1k gelirli kanalı başka adsenseye taşımak sorun oluyor mu?

Merhaba arkadaşlar konuyu doğru yere açtım mı açmadım mı bilmiyorum eğer yanlışsa taşınabilir.
Soruma gelince 1 kanalım var ve günlük 1k getirisi var bu gün itibari ile bu kanalı pinsiz bir adsensede kazandırmaya devam ediyor pinli bir adsenseye taşısam eklesem bir sıkıntı çıkarmı kanal kapanma gibi bir durum olurmu arkadaşlar risk almamak için aysonu kanalın tüm videolarını gizliye alacağım yada sileceğim cevaplarınızı bekliyorum şimdidn teşekkürler.
hiç elleme geç olsun güç olmasın
not: biz farkında olmaya biliriz ama pinli adsense mimlenmiş olabilir

Merhaba arkadaşlar konuyu doğru yere açtım mı açmadım mı bilmiyorum eğer yanlışsa taşınabilir.
Soruma gelince 1 kanalım var ve günlük 1k getirisi var bu gün itibari ile bu kanalı pinsiz bir adsensede kazandırmaya devam ediyor pinli bir adsenseye taşısam eklesem bir sıkıntı çıkarmı kanal kapanma gibi bir durum olurmu arkadaşlar risk almamak için aysonu kanalın tüm videolarını gizliye alacağım yada sileceğim cevaplarınızı bekliyorum şimdidn teşekkürler.

Geçen ay sonu 20 ye yakın kanal taşıdım herhangi bir sorun yaşamadım ben ama taşıdığın adsenseye girdiğin ip ye vb herşeye dikkat etmen gerek.

adsenseyi 2-3 yl önce almıştım ve tek bilgisayardan giriş yapıyorum başka bilgisayardan kesinlikle giriş yapmadım daha önce spam düşmüştü 1 yıl boyunca kanal eklemedim boş duruyordu karar veremedim adsense pinsiz olunca ay sonu tüm videoları silmeyi düşünüyorum pin alana kadar ve parayı alana kadar 200 tlbirikti şuana kadar ödeme alabilirmiyim o kafama takıldı ceaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
adsenseyi 2-3 yl önce almıştım ve tek bilgisayardan giriş yapıyorum başka bilgisayardan kesinlikle giriş yapmadım daha önce spam düşmüştü 1 yıl boyunca kanal eklemedim boş duruyordu karar veremedim adsense pinsiz olunca ay sonu tüm videoları silmeyi düşünüyorum pin alana kadar ve parayı alana kadar 4k birikti şuana kadar ödeme alabilirmiyim o kafama takıldı ceaplarınız için teşekkürler.

hiç taşıyıp riske girme o zaman. Videolarıda silmene gerek yok bence kanal 1 ayı geçtiyse bırak o şekilde ilerlesin derim

valla cok para getıren kanalı bırsey yapsada kapatsak dıye beklıyor yt..
az kazanclı dandık kanalıma dokunmuyor kazancsız aynı ıcerık 5 aydır dımdık ayakta..
para kazanması kapalı 1 yıllık aynı ıcerıklı kanal 5k abone ve 5mılyondn fazla ızlenmle dımdık ayakta..
ama tutan kanal bıkacbınlık gelecegını anlayınca kanala gır cık bıde bakmısın kapatmıslar..
allahın belaları:)

ya ben 2 aydır youtube çalsıyorum 5 kanal arasında adeta dinomo gibi dolaştım :) Dailyden alışkanlıklar 5 kanaldan 1 tanesi flagdan kapandı acaba bu şehir efsanesi olmasın yok çerezi sil yok gizli sekme yok bilmem ne bilemedim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri