175k Abone

• Kullanıcı sabantap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

sabantap

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Selam arkadaslar 175k aboneli bir kanal yaptım Shorts yaklasık 4 ayımı aldı para kazanma vs islerine bakmadım buna zırtotan bir özgün video vs atmak istiyorum ama ugrasmak da istemiyorum acıkcası bu sekilde video silsem örnek veriyorum ederi nedir bu kanalın kanal kusuru yok bilginize telif vs isleri yok bir düzenli günde 3 shorts video atıyorum ve hepsi 50k 100k arası gidiyor kimisi 30m gecti toplam 200 yakın video var

sonuc olarak 175k aboneli kanal ne eder TR olarak ayrıca video lar

Kanal para kazanmaya açık mı? [MENTION=87786]temhaydogan[/MENTION] telegram dan linki atabilirsiniz

CPH2067 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanal linki nasıl yok. Link atarsan yardımcı olurum.

Anladım. İnsan kanali görmeden nasıl alır? Mantıklı mi

---------- Spam Engelliyici 12:37 ---------- Önceki Mesaj 12:36 ----------

Sadece abone isteyen alsın diyorsun yani. Düşündügun bir fiyat var mı?

Yakın kategorilerde çalışan birisi çıkarsa 30-40 edebilir ancak aktiflik çok önemli. Short kanalların normal videolarını pek izlenmiyor. Short desen bir şey kazandırmıyor. Nokta atışı bir alıcı bulursanız emeğinizin karşılığını alabilirsiniz

Selam arkadaslar 175k aboneli bir kanal yaptım Shorts yaklasık 4 ayımı aldı para kazanma vs islerine bakmadım buna zırtotan bir özgün video vs atmak istiyorum ama ugrasmak da istemiyorum acıkcası bu sekilde video silsem örnek veriyorum ederi nedir bu kanalın kanal kusuru yok bilginize telif vs isleri yok bir düzenli günde 3 shorts video atıyorum ve hepsi 50k 100k arası gidiyor kimisi 30m gecti toplam 200 yakın video var

sonuc olarak 175k aboneli kanal ne eder TR olarak ayrıca video lar

yabanci müşterim var 100k üzeri kanal istiyor eger düşünürsen satabiliriz ona

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri