2 ad.Adsense banlanmaya karşı,önlem olarak

baris545

Kayıtlı Üye
1 adet kendı adıma adsensem var...
başka bir adsense kendı adıma alabilirmiyim? başka banka ve başka ev adresi yada iş adresimi yazarak ? yoksa bir isme 1 adsensemi oluyor...
yada adsense adını farklı açıp, parayı banka adı ve banka ismi bir olan bir kişi adına açabilirmiyim?
2 ve fazla adsense kullanan arkadaşlar sizlerin yontemi nedir??
yardımlarınızı beklıyorum....

Takipteyim, benim de kafam takılan bir soru

Banka adıyla , adsense adi ayni mi olması gerekiyor ?

başka bir adsense kendı adıma alabilirmiyim? başka banka ve başka ev adresi yada iş adresimi yazarak ? yoksa bir isme 1 adsensemi oluyor...
yada adsense adını farklı açıp, parayı banka adı ve banka ismi bir olan bir kişi adına açabilirmiyim?

adresi değiştir aynı isim yaz mailde seri değilse sorun olmaz olmuyor

---------- Mesaj saat 23:42:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:42:18 civarında gönderildi. ----------

Takipteyim, benim de kafam takılan bir soru

Banka adıyla , adsense adi ayni mi olması gerekiyor ?

ewet aynı olmalı

adsense adınız banka adınız aynı olamaz fark edildiği anda ya iki hesapta yada en çok kazanan hesap kapatılır. adres aynı olabilir sıkıntı olmaz. ben 2 tanesinina dresini aynı isim banka vs farklı yaparak kullanıyorum. sizede tafsiyem farklı isim faklı banka olsun ama aynı adres olabilir

adsense adınız banka adınız aynı olamaz fark edildiği anda ya iki hesapta yada en çok kazanan hesap kapatılır. adres aynı olabilir sıkıntı olmaz. ben 2 tanesinina dresini aynı isim banka vs farklı yaparak kullanıyorum. sizede tafsiyem farklı isim faklı banka olsun ama aynı adres olabilir

adım atıyorum :

Recep Cem bankam işbankası buna adsense aldım aktif kullanıyorum... adres: xxx mah. xxx cad. istanbul

şimdi :
Recep Cem bankam GARANTİ BANKASI buna adsense alabilirmiyim aktif kullanıyorum... adres: ZZZ mah. YYY cad. istanbul ADRES OLARAK... YENİ ADSENSE ALABİLİRMİYİM =?

adım atıyorum :

Recep Cem bankam işbankası buna adsense aldım aktif kullanıyorum... adres: xxx mah. xxx cad. istanbul

şimdi :
Recep Cem bankam GARANTİ BANKASI buna adsense alabilirmiyim aktif kullanıyorum... adres: ZZZ mah. YYY cad. istanbul ADRES OLARAK... YENİ ADSENSE ALABİLİRMİYİM =?

1 kişi sadece 1 adsense kullanabilir;bankaları ayırmak bunu değiştirmez,şöyle diyelim-1 tc numarası sadece 1 adsense kullanabilir

ya bende düşündümde... atıyorum adamın adı
murat kara garantı bankası bu adma kayıt lı diyelim... ankaradan...

sonra murat kara izimli başka kişi istanbuldan

sonra murat kara adında bisi ankaradan isim aynı soy ısın aynı olabilir...
yanı adsense alabilir dimi arkadaşlar ???
isim soy isim fark etmıyor belkide... adres onemlı olan ??? anlamadım gitti sadece mantık yurutuyorum işte..

ayni isim soyisimden onlarca kisi ayni ilde olabilir, bu yuzden sorun teskil etmez, ayni adres ayni isim soyisim sorun olabilir ama bu da hemen ban sebebi olmaz ama takibe alinir, okudugum yurtdisi bir makalede banlanmis bir adsense sahibi ile banlanmamis bir adsense sahibi ayni pcyi kullanabilir bu da ban sebebi olmaz, ama risktir.
Kisaca: Ayni adresten farkli isimler ile cok sayida adsense hesabi acilabilir ve hepsi de onaylanip odeme alinir ( ben bizzat 4 hesap kullaniyorum ayni adresten ve ayni pc ile )
Buradaki sakinca bir hesap banlanirsa ayni adresteki ve ayni pcden kullanilan ayni soyisimli diger hesaplar da incelenir ve kapanma riski buyuktur, farkli soyisimdeki hesaplar icin risk daha dusuktur. Adres olarak sadece evi dusunmeyin, ayni kampusten, ayni isyerinden onlarca kisi de adsense hesabi acabilir, bunlar icin adsense cok sert kurallar ile tum hepsini kapatmaz.
Ayni isim soyisim ile farkli adresler sorun olmaz, dedigim gibi gercekten ayni isim soyisimle cok fazla kisi olabilir,sonucta kimlik onaylatma olmuyor, banka bilgilerinde ise gene TC kimlik no gecmiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri