Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yanlış bir şeyler yapıyorsun 30 video 1.000 izlenme çok düşük bir oran. Bu işe girişmeden daha önce çok okuyup araştırmalıydın
Tamamen organik sitelerden izlenme falan arttırmıyorum.Bu arada neyi eksik yapıyor olabilirim?
Zaten organik halini söyledim. Forumda ki makaleleri az çok okumuş biri 30 video ile min. 20.000 - 30.000 izlenme sağlayabilmeli.
Neyi eksik yaptığınızı söyleyeyem çünkü neyi tam yaptığınızı bilmiyorum sayın Çağatay
Hocam sen yanlış anladın galiba haha yani 32 videomun içinde 1 videom 1k oldu şuan zaten izlenme sayım toplamda 10k ben tek videodan bahsetmiştim![]()
Doğru anlamışım30 video yükleyip içlerinden 1 tanesinin 1.000 izlenim alması düşük bir oran. Bulduğunuz videoların başlık ve açıklamalarını değiştirmeden mi atıyorsunuz?
Başlıkları ingilizce oalrak tekrar düzenliyorum,kendim küçükresim ekliyorum,etiket giriyorum yapmadığım bişey yok gibi..
O halde videolarda bir sorun olmalı... Olabildiğince güncel videoları paylaşmayı deneyin... 1-2 gün önce eklenmiş ve izlenimleri 100.000 üstü kategorisi izlenebilen videoları yüklemeyi deneyin. Kaza, kamera şakaları, fail/win videolarından uzak durun.
Kanalımda 50 Video Var Günlük 10K - 15K İzlenme Alıyom
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.