1Gbit Upload TR Lokasyon 400GB HDD 4GB RAM ile Sizlerleyiz!

hosunn

Yasaklanmış
Web sitesi
www.neonsunucu.com
Merhaba;

1GBps Upload hızı ile işlerinizi hemen bitirin ve kendinize zaman ayırın bu sunucular ile hızlı yükleme yapın.

SERVLERLER 30DK ICINDE TESLIM EDILIR.

4GB-VDS

Intel Xeon E5504
4 GB DDR3 Ram
450 GB HDD
1 Gbit Port (Sınırsız Trafik)
Türkiye Lokasyon
1 Gbit/s Firewall
Windows 7 & 8 & 8.1 ve Linux kurulabilir (sipariş sonrası ticket ile işletim sistemi belirtiniz.)
40TL/Aylık Satın Al

3490056660.png

Extra IP Ücretleri;
+ 1 Adet IP Adresi : 3 TL / Aylık
+ Ekstra Disk: 2TL/GB
+ Ekstra Ram: 3TL/GB

VDS Sunucular Ortak Özellikleri;
+ Serverler maximum 24 saat içerisinde teslim edilir. (Bunlar 30DK içerisinde Teslim edilecekdir.)
+ Upload/Download amacı ile Kullanılabilir.
+ Teknik Desteklerimiz Self Managed Olmakla beraber, Ticket sistemi ile bildirilmesi zorunludur.
+ Barındırılan her site içeriğinden kesinlik ile müşterilerimiz sorumludur.
+ VDS'lerde geri ödeme bulunmamaktadır.
+ VDS anahtar teslim biçiminde işletim sistemi ve sanallaştırma işlemleri yapılmış şekilde verilebilir.
+ Yedek alma sorumluluğu Müşteriye aittir.
+ VDS'lere format atma işlemi ücretsizdir. (Ayda 2 Kere)
+ Ödemelerinizi Banka Havalesi / EFT ve Kredi Kartı ve Paypal yolu ile yapabilirsiniz. (Kesintisiz ödeme şeklinde PAYPAL kabul edilmektedir)
+ VDS Sunucular Sanallaştırma işlemi yapılabilir.
+ Radyo kurulabilir.
+ Oyun Sunucu (KO-CS-MT2) olarak kullanılabilir.
+ Mevcut müşterilerimiz bu kampanyadan yararlanamaz. (Yeni Sipariş vermeleri gerekir)
+ Stoklar sınırlı sayıdadır.

NeonSunucu | İnternet Hizmetleri
web. NeonSunucu Internet Hizmetleri | VPS, VDS, Web Hosting, Fiziksel Server, Co-********, Server Barındırma, Dedicated Server, Reseller Hosting, Alan Adı, Domain, Domain Bayiliği, Alan Adı Bayiliği - Ana sayfa
email. [email protected]
skype. [email protected]
tel. 0539 660 3818 (C.tesi - Pazar ulaşılamaz)
YS. 2951 (Teyit)​

indirmio ama yüklüo cinsinden :D dowland ıda 1 olanından varmı

merhaba arkadaşlar.

hüseyin bey ile 2 gün önce farklı bi ürün alışverişi için tanıştık. yine vds üzerineydi tabi. hiç beklenmedik aksaklıklar oldu ve teslim süreci biraz gecikti, açık söylemek gerekirse ben de o sıralar şüpheye düşmüştüm acaba dolandırıldık mı diye lakin gördüm ki hüseyin bey işini gerçekten çok doğru bi biçimde yapan; vicdan sahibi, namuslu, boğazından haram lokma geçirmek istemeyen birisiymiş. bana bu bekleme sürecinde her zaman yardımcı oldu. her sorumu bıkmadan usanmadan güzel bi şekilde yanıtladı, içimi hep rahat tuttu. kendisine buradan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. yaptığı işin kalitesine gelecek olursak..

inanın ben kendisiyle alışveriş yapmadan önce en az 10-15 firma gezdim. yani öyle fiyatlara tanık oldum ki; adam 1 gb ram 40 sas hdd limitli trafiğe sahip makineyi 101 liradan satmaya kalkıyor; öyle rezil bi konuma düşürülebilecek piyasa burası. herkes işin çakallığı peşine düşmüş. tüm bu uçuk fiyatların arasında hüseyin beyin sunduğu teklifle tanıştım. adeta uçak diye tabir edebileceğimiz cihazı kendisi yok pahasına kiraladı bana. ayrıca şu da var. konuşulan teslim sürecinin gecikmesinin üzerinden 10 dk geçtikten sonra; " isterseniz maduriyetinizi bi nebze karşılayabilmek adına size ek 1 ay ücretsiz süre tanımlayalım " dedi. bu güzel fırsatı kendisinin de ticari zekasından teyidimi aldıktan sonra kabul ettim. açıkçası hiç beklenmedik bi fiyat tablosu oluştu elime geçen performansın kalitesiyle oranlayınca. bu açıdan çok çok memnunum kendisinden, yaptığı işlerden. haricen daha önce hizmet verdiği firmaları da belirtti. 9 bin adet site, 400 e yakın sunucu hizmeti vermekte kendisi. barındırdığı sitelerin büyük bir kısmını benimle de ip kontrolü yapmamı sağlayarak paylaştı. kesinlikle güvenilir bir arkadaş olduğuna ben kalıbımı basıyorum.

sistem elime geçtikten sonra indirme hızını test etmek için bi deneme yapmıştım onu da sizlerle paylaşmak istiyorum.

http://imgim.com/donald.jpg

buradaki 2.5 gb lık dosya yaklaşık 40-50 saniye arasında inmiştir. indirim hızı şuan için 30-60 mb arasında gidip gelmekte, ben bu hızın ileride daha da artacağına inanıyorum ki şu haliyle de pek bi sorun çıkarmıyor zaten.

makinenin görüntü kalitesinden de bahsetmek istiyorum kısaca.

hüseyin bey cihaz elime biraz geç geçeceğinden dolayı beni mağdur etmemek açısından geçici bi vds kullanmamı sağladı. 16 gb ramlı, 4 çekirdek işlemcili bi vds.

inanın bu vdsde internet sitelerinde dolaşırken 1-2 saniye donma yaşıyordum. hele video açtığımda görüntü piksel piksel akıyordu. uzaktan bakıldığında sağlam görünen bu cihazda bu tip sıkıntılar mevcutken, hüseyin beyin sattığı cihaz elime geçtiğindeyse, sanki kendi makinemi kullanıyormuşum gibiydi ( i5, 1 tb hdd, 2 gb ekran kartı, 4 gb ram ). sıfır takılma ve donma sorunu. hayret ettim açıkçası aradaki farkı gördüğümde.

tüm bu neticeler biriktiğine ortaya sadece; bu arkadaşların işlerini en doğru biçimde yapmak için çabaladıkları çıkıyor. haricen şu da var. gelecek olan saldırılara karşı çok pahalı ve güçlü olan bi juniper satın aldılar, belki bunun net açıklamasını kendileri yapmak isterler o yüzden detaya girmek istemiyorum ama saldırılara karşı hiç bi korkunuz olmasın; onlar her daim sizi, bizi memnun etmek için çalışıyorlar.

bu adamlar işlerini gerçekten haklarıyla yapıyor arkadaşlar. ben kendi tecrübe edindiklerimi en samimi şekilde sizlerle paylaşmak istedim. umarım güzel alışverişlere vesile olurum, herkes birbirinden memnun kalarak iş hayatını sürdürür. size de nice nice satışlar diliyorum hocam, sağolun her şey için :)

merhaba arkadaşlar.

hüseyin bey ile 2 gün önce farklı bi ürün alışverişi için tanıştık. yine vds üzerineydi tabi. hiç beklenmedik aksaklıklar oldu ve teslim süreci biraz gecikti, açık söylemek gerekirse ben de o sıralar şüpheye düşmüştüm acaba dolandırıldık mı diye lakin gördüm ki hüseyin bey işini gerçekten çok doğru bi biçimde yapan; vicdan sahibi, namuslu, boğazından haram lokma geçirmek istemeyen birisiymiş. bana bu bekleme sürecinde her zaman yardımcı oldu. her sorumu bıkmadan usanmadan güzel bi şekilde yanıtladı, içimi hep rahat tuttu. kendisine buradan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. yaptığı işin kalitesine gelecek olursak..

inanın ben kendisiyle alışveriş yapmadan önce en az 10-15 firma gezdim. yani öyle fiyatlara tanık oldum ki; adam 1 gb ram 40 sas hdd limitli trafiğe sahip makineyi 101 liradan satmaya kalkıyor; öyle rezil bi konuma düşürülebilecek piyasa burası. herkes işin çakallığı peşine düşmüş. tüm bu uçuk fiyatların arasında hüseyin beyin sunduğu teklifle tanıştım. adeta uçak diye tabir edebileceğimiz cihazı kendisi yok pahasına kiraladı bana. ayrıca şu da var. konuşulan teslim sürecinin gecikmesinin üzerinden 10 dk geçtikten sonra; " isterseniz maduriyetinizi bi nebze karşılayabilmek adına size ek 1 ay ücretsiz süre tanımlayalım " dedi. bu güzel fırsatı kendisinin de ticari zekasından teyidimi aldıktan sonra kabul ettim. açıkçası hiç beklenmedik bi fiyat tablosu oluştu elime geçen performansın kalitesiyle oranlayınca. bu açıdan çok çok memnunum kendisinden, yaptığı işlerden. haricen daha önce hizmet verdiği firmaları da belirtti. 9 bin adet site, 400 e yakın sunucu hizmeti vermekte kendisi. barındırdığı sitelerin büyük bir kısmını benimle de ip kontrolü yapmamı sağlayarak paylaştı. kesinlikle güvenilir bir arkadaş olduğuna ben kalıbımı basıyorum.

sistem elime geçtikten sonra indirme hızını test etmek için bi deneme yapmıştım onu da sizlerle paylaşmak istiyorum.

http://imgim.com/donald.jpg

buradaki 2.5 gb lık dosya yaklaşık 40-50 saniye arasında inmiştir. indirim hızı şuan için 30-60 mb arasında gidip gelmekte, ben bu hızın ileride daha da artacağına inanıyorum ki şu haliyle de pek bi sorun çıkarmıyor zaten.

makinenin görüntü kalitesinden de bahsetmek istiyorum kısaca.

hüseyin bey cihaz elime biraz geç geçeceğinden dolayı beni mağdur etmemek açısından geçici bi vds kullanmamı sağladı. 16 gb ramlı, 4 çekirdek işlemcili bi vds.

inanın bu vdsde internet sitelerinde dolaşırken 1-2 saniye donma yaşıyordum. hele video açtığımda görüntü piksel piksel akıyordu. uzaktan bakıldığında sağlam görünen bu cihazda bu tip sıkıntılar mevcutken, hüseyin beyin sattığı cihaz elime geçtiğindeyse, sanki kendi makinemi kullanıyormuşum gibiydi ( i5, 1 tb hdd, 2 gb ekran kartı, 4 gb ram ). sıfır takılma ve donma sorunu. hayret ettim açıkçası aradaki farkı gördüğümde.

tüm bu neticeler biriktiğine ortaya sadece; bu arkadaşların işlerini en doğru biçimde yapmak için çabaladıkları çıkıyor. haricen şu da var. gelecek olan saldırılara karşı çok pahalı ve güçlü olan bi juniper satın aldılar, belki bunun net açıklamasını kendileri yapmak isterler o yüzden detaya girmek istemiyorum ama saldırılara karşı hiç bi korkunuz olmasın; onlar her daim sizi, bizi memnun etmek için çalışıyorlar.

bu adamlar işlerini gerçekten haklarıyla yapıyor arkadaşlar. ben kendi tecrübe edindiklerimi en samimi şekilde sizlerle paylaşmak istedim. umarım güzel alışverişlere vesile olurum, herkes birbirinden memnun kalarak iş hayatını sürdürür. size de nice nice satışlar diliyorum hocam, sağolun her şey için :)

Teşekkür ederiz hocam herzaman bekleriz.

indirmio ama yüklüo cinsinden :D dowland ıda 1 olanından varmı

hocam PM yollacağım mesaj kutunuzu boşaltırmısınız?

Hocam istediğimiz zaman ekstra ip satın alabilir miyiz ? Mesela ekstra 10 ip alabilirmiyiz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri