18 Aralık Adsense BAn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AxuProject

Kayıtlı Üye
15.34 sıraları yeni pini girilmiş banka hesabı onaylanmış adaensem banlandı. Başka adsensesi banlanan arkadaş var mı ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ahiret sorularına başlayalım. İlki benden geliyor.

Spama düşmüşmüydü hocam adsense.

Yok hocam düşmemişti

30 kanal kapandı.Adsense duruyor şuan.Pinli 4 kez ödeme alındı adsenseden.

Ayrıca hiö ödeme alınmadı adsenseden

Ayrıca hiö ödeme alınmadı adsenseden

hocam sizinki muhtemelen multiden yakalanmıştır. Spama düşen adsenseler hafta sonu başlar banlanmaya. Benim de 2 tane spama düşen adsense var ay başından beri tık yok ayın 20 si dediğin zaman başlarlar patır patır banlamaya

Adsense maili dahil vps den açıldı tek adsenseydi

vps den adsense açmak bana riskli geliyor hocam benim şuan kullandığım ip adresini diğer ay başka vds kullanıcısına veriyorlar bunu defalarca yaşadım ve gördüm. youtube kanalları için vds ipleri belki sorun teşkil etmeyebilir ama adsense hesapları için kesinlikle riskli görüyorum. ben adsense açarken kendi bilgisayarıma format atıp modemin ismini değiştiriyorum sonra adsense için mail oluşturup özgün 1 video içine atıp başvuru yapıyorum adsense onaylanırsa 1-2 gün sonra vds üzerinden o adsenseyi web_scriptinin yöntemi ile açık bırakıyor ve kanalları bu şekilde bağlıyorum

Benim adsense spama düştü hangi kanalı bağlarsam kapanıyor 20 sine kadar dayanırsa ödeme alacağız inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri