+18 Sahneleri Bulunmayan Filmleri Nasıl Bulurum?

Yuri Boyka

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar, belki bu konu bazılarınıza saçma gelebilir, ancak böyle bir sorun yaşadığım için konuyu açma gereği duydum.

Ben ailemle yabancı film izlemek istiyorum, malüm tv de pek düzgün bişeyler yok, yeni nesil dizileride hiç beğenmediğim için izlemiyorum, daha doğrusu tv de izlenilecek düzgün pek bişey yok

Yabancılar malüm sinema işinde bizden çok daha ileriler, harkulade filmler yapıyorlar, ancak sinir olduğum bir nokta var ki,
Aksiyon korku gibi filmlerin hemen hepsinde +18 sahneler var, Bu sahneleri filmlerden çıkartmak için bir sürü zamanım gidiyor,
Benim anlamadığım aksiyon korku bilimkurgu filmlerin içinde ne işi var +18 sahnelerin, hiç anlamıyorum

Ya zaten +18 sahneleri izlemek isteyen, gider erotik prnografik içerikler izler,
Bu adamlar hiç mi düşünmüyorlar, belki filmleri ailesi ile birlikte izleyenler falan olur

Neyse arkadaşlar konumuz neden filmlerin içinde +18 sahnelerin olduğu değil, +18 sahnelerin olmadığı yabancı filmleri bulabiliceğim bir yer varmı acaba
Malüm Rtük tv de yabancı film çıkartırken bu sahneleri kaldırıyor. Acaba böyle bir site yada siteler varmı,
Bu sahneleri kaldırmak için iyice kurcalıyorum filmleri ve boşa zamanım gidiyor,

Merhaba arkadaşlar, belki bu konu bazılarınıza saçma gelebilir, ancak böyle bir sorun yaşadığım için konuyu açma gereği duydum.

Ben ailemle yabancı film izlemek istiyorum, malüm tv de pek düzgün bişeyler yok, yeni nesil dizileride hiç beğenmediğim için izlemiyorum, daha doğrusu tv de izlenilecek düzgün pek bişey yok

Yabancılar malüm sinema işinde bizden çok daha ileriler, harkulade filmler yapıyorlar, ancak sinir olduğum bir nokta var ki,
Aksiyon korku gibi filmlerin hemen hepsinde +18 sahneler var, Bu sahneleri filmlerden çıkartmak için bir sürü zamanım gidiyor,
Benim anlamadığım aksiyon korku bilimkurgu filmlerin içinde ne işi var +18 sahnelerin, hiç anlamıyorum

Ya zaten +18 sahneleri izlemek isteyen, gider erotik prnografik içerikler izler,
Bu adamlar hiç mi düşünmüyorlar, belki filmleri ailesi ile birlikte izleyenler falan olur

Neyse arkadaşlar konumuz neden filmlerin içinde +18 sahnelerin olduğu değil, +18 sahnelerin olmadığı yabancı filmleri bulabiliceğim bir yer varmı acaba
Malüm Rtük tv de yabancı film çıkartırken bu sahneleri kaldırıyor. Acaba böyle bir site yada siteler varmı,
Bu sahneleri kaldırmak için iyice kurcalıyorum filmleri ve boşa zamanım gidiyor,

Hocam millete danışarak öneri üzerine bulursun anca işte şu film i izle bu film i izle gibisinden yada sen filmi baştan izliceksin sonra aılenle ızlıceksın bu seferde pek numarası kalmıyo ama o dediğin durum cidden cok can sıkıcı bır durum ben artık aılemle fılm ızlemeyı bıraktım yabancılar rahat kız babasının yanında erkek arkadasıyla kucak kucaga oturabılıyor o yuzden film onlar için çok traş bi mevzu ama önerim şu yönde
1. fantastik filmler ( bu türdeki filmler sihir büyü gibi şeyler oldugundan +18 e pek girmiyolar)
2. bol aksıyonlu fılmler ( Bu filmlerlede özellikle polisiye tarzı onlardada olmuyor denecek kadar az )
3. korku fılmleri ( korku fılmlerındekı durumda baştakı sahnelerde hıkaye tam ılerlemediği için genelde +18 i çakarlar sonra olaylar patlar kimse uçkurunu düşünmez ama başta olan olur :D )
5. Zaboo mafoo izleyin en güzeli o :D :D

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/178412/zaboo-mafoo-1-bolum
Müziğine bayılıyorum ya asF.asF:AS
Küçükken ne çok izlerdim

bildiğim kadarıyla türkçe torrent sitelerinde web tv olrak belirtilen filmlerde kesiliyor bu tarz sahneler. daha doğruru tvden kaydedildiği için zaten kesilmiş oluyor çok ileri bir şeyse. bir bakın derim

Spartacusü izlerken içeri ailenden biri girse evlatlıktan reddederler :D :D
Dostum hiç erotik olmasın diyorsan öpüşme vs hintlilerde pek yok onlarında dövüş sahneleri çok saçma ve sürekli 4 5 dakika dans klipleri oluyor baya sıkıyor

Sana güzel 3 5 tane hint filmi atayım erotik olmayan :D
en güzeli bu Bajrangi Bhaijaan izle, Bajrangi Bhaijaan Türkçe Altyazılı izle, Bajrangi Bhaijaan full izle, Bajrangi Bhaijaan

en baştaki filmi izlemeden diğerlerini izleme :D
Jai Ho 2014 Altyazılı Full HD izle | Filmi izle, Full izle, hd izle, Ultra izle, Sinemada izle, 720p izle

dün izledim komedi tarzında Ready 2011 Türkçe Altyazılı 720p izle

buda orta ayar bi film aksiyon kısımları çok güzel de başlarda biraz saçmalamışlar kick 2014 izle - türkçe dublaj izle, full hd izle, tek parça izle

Bajrangi Bhaijaan 2015 filmini izlemeni tavsiye ederim mutlaka izle +18 kesinlikle yok ve hüngür hüngür ağlarsın :D

Benimde hep aklımdaydı bu soru aynı dertten muzdaribiz.Kesilmeden ham yayınlanan filmler oluyor bazen +18 yok densede çıkabiliyor.Bir çözümü yol sanırım bunun

eskiden dallas vardı onda da ceyar birini öptümü , babam gözünüzü kpatın yada arkanızı dönün derdi ama iyi yıkanmış kaşık gibisi yoktu :D

Onların kültürleri bizden farklı onlar aileleriyle böyle şeyleri izleyebiliyorlar ama farklı ülkeleri hiç düşünmemişler :D

Esaretin bedeli, action hero, geleceğe dönüş ( sadece 1 sahne öpüşüyorlar ), Soldier,avangers, daha sayamadığım pek çok filim var daha.Eski filmleri tavsiye ederim.

Mobil olarak gönderildi.

Bunlar daha iyi sahneler hocam, ileri ki zamanları görün. Taktikleri belli; yavaş yavaş.. Yani tavsiyem hiç denk gelmek istemiyorsanız eski dizi / filmlere yönelmekte fayda var. İzle izle bitmez zaten

extended ve director's cut versiyonlu riplerde bu tür sahneler daha boldur. divxplanet gibi forumlardan yardım alırsanız daha net sonuca ulaşırsınız, vardır belki sansürlü şekilde ripleyip sunum yapan release grubu.

PG-13 filmler diye ararsan +18 sahnesi olmayan filmleri bulabilirsin. Sıfır risk istiyorsan G veya PG olarak arat ama genelde çocuk filmi oluyor. R etiketli filmlerden kesinlikle uzak dur.

Filmlerin %80`ninde +18 kısımlar var ben çok film izleyen biriyim nedense hep denk geliyorum aile izlenecek film çok az ilk kendin izlemen lazım ben öyle yapıyorum.

Aslında keşke birileri bu tür filmlerdeki sahneleri kesip upload etse de indirip rahatça indirsek.

Aslında keşke birileri bu tür filmlerdeki sahneleri kesip upload etse de indirip rahatça indirsek.

en sonunda hocam ben bu işe giricem sanırım öyle gözüküyor, açıcam bitane site, filmlerin tüm +18 sahnelerini kesicem, yüklicem siteye, almak isteyenlere 5 10 liradan satıcam, maksat milletin işi görülsün :)

Aslında yemek yemek su içmek gibi bir şey filmin içinde erotik sahnelerin olması. Doğallığı göstermek açısından mutlaka sevişme sahnesi vs. koyuyorlar. En basit örnek Esaretin Bedeli yani direk hapishane temalı film olmasına rağmen o filmde bile bir sahnede flashback ile sevişme sahnesini gösteriyordu diye hatırlıyorum. Sıfır sevişme sahneli filmleri ince eleyip sık dokuyarak bulabilirsin belki. Ha gerçi abartıya kaçıyor birçok filmde sevişme sahnesi. Yüzeysel bir şekilde de gösterilebilir ancak birçok filmde kadın memeleri vs. çıplak gözüküyor bu gerçekten sorun aileyle izlemek açısından.

---------- Spam Engelliyici 02:50 ---------- Önceki Mesaj 02:48 ----------

Hocam millete danışarak öneri üzerine bulursun anca işte şu film i izle bu film i izle gibisinden yada sen filmi baştan izliceksin sonra aılenle ızlıceksın bu seferde pek numarası kalmıyo ama o dediğin durum cidden cok can sıkıcı bır durum ben artık aılemle fılm ızlemeyı bıraktım yabancılar rahat kız babasının yanında erkek arkadasıyla kucak kucaga oturabılıyor o yuzden film onlar için çok traş bi mevzu ama önerim şu yönde
1. fantastik filmler ( bu türdeki filmler sihir büyü gibi şeyler oldugundan +18 e pek girmiyolar)
2. bol aksıyonlu fılmler ( Bu filmlerlede özellikle polisiye tarzı onlardada olmuyor denecek kadar az )
3. korku fılmleri ( korku fılmlerındekı durumda baştakı sahnelerde hıkaye tam ılerlemediği için genelde +18 i çakarlar sonra olaylar patlar kimse uçkurunu düşünmez ama başta olan olur :D )
5. Zaboo mafoo izleyin en güzeli o :D :D

Zaboo Mafoo - 1. Bölüm - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
Müziğine bayılıyorum ya asF.asF:AS
Küçükken ne çok izlerdim

Allah aşkına kaç kere yabancılarla beraber film izledinde kız arkadaşının babasının yanında, erkek arkadaşının kucağına oturduğunu gördün :D

Edit: Sana izlediğim ve içerisinde +18 sahneler olmayan filmleri derleyeceğim az sonra bulduklarımı yazarım IMDB Top 250'den izlediklerimi yazıyorum belki birçoğunu izledin ama izlemediğin çıkar muhakkak. Ayrıca yazmış olduğum filmlerin hepsi izlenmeye değer harika filmler.

1)Schindlerin Listesi
2)12 Angry Men
3)İyi Kötü Çirkin (Western fakat muhteşem bir film ancak yine de kadınlara pek hitap etmez heralde)
4)Guguk Kuşu (Sonlara doğru hafiften erotizm olsa da hatırladığım kadarıyla çıplak görüntüler yok)
5)Seven (%95 ihtimalle sıfır cinsellik ama %5 ihtimallede olsa çıkabilir garanti veremem)
6)It's a Wonderful Life (1946 yapımı bir film fakat aileyle oturup izleyebileceğin en kaliteli film. Bundan şüphen olmasın izlemediysen tüm önyargılarını bir kenara at ve hemen izleyin. Beğenmezseniz üyeliğimi sildiririm :D )
7)Hayat Güzeldir. (Ufak tefek öpücükler olabilir İtalyan yapımı bir komedi-dram filmi 2.dünya savaşını konu alıyor.)
8)Sapık (Sıfır cinsellik siyah beyaz filmlerden bu da. Son derece kaliteli bir film.)
9)Cennet Sineması (Tertemiz film)
10)Paths of Glory (siyah-beyaz harika bir film.)
11)Citizen Kane (siyah beyaz kaliteli bir film.)
12)Taxi Driver var aslında cinsellik yoktu filmin içinde fakat malesef karakter sinemaya p.orno izlemeye gidiyor olmaz o yüzden.
13)Full Metal Jacket (Cinsellik yok fakat tabur komutanının ağzından çıkan laflar fena uyarayım. )
14)Bisiklet Hırsızları (Tertemiz harika siyah beyaz dram filmi. Önyargın varsa hepsini bi kenara bırak yazdığım tüm siyah beyaz filmleri izle.)
15)Gran Torino (Hatırladığım kadarıyla cinsellik vs. yok )
16)Cool Hand Luke (Harika bir hapishane temalı film. Cinsellik yok diye hatırlıyorum ama yüzde yüz emin değilim. )
17)Cinayet Var (Siyah beyaz suç temalı muhteşşem film )
18)Altıncı His (Temiz)
19)İhtiyarlara Yer Yok (Aksiyon-gerilim. Cinsel sahne çıkma ihtimali %3. Yok diye hatırlıyorum ama yüzde 3 pay bıraktım yinede )
20)Ruanda Oteli
21)The Great Debaters (Sınıfta hoca izletmişti güzel bi film. )
22)Stand by Me (temiz)
23)Milyonluk Bebek (temiz)
24)Gazap Üzümleri (Temiz siyah-beyaz abd büyük buhran yıllarını anlatan film puanım 8,5/10)
25)Trendeki Yabancı (siyah beyaz gerilim suç temiz film )
26)Dog Day Afternoon (Banka soygunuyla alakalı film temiz )
27)Enigma hatırladığım kadarıyla temiz
28)Eski bir western High Noon temiz bir film.
29)Bir Cinayetin Anatomisi (Tertemiz harika bir mahkeme-suç filmi)
30)Sonsuz Sokaklar (temiz)

Tam 30 tane çıktı işinize yarayan olur mutlaka. Siyah beyaz filmleride izlememezlik yapmayın birçok yeni filmden kalitelidir :) Haydi kolay gelsin.

Son düzenleme:
bende dahil bir çok insanın sorunudur bu hep düşünürüm bende.
böyle bir platform bile kurmak geçti aklımdan. aklında olan varsa iş yapacağından şüphesi olmasın. :) domain fikrinide vereyim.

mustehcensiz.com
ailecefilm.com

ikiside boş, bu işten anlayanler bu boşluğu değerlendirebilir.

Hocam bu durum benimde hoşuma gitmiyor. Oturup bi film izleyelim diyosun pat sekis sahnesiyle başlıyo film özellikle korku filmleri.
Önce bi tek başına filmi açıp hızlı hızlı sardırman lazım
Not: Korku kapanı 6 yı izlemeyin ailenizle :D

mr robot 3. bölüm :(
özelikle yabancı dizilerde oluyo bu şu gey olaylarını insanlara normal bişeymiş gibi gösterip empoze ediyolar aynı şekilde. bi film izlemeye kalkıyosun daha başlar başlamaz malum olaylar. aileyle film izliceksem önce kendim izliyorum en iyi çözüm o gibi

---------- Spam Engelliyici 03:26 ---------- Önceki Mesaj 03:24 ----------

Hocam bu durum benimde hoşuma gitmiyor. Oturup bi film izleyelim diyosun pat sekis sahnesiyle başlıyo film özellikle korku filmleri.
Önce bi tek başına filmi açıp hızlı hızlı sardırman lazım
Not: Korku kapanı 6 yı izlemeyin ailenizle :D
hocam o filmde en son kadının bacakları falan kopuyodu, avluda malum şeyi yapıyodu o filmmiydi nesli devam ettirmek için :D :D :D

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri