1800 Değermi buna

Aiobu

Yasaklanmış
Selam arkadaşlar

bunu aldım az once.Acaba çokmu verdim ?

Benim için rica etsem yorumlayabilirmisiniz.

HP Pavilion Dizüstü Bilgisayar - 15-p151nt (ENERGY STAR)(K0X42EA)| HP® Türkiye

Bu pc ancak sanırım bendeki 3 gb ekran kartı modeli.
EbkzL9.png

iyidir.sana tavsiyem temiz kullan ve format atmamaya çalış.formattan önce fanın sesini duymazdım ama format sonrası maalesef farketmeye başladı.

iyidir.sana tavsiyem temiz kullan ve format atmamaya çalış.formattan önce fanın sesini duymazdım ama format sonrası maalesef farketmeye başladı.

Bilgisayarcı olarak söylemek isterim öyle şeyler gerçek değildir sadece rivayet :) sana öyle gelmiştir açtır fanlarını temizlet yağlat eskisi gibi kullanmaya devam et tozlanarak fanlar ses çıkarır.

atmamaya çalışırım ancak çok gereksiz program var sadece sileyimmi ?

Bilgisayarcı olarak söylemek isterim öyle şeyler gerçek değildir sadece rivayet :) sana öyle gelmiştir açtır fanlarını temizlet yağlat eskisi gibi kullanmaya devam et tozlanarak fanlar ses çıkarır.
1haftalık pc nin neyini temizleyeyim.bios güncellemesinden sonra sıcaklık belli oluyor,fanı da duyuyorum işte.formattan sonra kulaklarım duymaya başladı değil :D

1haftalık pc nin neyini temizleyeyim.bios güncellemesinden sonra sıcaklık belli oluyor,fanı da duyuyorum işte.formattan sonra kulaklarım duymaya başladı değil :D

Valla hocam fan sesi sorunlarının % 90'ı toz veya yağsızlıktandır sizinki gibi durumda fikir yürütmem gerekirse format sonrası bios tarzı fan ayarları sıfırlanmış olabilir mekanik yazılımsal olarak başka nasıl bozulur karşıma gelmediği için inceleyemiyorum.

Valla hocam fan sesi sorunlarının % 90'ı toz veya yağsızlıktandır sizinki gibi durumda fikir yürütmem gerekirse format sonrası bios tarzı fan ayarları sıfırlanmış olabilir mekanik yazılımsal olarak başka nasıl bozulur karşıma gelmediği için inceleyemiyorum.

daralll arkadaşa katılıyorum hocam.Gerçekten oyle şey olabiliyor benimde başıma oyle bi olay geldi.

Sanırım bilgisayarı zorluyordu onun gibi birşey

hayırlı olsun hocam. Sadece ekran kartı biraz düşük kalmış model olarak. Ama yinede fiyatına göre iyi pc. Yeni pc olduğu için format vb durumlar gereksiz kalacaktır. Şu anda yapabileceğin en iyi şey şarj için prizi fazla kullanmayınız. Batarya dolunca prizden çıkartın :)

hp uzak dur yoksa yanarsın ben kullandım felaket pişmanım i7 sistemi 1000 tl deseler almam artık sıcaktan kendi kendine kapanmamı dersin her bir halt oldu

valla servisi aradım,aldığımda belleği çok kullanıyor diye temiz yükleme yapayım dedim.o arada bios u da güncelledik ondan mı nedendir dedim.eski biosu tekrar aldım ama buz gibi makinada sıcaklık hissetmeye başladık artık.pc ürün sayfasında w8 destekli onu yükleyin dediler.onu denemedim.bir etkisi olur mu?

Evet HP bilgisayarlarda ısınma sorunu var hatta tüm arkadaşlarımda var bende toshiba var ama lenova veya asus öneririm toshibadan da hiç sorun almadım bu güne kadar.

valla servisi aradım,aldığımda belleği çok kullanıyor diye temiz yükleme yapayım dedim.o arada bios u da güncelledik ondan mı nedendir dedim.eski biosu tekrar aldım ama buz gibi makinada sıcaklık hissetmeye başladık artık.pc ürün sayfasında w8 destekli onu yükleyin dediler.onu denemedim.bir etkisi olur mu?

Tabiki olabilir denemekte yarar var.

eksik kurduğun yazılım vardır muhakkak. Hp pavilionda benimde başıma gelmişti. Coolsense diye bir kendi uygualaması var fanı kontrol ediyor. Yuklemezsem makina çok ısınıyor. Yuklersem buz gibi.

Hp kışın iyidir , kombiden tasarruf edersin...

Oncelikle Format atmaktan korkmayın hocam.
hp bilgisayarlarda fan sesi software yazılım ile kontrol ediliyor. Yani Format sonrası bu yazılımı mutlaka kurmanız gerekir.
Ürününün hp destek sayfasına giderek bunu indirebilirsin.
Kolay gelsin

Oncelikle Format atmaktan korkmayın hocam.
hp bilgisayarlarda fan sesi software yazılım ile kontrol ediliyor. Yani Format sonrası bu yazılımı mutlaka kurmanız gerekir.
Ürününün hp destek sayfasına giderek bunu indirebilirsin.
Kolay gelsin
ürünün destek sayfasındaki bazı yazılımlar w8e uygun o yüzden ilk önce onu kurayım en iyisi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri