1k youtube izlenim 0.09$ (4000 saat için ucuz izlenim)

• Kullanıcı karayaman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı

karayaman

Süper Moderatör
Bugün peakerr.com un skype hesabından toplu mesaj geldi izlenim 0.09$ dan başlıyor. Ayrıca 1 saat üzeri izlenim yollamak için 0.18$ istiyor işine yarayan olabileceğini düşündüğüm için konuyu açtım. Herkese bol kazançlar :)

*CHEAPEST YOUTUBE VIEWS*
♛YouTube Views [10k-100k/day] [Refill 30 Days] [20-25 Sec R] $0.14/k
♛YouTube Views [10k-100k/day] [Refill 30 Days][1-2 Min R] $0.15/k
♛YouTube Views [10k-100k/day] [Refill 30 Days][2-4 Min R] $0.16/k
♛YouTube Views [10k-100k/day] [Refill 30 Days][1 Hours+ R] $0.18/k
♛YouTube Views [10k-100k/day] [NO REFILL][20-25 Sec R] $0.09/k
*CHEAPEST FACEBOOK VIEWS*
♛Facebook Video Views Max 50k [1k-2k/Day] $0.24/K
♛Facebook Video Views Max 100k [2k-5k/Day] $0.25/K
https://peakerr.com/

Bence leş izlenimler gösteriş için. Yararı olacağını sanmam bu izlenimlerin. Çok hızlı geliyor. Geçen birinden aldım gerçek zamanlıda 6k kaldı öne 120 k yansıdı sonra 50k düştü. Saçma

Hocam yanlış anlama ama ne zaman yazını görsem peakerr reklamı tanıtımı yapıyor gibisin,burada bir çok satıcı var ve şahsen onladan daha ucuzada sattığım izlenmeler mevcut,bu adamlarda alıcı kendileri ürettiklerini satmıyorlar, gereksiz olarak her konuya ve heryere bu sitenin tanıtımını yapıyorsunuz şahsen rahatsız ediyor ve yanlış yönlendirmeler oluyor.

Hocam yanlış anlama ama ne zaman yazını görsem peakerr reklamı tanıtımı yapıyor gibisin,burada bir çok satıcı var ve şahsen onladan daha ucuzada sattığım izlenmeler mevcut,bu adamlarda alıcı kendileri ürettiklerini satmıyorlar, gereksiz olarak her konuya ve heryere bu sitenin tanıtımını yapıyorsunuz şahsen rahatsız ediyor ve yanlış yönlendirmeler oluyor.

alan alır almayan almaz hocamaçıkçası ben rahatsız olmadım.o zaman şöyle diyebilir miyim ben. hergün bu forumda youtube konuları görmekten sıkıldım ? forumun asıl amacı youtube ile para kazanmak.arkadaşta faydası olabilecek şeyi paylaşmış.eğer rahatsız olduysanız hiç girmezsiniz ama meraktan girmişsiniz demekki sizin içinde önemli

Bence leş izlenimler gösteriş için. Yararı olacağını sanmam bu izlenimlerin. Çok hızlı geliyor. Geçen birinden aldım gerçek zamanlıda 6k kaldı öne 120 k yansıdı sonra 50k düştü. Saçma
30 gün refill yazan 30 gün içinde düşme olursa telafisi yapılıyor demek
fiyatlar iyi ama kredi kartı yok sanırım
btc ve webmoney var hocam kullanabilirsiniz ben btc ile atıyorum

Kimsenin reklamını yapmıyorum siteyle bağlantım keşke olsa ama maalesef yok. Buradaki satıcılarla konunun bir bağlantısı maalesef yok satıcıların %90 ı bu tarz panellerden satışı yapıyor. Konunun herhangi bir rahatsızlık vereceğini düşünmüyorum ki şöyle 4000 saat için izlenimi 0,72$ a alabiliyorlar bir çok kişinin işine yarayacağını düşünüyorum. Herhangi bir rahatsızlığınız varsa report butonunu kullanabilir veya şikayet konusu açabilirsiniz. Bol kazançlar

240 bin dakika izlenecek ki 4000 saati doldursun.

1 saat izlenen fiyat 0.18 sanırım 4000x0.18 720 dolar yapar. O da yaklaşık 3380 TL civarında bir para yapar.
Hadi izlenimi aldık videonun 1 saat izleneceği de meçhul. İzlenim alma olayının pek bir mantığı kalmadı bana kalırsa.

1 saat izlenen fiyat 0.18 sanırım 4000x0.18 720 dolar yapar. O da yaklaşık 3380 TL civarında bir para yapar.
Hadi izlenimi aldık videonun 1 saat izleneceği de meçhul. İzlenim alma olayının pek bir mantığı kalmadı bana kalırsa.

0,72$ yapıyor

Ayrıca 1 saat üzeri izlenim yollamak için 0.18$ istiyor

♛YouTube Views [10k-100k/day] [Refill 30 Days][1 Hours+ R] $0.18/k

3300 tl yapıyor hocam :) 4bin ile çarpın.

zaten kendi kendine 4bin saati geçmeyen kanalı niye onaya yollasınki millet.

Fiyatlar ise gayet ucuz. 100k izlenim 50 tlye denk geliyor nerdeyse.

1000 izlenimi 0.18$ a yolluyor 4000 izlenimi nasıl 720$ a yollayabilir mantıklı bir biçimde açıklar mısınız ?

1000 izlenimde 1 saat olarakmı hesaplıyorsunuz 1 izlenimde 1 saat olarakmı :D

1000 izlenimde 1 saat olarakmı hesaplıyorsunuz 1 izlenimde 1 saat olarakmı :D

hocam orda diyor ki her izlenim 1 saat ve üzeri izleniyor birisinde de diyor ki 20 25 saniye izleniyor yani 1000 izlenim alınca 1000 saat ve üzeri izlenim geliyor

o nasıl bir matematik yahu sen zannediyorsun 1 kişi 0.18 dolar 1000 kişi 1 saat izleyecek bunun fiyatı 0.18 dolar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri