2,100 milyon izlenimli 3150 aboneli kanal satılıktır

• Kullanıcı conrand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

conrand

Kayıtlı Üye
Kanal satılmıştır ilginize teşşekürler. Alıcıya umarım faydalı olur olması içinde tüm bilgimi aktaracağım.
Hayırlı olsun

ben pek güvenilir bulmadım açıkcası böyle bi kanala aylık kazancının en az 3 katı istenmesi gerekirken siz yarısını istiyosunuz. Alacak kişi bunlara dikkat etsin ucuz diye hemen atlamasın bence.

yaptığın yorum anlamsız arkadaşım ne demek güvenılır değil almak isteyen arkadasa link haricinde hertürlü bilgiyi veriyorum birşeye bok atmadan önce 2 kere düşün sadece paraya ihtiyacım oldugu ve yurtdısına cıkacagım için ve erken satılmasını ıstedıgım için ucuz ayrıca ve ayrıca bır kanalın 4000 5000 liralara satılmasına kaarsıyım bu aykı kazancın 3 katını hesaplamadım bile günlük 15 dolar minumum diye hesapladım 3k abone yapmak bukadar izlenim yapmak kolay değil ama konu baltalamak emeği boklamak 1 post :)

yaptığın yorum anlamsız arkadaşım ne demek güvenılır değil almak isteyen arkadasa link haricinde hertürlü bilgiyi veriyorum birşeye bok atmadan önce 2 kere düşün sadece paraya ihtiyacım oldugu ve yurtdısına cıkacagım için ve erken satılmasını ıstedıgım için ucuz ayrıca ve ayrıca bır kanalın 4000 5000 liralara satılmasına kaarsıyım bu aykı kazancın 3 katını hesaplamadım bile günlük 15 dolar minumum diye hesapladım 3k abone yapmak bukadar izlenim yapmak kolay değil ama konu baltalamak emeği boklamak 1 post :)

Pm lerine bakıyomusun kardesım

bidigim kadarıyla telifli kanal satışı yasaktı bilgin olsun.

kanal şuan telifli değildir. saat 2 itibari ile telifi geri aldılar bir yanlış anlaşılma ile telif yemiştim konuda detaylı bilgi verdim olayla ilgili bilgi olsun diye silmedin bilgilendirdiğin için teşekkürler

Valla hocam ben kanala bok atmadım. Yok "O kanal tutmaz.", yok " O kanal elinizde patlar." demedim kimseye. Bok atmak böyle olur. Ben sadece fikrimi belirttim ki bu forumda piyasayı takip eden hiç kimsenin bana "Sen yanlış düşünüyosun." diyeceğini sanmıyorum. Dolandırıcıların en büyük özelliklerinden birisi böyle düşük fiyat koyup alıcıyı heyecanlandırmaktır. Benim kimsenin işine çomak sokma niyetim yok. Ama insanlarıda uyarmak boynumun borcudur şu durumda. Sen konuyu istediğin yerinle anlayabilirsin.

İyi satışlar. Alıcıya da satıcıya da hayırlı olur umarım.

arkadaşım anlamadğın konulara cevap yazıp millete dolandırıcı sıfatı yükleme kedi ciğer ilişkisi forma daha yeni üye olmuşşsun ucuza koydu dıye dolandırıcı güvensiz sıfatı koyuyorsun senden cok daha tecrübeli mod admin arkadaslar var güvensiz oldugunu görürseler konuyla ilgili uyarıyı yaparlar burda 1 ay bu işi yapıp bilmişlik taslamayalım satıs konumda da tartısmamızın anlamı yok... tekrar cevap yazmassan sevinirim
serkan hocanın kanallarıda normalınden ucuz diye onadamı dolandırıcı diyelim nasıl bir anlayışın var senın .. neyse

Kanalım satılmıştır ilginize teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri