19.10.2015 Adsense Ban

AhmetPolat

Kayıtlı Üye
An itibari ile perşmbe günü pini ve banka bilgisi doğrulanmış adsense hesabı devre dışı bırakılmıştır içinde 4 hane vardı kanallarım cuma günü toplu olarak kapatılmıştı ve adsense hesabı Ağustosda açılmıştı.En çokta ödeme gününe 2 gün kala banlamaları koyuyor adama.

geçmiş olsun hocam.Ben pini girmedim daha.Girince direk banlanacam diye korkuyorum valla.

mesai başladı demek ki. Allah belasını versin bunların. ödemeye 2 gün kalmış şurada

Geçmiş olsun hocam çalışma şekliniz nedir acaba çalışma şekli ile alakası olabilmirmi?

kesinleslesip pini girilip ban yiyen adsenselere odeme yapiliyormu?

Herkes gibi yedik hocam toplu kapanma ile spama düştü ve banlandı ne yapsan artık spama düşüyor ve banlanıyor en iyi spammlerın bile adsenseleri kapandı bu 2 ay içinde.

---------- Spam Engelliyici 08:14 ---------- Önceki Mesaj 08:13 ----------

kesinleslesip pini girilip ban yiyen adsenselere odeme yapiliyormu?

Sanmıyorum hocam mailde ödeme yapılmayacak yazıyor.

Herkes gibi yedik hocam toplu kapanma ile spama düştü ve banlandı ne yapsan artık spama düşüyor ve banlanıyor en iyi spammlerın bile adsenseleri kapandı bu 2 ay içinde.

---------- Spam Engelliyici 08:14 ---------- Önceki Mesaj 08:13 ----------

Sanmıyorum hocam mailde ödeme yapılmayacak yazıyor.

çalışma şekli ney hocam

Hocam çalışma şekli ile alakalı olduğunu düşünmüyorum hicbir videoyu rendersiz atmam her kanalada bir video atarim

2 yıllık adsense banlandı herşey tertemizdi spamdan kanallar kapanıyordu muhtemelen ondan gitti.. 8 aylık kanallarımı bile kapattı adsense ve sonunda o da banlandı.. adsense bitmiş artık

Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun.
Hesabınız, program politikalarımız ihlal edildiği için devre dışı bırakıldıysa; daha fazla bilgi için Devre Dışı Bırakılan Hesaplar için SSS bölümümüzü ziyaret edin.

2 yıllık adsense banlandı herşey tertemizdi spamdan kanallar kapanıyordu muhtemelen ondan gitti.. 8 aylık kanallarımı bile kapattı adsense ve sonunda o da banlandı.. adsense bitmiş artık

Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun.
Hesabınız, program politikalarımız ihlal edildiği için devre dışı bırakıldıysa; daha fazla bilgi için Devre Dışı Bırakılan Hesaplar için SSS bölümümüzü ziyaret edin.

Geçmiş olsun hocam seninki de banlandıysa vay halimize
icon9.gif

Geçmiş olsun hocam seninki de banlandıysa vay halimize
icon9.gif

sadece vdsden login olundu, bilgiler yt ile alakası olmayan bir arkadaşımın bilgileriydi.. tek olay bana göre şu bir kanal bağlıyorsan hayatta kapanmayacak.. kapanırsa spama düşüyor.. belli bir kota olabilir bilemiyorum.. ama şu var 8 ay boyunca kapanmayan ingilizce olmayan on numara kanalımı bağladım adsenseye partnerden atılınca o bile kapandı yani adsenseye bağlanan her kanal bir şekilde kapanıyor ve sonunda spama düşüp adsense banlanıyor

sadece vdsden login olundu, bilgiler yt ile alakası olmayan bir arkadaşımın bilgileriydi.. tek olay bana göre şu bir kanal bağlıyorsan hayatta kapanmayacak.. kapanırsa spama düşüyor.. belli bir kota olabilir bilemiyorum.. ama şu var 8 ay boyunca kapanmayan ingilizce olmayan on numara kanalımı bağladım adsenseye partnerden atılınca o bile kapandı yani adsenseye bağlanan her kanal bir şekilde kapanıyor ve sonunda spama düşüp adsense banlanıyor
Baya kötü be hocam benimde 1.5 senelik adsensem var temiz,kanal felan bağlamadım rahat 1sene 2 aydır boşta diyorum başlıyım ekliyim banları görünce elimi çekiyorum tek çare özgün

Baya kötü be hocam benimde 1.5 senelik adsensem var temiz,kanal felan bağlamadım rahat 1sene 2 aydır boşta diyorum başlıyım ekliyim banları görünce elimi çekiyorum tek çare özgün

hiç bulaştırma hocam en azından ortalık durulana kadar, bilmiyorum durulur mu..

artık her sabah uyandığımda adsensem banlanmış mı diye korkarak bakıyorum hesabıma. Yetsin artık bu dram bu ne saçmalıktır adamlar sanki bilerek acı çektirmek istiyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri