu yaptığınız doğru bir davranış değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri