18 Gün Tam Kapanma

revios

Kayıtlı Üye
Son dakika... Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Bayram sonuna kadar tam kapanmaya geçileceğini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "29 Nisan 2021 yani Perşembe akamı saat 19.00'dan başlayın 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar tam kapanmaya geçiyoruz. Bu tarihlerde kesintisiz sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır" ifadelerini kullandı.

Fabrikalar yine devam edecek çalışmaya. Yiyecek-içecek Sektörü Paket Servis Çalışacak.
Bir Yandan Vaka sayısı çok arttığı için gerekliydi... Ama bir yandan esnafın hali ne olacak? Kafalar karışık.

Tüm fabrikalar değil. Bizimkisi inşaat malzemeleri üretiyor. Şimdi bize yasak yok mu ? detaylar belirli değil. Temel ihtiyaçların üretimini yapan firmalar ( gıda maske enerji sağlık v.b ) muhtemelen kapanacaktır.

Tüm fabrikalar değil. Bizimkisi inşaat malzemeleri üretiyor. Şimdi bize yasak yok mu ? detaylar belirli değil. Temel ihtiyaçların üretimini yapan firmalar ( gıda maske enerji sağlık v.b ) muhtemelen kapanacaktır.

bence sizde muaf olursunuz hocam inşaat malzemesi de bir üretimdir. Kapanıyoruz ama Bu virüs belası bitecek mi onuda bilmiyoruz ki sonra geri çoğalıyor kapandığımızla kalıyoruz. İnsanlar işsiz herkesin borcu harcı var faturalar kol gibi...

Bu gibi durumlarda içişleri bakanlığı genelge yayınlıyor, yarın veya öteki gün genelge yayınlanmış olur, detaylı her şey orada mevcut olacak

bence sizde muaf olursunuz hocam inşaat malzemesi de bir üretimdir. Kapanıyoruz ama Bu virüs belası bitecek mi onuda bilmiyoruz ki sonra geri çoğalıyor kapandığımızla kalıyoruz. İnsanlar işsiz herkesin borcu harcı var faturalar kol gibi...
Ama şu da var ürettiğimizi sevk edemeyeceğiz çünkü diğer sektörler alamayacaklar :) Çok sıkıntılı bir süreç

Nedense bana tam kapanma gibi gelmedi gene birçok yer açık tam kapanma dediğin böyle olmaz

Esnafı hiç sevmem. Ben tam kapanmayı destekliyorum.

Esnafı hiç sevmem. Ben tam kapanmayı destekliyorum.

Geçen yıla kadar 10yıllık bir esnaftım, bu enteresan yorumuna mana veremedim bir türlü. Eyvallah aslında bazıları haketmiyor değil. Ama gidip de bunu genelleme yaparak herkese kötü niyet dile getirmen çok vahim bir düşünce örneği.

Bir gün esnaf olunca anlarsın ne demek istediğini. Evet bir arkadaşın dediği gibi, esnaf da müşteriye bayılmıyor, herkesin derdi ekmek parası.

Beyler araba parça üretimi fabrikası açık olur mu acaba bilgisi olan var mı yada öğrenebileceğimiz bir yer

1-2 saate genelge yayınlanır o zaman net öğrenilir arkadaşlar. Buradakiler de sizden daha fazla bilgiye sahip değiller netice itibariyle. Sükunetle bekleyelim.

Esnafiz bu iş en cok bizi vuracak. 17 gün napicaz bilmiyorum Rabbim sonumuzu hayir etsin

Geçen seneden pek bir farkı yok.
Lokanta vs yer hariç esnaf kapanacak.
Lokanta paket servise devam.
İş yerleri üretime devam.
Fabrika kendi insiyatif alarak ister kapatır ister üretim yapar.
Zincir marketlerde PAZAR günü kapalı. ( küçük markerler açık. :D )

Saçma sapan yasaklar yine.
Bayram sonrası mecbur açacaklar heryeri turizm sezonuda geliyor zaten.

Tam kapanma ama bazı yerler gene açık..
Allah bu kurallar yüzünden işsiz kalıp zor zamanlar yaşayan insanlara yardım etsin.
Tam Kapanmada olsa bizi etkilemio azıcık yatsak i olurdu evde ful time çalışıyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri