+18 yas kısıtlamalı videoma topluluk geldi

• Kullanıcı dess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

dess

Kayıtlı Üye
+18 yas kısıtlaması koydugum bir videoya youtube dan rahatsız edici ıcerık falan fılan bilıyorsunuz iste boyle bi topluluk geldi kanal kırmızıya dondu.

bilmedigim icin soruyorum +18 yas kısıtlaması getırdıgımız vıdeoya youtube boyle bırsey yapabılıyormu?

çizgi filme bile geliyor hocam +18e hayli hayli gelir.

Youtube kontrol etmiyor ki neye topluluk gelmiş. Çok kişi işaretlediyse 15 milyon izlenmeli video da olsa 120 bin aboneli kanal da olsa acımıyor. Tecrübeyle sabit. :) İlla uğraştırıyor sonra.

video cocuklar kavgası, aylar once atmıstım abone ıcın,

normalde gelır topluluk fılan anlarım, ben vıdeoyu 18 yasından kucuklere kapatmısım zaten yanı uygunsuz oldugunu belırtmıs oluyorum, ben vıdeoyu kısıtlamısken boyle bırsey olması garıp geldı sadece.

sonucta youtube kontrol ettık ıcerık uygunsuz fılan dıye yazmıs, kontrol etmıs demekkı oyle bısey yazmıs

neyse saglık olsun

video cocuklar kavgası, aylar once atmıstım abone ıcın,

normalde gelır topluluk fılan anlarım, ben vıdeoyu 18 yasından kucuklere kapatmısım zaten yanı uygunsuz oldugunu belırtmıs oluyorum, ben vıdeoyu kısıtlamısken boyle bırsey olması garıp geldı sadece.

sonucta youtube kontrol ettık ıcerık uygunsuz fılan dıye yazmıs, kontrol etmıs demekkı oyle bısey yazmıs

neyse saglık olsun

videoda şiddet yada cinsel içerik varsa +18 de koysan eni sonu topluluk gelir o videoya +18 filan formalite bana göre

---------- Spam Engelliyici 00:34 ---------- Önceki Mesaj 00:34 ----------

Youtube kontrol etmiyor ki neye topluluk gelmiş. Çok kişi işaretlediyse 15 milyon izlenmeli video da olsa 120 bin aboneli kanal da olsa acımıyor. Tecrübeyle sabit. :) İlla uğraştırıyor sonra.

şu ödüllü kanalı iyice mrk ettiriyosun haa :D

Aynısı bana oluyodu artık sans mı yoksa uyguladıgım etiket sistemimi işe yaradı .Banada topluluk geliyodu etiketleri ardaşık yazmayı bıraktım. +18 degil yalnız benim içeriklerim.
Örnek mesela XXX seyret, xxx xxx seyret vs yani sonu hep aynı olan etiketler ytnin sistemine takılıyo videoyaya topluluk geliyo benim düşüncem. Şimdi farklı yazıyorum su an test ediyorum 1 ay oldu herhangi bi sorun yok. Tamamen Kendi Düşüncem yada Şansım.

Aynısı bana oluyodu artık sans mı yoksa uyguladıgım etiket sistemimi işe yaradı .Banada topluluk geliyodu etiketleri ardaşık yazmayı bıraktım. +18 degil yalnız benim içeriklerim.
Örnek mesela XXX seyret, xxx xxx seyret vs yani sonu hep aynı olan etiketler ytnin sistemine takılıyo videoyaya topluluk geliyo benim düşüncem. Şimdi farklı yazıyorum su an test ediyorum 1 ay oldu herhangi bi sorun yok. Tamamen Kendi Düşüncem yada Şansım.

tabi hocam yönlendirme yaptığındada ihtar yiyosun dogrudur banada olmustur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri