1tb dev arşiv - ytpara özel -

bemonth

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar

En sağlam kaynaklardan, en sağlam şekilde yıllardır topladığım ve kullandığım, sorunsuz arşivimi yoğun istek üzerine satılığa çıkarmaya karar verdim :)

Fazla anlatmaya gerek duymuyorum, arşiv kendisini gösteriyor zaten.
Arşivin en iyi özelliği bana göre, programlama dillerine merakı olan herkes için biçilmiş bir kaftandır. (c# - c++ - php - asp - mssql - mysql) gibi önde gelen web ve masaüstü porgramlama dillerinin baştan sonra eğitimlerini içerir.

Diğer en büyük özelliği, tüm içerik tarafımca denenmiş, kullanılmış ve sorunsuzca kullanılmaya devam etmektedir. Birkaç arkadaşa ücretsiz gönderilmiştir.

Fiyat Kargo Dahil : 40TL'dir.
Hdd Sizin tarafınızdan gönderilir.
Hdd yoksa temin edilir.

Exel Dosya şifresi "ytpara"'dır.

Arşiv sürekli güncellenmektedir. Güncellendikçe konu altından ekleme yapılacaktır. Güncellemeleri almak için HDD tekrar yollamanız gerekir. Kargo sizin tarafınızdan karşılanır, Güncel içerik ücretsiz olarak aktarılır.

Ödeme Yolları

Ptt Posta Çeki, Havale, Akbank, Yapıkredi, İşbankası
VDS Takas, Mail Takas Şeklinde de Yapılır.

E-Trade Atmayacak kişilere arşiv verilmeyecektir. Arşiv YTPARA'ya özeldir. Forum dışına satış YOKTUR. 40TL'ye böyle bir arşiv bulmak neredeyse imkansızdır! O yüzden sadece YTPARA üyelerine özel açtım konuyu.

Forum Dışı Aktarım Olduğu Tespit Edilirse, Satış İPTAL EDİLECEKTİR

Macro'lu Hazır İndir

Bu Dosyayı Açamayanlar Düz Excel İçin Bunu İndirin

Not: Excel macro içerdiğinden dolayı, Excel Güvenlik ayarlarından yada durum çubuğundan etkinleştirmeniz gerekir.
office olup da açamayanlar, ve içeriği aktif edemeyenler excel'de sol üstten
Dosya
Seçenekler
Güven Merkezi
Güven Merkezi Ayarları
İleti Çubugu
Activex Denetimi ile başlayan yere tik Koyun.

Daha sonra

Yine Güven Merkezi Ayarları
Acticex ayarları
Tüm denetimleri kısaltma olmadan ve sormadan etkinleştir'i işaretleyin. içerik sorunsuz açılır

Bi kaç resim koysan almak isteyenlerde bir fikir oluşurdu

Eğitim setleri ilgimi çekti ama çok masraflı 170tl harddisk 40tl senin karın 210tl :(

Eğitim setleri ilgimi çekti ama çok masraflı 170tl harddisk 40tl senin karın 210tl :(

Valla benım kullandığım HDD'ler o şekilde. 170TL'den alıyorum. Siz gönderirseniz eğer sıkıntı yok. 40TL sadece para ödersiniz. Kargoda Benden :)

Usta 1 terabayt'ı nasıl doldurdun ücretsiz alan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum paylaşabilirmisiniz?

Usta 1 terabayt'ı nasıl doldurdun ücretsiz alan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum paylaşabilirmisiniz?

1tb'ı nasıl doldurdun derken bunu biraz daha acarmısın? ücretsiz forumda birkaç arkadaşa yönlendirdim. Kendilerine iletirim. Yorum yazarlar elbet

Usta excel dosyasını excel viewer ya da open office ile açmayı başaramadım, office yok bilgisayarda crackli kullanamıyorum işim gereği, para vermek de istemedim ondan office yok :D anlayacağın sen ss atabilirsen yani resim atabilrsen (eğer burada gözükmesini istemiyorsan pm ile de olur) içerdiği dosyaları vb. çok sevinirim.

[MENTION=2350]bemonth[/MENTION] hocam ss atın

bunu deneyin, office olup da açamayanlar, ve içeriği aktif edemeyenler excel'de sol üstten
Dosya
Seçenekler
Güven Merkezi
Güven Merkezi Ayarları
İleti Çubugu

Daha sonra

Acticex ayarları
Tüm denetimleri kısaltma olmadan ve sormadan etkinleştir'i işaretleyin. içerik sorunsuz açılır

Ben ücretsiz aldım arşivin tamamını bomba gibi bi arşiv özellikle eğitim videoları süper. Nette suana kadar görmediğim eğitimler var. ihtiyacm olan birsürü program var. Valla imkanı olan varsa kaçırmasın.

Ben ücretsiz aldım arşivin tamamını bomba gibi bi arşiv özellikle eğitim videoları süper. Nette suana kadar görmediğim eğitimler var. ihtiyacm olan birsürü program var. Valla imkanı olan varsa kaçırmasın.

bu yeterlidir sanırım :)

bunu deneyin, office olup da açamayanlar, ve içeriği aktif edemeyenler excel'de sol üstten
Dosya
Seçenekler
Güven Merkezi
Güven Merkezi Ayarları
İleti Çubugu

Daha sonra

Acticex ayarları

Bende acamadim hocam macrosuz duz halini atarsaniz sevinirim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı satışlar kardeşim. Bir ara bende alacağım olmadı buluşacağımız zaman sen ayarlarsın. :)

Zaten eğitim setlerini biliyorum eğitimler oldukça iyi fiyatı da çok uygun yapmışsın yani.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri