Merhaba Arkadaşlar
En sağlam kaynaklardan, en sağlam şekilde yıllardır topladığım ve kullandığım, sorunsuz arşivimi yoğun istek üzerine satılığa çıkarmaya karar verdim
Fazla anlatmaya gerek duymuyorum, arşiv kendisini gösteriyor zaten.
Arşivin en iyi özelliği bana göre, programlama dillerine merakı olan herkes için biçilmiş bir kaftandır. (c# - c++ - php - asp - mssql - mysql) gibi önde gelen web ve masaüstü porgramlama dillerinin baştan sonra eğitimlerini içerir.
Diğer en büyük özelliği, tüm içerik tarafımca denenmiş, kullanılmış ve sorunsuzca kullanılmaya devam etmektedir. Birkaç arkadaşa ücretsiz gönderilmiştir.
Fiyat Kargo Dahil : 40TL'dir.
Hdd Sizin tarafınızdan gönderilir.
Hdd yoksa temin edilir.
Exel Dosya şifresi "ytpara"'dır.
Arşiv sürekli güncellenmektedir. Güncellendikçe konu altından ekleme yapılacaktır. Güncellemeleri almak için HDD tekrar yollamanız gerekir. Kargo sizin tarafınızdan karşılanır, Güncel içerik ücretsiz olarak aktarılır.
Ödeme Yolları
Ptt Posta Çeki, Havale, Akbank, Yapıkredi, İşbankası
VDS Takas, Mail Takas Şeklinde de Yapılır.
E-Trade Atmayacak kişilere arşiv verilmeyecektir. Arşiv YTPARA'ya özeldir. Forum dışına satış YOKTUR. 40TL'ye böyle bir arşiv bulmak neredeyse imkansızdır! O yüzden sadece YTPARA üyelerine özel açtım konuyu.
Forum Dışı Aktarım Olduğu Tespit Edilirse, Satış İPTAL EDİLECEKTİR
Macro'lu Hazır İndir
Bu Dosyayı Açamayanlar Düz Excel İçin Bunu İndirin
Not: Excel macro içerdiğinden dolayı, Excel Güvenlik ayarlarından yada durum çubuğundan etkinleştirmeniz gerekir.
office olup da açamayanlar, ve içeriği aktif edemeyenler excel'de sol üstten
Dosya
Seçenekler
Güven Merkezi
Güven Merkezi Ayarları
İleti Çubugu
Activex Denetimi ile başlayan yere tik Koyun.
Daha sonra
Yine Güven Merkezi Ayarları
Acticex ayarları
Tüm denetimleri kısaltma olmadan ve sormadan etkinleştir'i işaretleyin. içerik sorunsuz açılır
En sağlam kaynaklardan, en sağlam şekilde yıllardır topladığım ve kullandığım, sorunsuz arşivimi yoğun istek üzerine satılığa çıkarmaya karar verdim
Fazla anlatmaya gerek duymuyorum, arşiv kendisini gösteriyor zaten.
Arşivin en iyi özelliği bana göre, programlama dillerine merakı olan herkes için biçilmiş bir kaftandır. (c# - c++ - php - asp - mssql - mysql) gibi önde gelen web ve masaüstü porgramlama dillerinin baştan sonra eğitimlerini içerir.
Diğer en büyük özelliği, tüm içerik tarafımca denenmiş, kullanılmış ve sorunsuzca kullanılmaya devam etmektedir. Birkaç arkadaşa ücretsiz gönderilmiştir.
Fiyat Kargo Dahil : 40TL'dir.
Hdd Sizin tarafınızdan gönderilir.
Hdd yoksa temin edilir.
Exel Dosya şifresi "ytpara"'dır.
Arşiv sürekli güncellenmektedir. Güncellendikçe konu altından ekleme yapılacaktır. Güncellemeleri almak için HDD tekrar yollamanız gerekir. Kargo sizin tarafınızdan karşılanır, Güncel içerik ücretsiz olarak aktarılır.
Ödeme Yolları
Ptt Posta Çeki, Havale, Akbank, Yapıkredi, İşbankası
VDS Takas, Mail Takas Şeklinde de Yapılır.
E-Trade Atmayacak kişilere arşiv verilmeyecektir. Arşiv YTPARA'ya özeldir. Forum dışına satış YOKTUR. 40TL'ye böyle bir arşiv bulmak neredeyse imkansızdır! O yüzden sadece YTPARA üyelerine özel açtım konuyu.
Forum Dışı Aktarım Olduğu Tespit Edilirse, Satış İPTAL EDİLECEKTİR
Macro'lu Hazır İndir
Bu Dosyayı Açamayanlar Düz Excel İçin Bunu İndirin
Not: Excel macro içerdiğinden dolayı, Excel Güvenlik ayarlarından yada durum çubuğundan etkinleştirmeniz gerekir.
office olup da açamayanlar, ve içeriği aktif edemeyenler excel'de sol üstten
Dosya
Seçenekler
Güven Merkezi
Güven Merkezi Ayarları
İleti Çubugu
Activex Denetimi ile başlayan yere tik Koyun.
Daha sonra
Yine Güven Merkezi Ayarları
Acticex ayarları
Tüm denetimleri kısaltma olmadan ve sormadan etkinleştir'i işaretleyin. içerik sorunsuz açılır