2 Adet PLAYLİST Satışı... (KÂRLI YATIRIM)

• Kullanıcı MesutMesut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MesutMesut

Kayıtlı Üye
Web sitesi
youtubesat.com
SATIŞ İPTAL (Kendi özgün kanalıma trafik çekmek için kullanıyorum)

BOL KAZANÇLAR...

PLAYLİST - 1
Playlist Adi :
Alıcıya
Playlist Kategorisi : Çizgifilm
Playlist Dili : İngilizce
Playlist'e Son Video Ekleme Tarihi : 07.09.2107
Playlist Abone Sayisi : 299 >>> 20.08.2017 : 822>>> 07.09.2017 : 1.010
Playlist İzlenim Sayisi : 2.140.401 >>> 10.04.2017 : 2.254.653 görüntüleme >>> 20.08.2017 : 2.779.384 görüntüleme>>> 07.09.2017 : 2.887.124 görüntüleme
Uyarı Var mi? : Yok
Playlist Ozellikleri Kisminin Capsi : Aşağı eklendi

PLAYLİST - 2
Playlist Adi : Alıcıya
Playlist Kategorisi : Çizgifilm
Playlist Dili : İngilizce
Playlist'e Son Video Ekleme Tarihi : 23.08.2017
Playlist Abone Sayisi : 299 >>> 20.08.2017 : 822>>> 07.09.2017 : 1.010
Playlist İzlenim Sayisi : 381.567 >>> 10.04.2017 : 393.631 görüntüleme >>> 20.08.2017 : 506.649 görüntüleme>>> 07.09.2017 : 520.204 görüntüleme
Uyarı Var mi? : Yok
Playlist Ozellikleri Kisminin Capsi : Aşağı eklendi

Playlistlerin Gunluk Kazanci :
2 playlist farklı çizgifilmdir. İkisine de bağlanan kanalların günlük getirisi toplamda ortalama minimum 200-300 TL olmaktadır. Günlük 500-1000 TL seviyeleri de görülmüştür. (Yanlış anlaşılmasın playlistler para kazandırmaz eklenen videoların bağlı olduğu kanal para kazandırır. Bu yüzden videoların bağlı olduğu kanala gelecek eşleşen, telif veya flagdan kapanmalardan playlist etkilenmez. Kapanan kanalın yerine yenisini yaparak anında izlenim almaya devam edersiniz.)

Satis Fiyatiniz : 18.000 TL (Satış fiyatı günlük minimum 200 TL kazanç üzerinden 3 aylık kazanç olarak hesaplanmıştır. 200x90=18.000) >>> 07.09.2017 : PAZARLIKSIZ 10.000 TL

Playlist Hakkinda Ek aciklamalariniz : 2 adet playlist aynı kanaldadır. Kanalda playlistler dışında herhangi bir video yoktur. Bu yüzen playlistin bağlı olduğu kanalın kapanma gibi bir riski yoktur. Playlistler kategorisinde 1. sırada yer almaktadır (Bu çok önemli) ve bu yüzden sıfırdan açtığınız bir kanalda paylaştığınız videolar anında index almaktadır. Daha detaylı bilgi ciddi alıcılara PM ile verilecektir.

NOT: Ev alacağım ve ilgilenemediğim için satmak istiyorum. (İzlenimleri göstermek adına dün 1 kanal açıp videoları playlistte paylaştım) Alan asla zarar etmez. Lütfen PLAYLİST hakkında bilgisi olmayanlar sadece bilgi almak amaçlı mesaj atmasın. Sadece konuya vakıf ciddi alıcılara bilgi verilecektir.

PLAYLİSTLERİ ALAN HALİYLE 2 ADET ÇİZGİFİLM KATEGORİSİ SAHİBİ OLACAKTIR.

ÖNEMLİ NOT: Videolara render yaparak, görüntü ve ses eşleşenini geçmeyi bilmeyen arkadaşlar için ideal değildir... :)

BOL KAZANÇLAR...

19.03.2017 Saat 02:43
Sıfırdan oluşturulan ve 1 playliste konan videoların 1 günlük izlenmesi. Ortalama 40 BGBM den hesaplarsak ilk gün için minimum 80 TL kazanç demek...

SON DURUM:

Playlist Abone Sayisi : 25.08.2017 : 847
Playlist İzlenim Sayisi : 25.08.2017 : 2.803.840 görüntüleme

21.08.2017 YAPTIĞIM ve PLAYLİSTE EKLEDİĞİM KANAL:

NOT: 3 sezon ve 32 bölüm olan videoların sadece 4 bölümü kanala atılmıştır. Diğer bölümler de eklendiğinde grafiğin şeklini az çok tahmin edersiniz sanırım :)

07.09.2017 SON DURUM :

Playlist Abone Sayisi : 07.09.2017 : 1.010
Playlist İzlenim Sayisi : 07.09.2017 :
2.887.124 görüntüleme

11.09.2017 SON DURUM :

Playlist Abone Sayisi : 11.09.2017 : 1.062
Playlist İzlenim Sayisi : 11.09.2017 :
2.917.247 görüntüleme

12.09.2107 PLAYLİST SON DURUM:
Playlist Abone Sayisi : 1.081
Playlist İzlenim Sayisi :
2.922.864 görüntüleme

Kanal Abone Sayisi : 631
Kanal İzlenim Sayisi :
261.850 görüntüleme

14.09.2107 PLAYLİST SON DURUM:
Playlist Abone Sayisi : 1.108
2.934.272 görüntüleme

Kanal Abone Sayisi : 795
Kanal İzlenim Sayisi :
384.059 görüntüleme

19.09.2107 PLAYLİST SON DURUM:
Playlist Abone Sayisi : 1.155
2.954.821 görüntüleme

Kanal Abone Sayisi : 1.593
Kanal İzlenim Sayisi :
681.731 görüntüleme

BOL KAZANÇLAR...

Son düzenleme:
Mesut hocam sen neymişsin :) maaşallah diyeyim. Bol kazançlar, güzel bir yatırım. Alana hayırlı olsun şimdiden.

Playlistin sıkıntısını yakın zamanda kanala gereksiz izlenim diye yansıması kanalların kapanmasına sebep oluyor Mesut hocam, artık para kazanmak mesele değil tahsil sıkıntısı mesela gibi...
Artık herşey eskisi gibi değil özellikle adsense spamdan kapanan kanalların parasını ödememesi herşeyin bitişine sebep oluyor gibi...

Mesut hocam sen neymişsin :) maaşallah diyeyim. Bol kazançlar, güzel bir yatırım. Alana hayırlı olsun şimdiden.

Teşekkürler...

Playlistin sıkıntısını yakın zamanda kanala gereksiz izlenim diye yansıması kanalların kapanmasına sebep oluyor Mesut hocam, artık para kazanmak mesele değil tahsil sıkıntısı mesela gibi...
Artık herşey eskisi gibi değil özellikle adsense spamdan kapanan kanalların parasını ödememesi herşeyin bitişine sebep oluyor gibi...

Playlistlerden dolayı kanala gereksiz izlenim konusunu sizden duyuyorum.

Para kazanmak konusunda haklısınız. Artık para kazanmaktan daha büyük sıkıntımız var o da tahsilat... :(

Yatırım yapmayı göze alan arkadaşın öncelikle kazanacağı parayı değil nasıl tahsil edeceğini düşünmesi gerekir... :)

BOL KAZANÇLAR...

Spam da ömürlük yatırım mı oluyormuş :) Render alınması gerekiyor demişsiniz ya sizden aldıktan 1 gün sonra render fixlenirse?, ya sizden aldıgımızın ertesi günü firma telif atmaya başlarsa ve hergün düzenli telif atarsa? 18 bin tl para vereceğiz bi garantiniz yok mu?

Spam da ömürlük yatırım mı oluyormuş :) Render alınması gerekiyor demişsiniz ya sizden aldıktan 1 gün sonra render fixlenirse?, ya sizden aldıgımızın ertesi günü firma telif atmaya başlarsa ve hergün düzenli telif atarsa? 18 bin tl para vereceğiz bi garantiniz yok mu?

Playlist hakkında bilginiz varsa PM atın detaylı konuşalım. Ama şunu belirteyim sadece PLAYLİST satışı yapıyorum... Ben kanal veya video satmıyorum ki fixlenme söz konusu olsun. Bu tamamen alıcının yükleyeceği videolara aldığı render ile alakalı...

Firmanın ne sıklıkla telif attığını söyleyeceğim tabiki alıcıya. Ciddi alıcılara garanti konusunda yardımcı olunacaktır...

BOL KAZANÇLAR...

Sinekten Yağ Çıkardığın için Seni Tebrik Ediyorum... 18 Bin Lira Nedir yaaa???

Çok oldu dimi hocam o zaman biz onu 5.000$ yapalım... :D

Sinekten yağ çıkarmak = "Olmayacak şeylerden yararlanmaya çalışmak."
Ben burada olan ve işleyen bir şeyden bahsediyorum ve satışını yapıyorum...

BOL KAZANÇLAR...

Son düzenleme:
play listesine ekli videolarn yuklu olduğu kanal kapandığında. hani ortak olarak eklediğin diğer kanal acık ve play listesine video ekleyebiliyorsun.acık olan kanaldaki vedeolarla hala para kazanılıyor kapanan kanalın eklemiş olduğu kendi videoların akıbeti ne olur?

play listesine ekli videolarn yuklu olduğu kanal kapandığında. hani ortak olarak eklediğin diğer kanal acık ve play listesine video ekleyebiliyorsun.acık olan kanaldaki vedeolarla hala para kazanılıyor kapanan kanalın eklemiş olduğu kendi videoların akıbeti ne olur?

Hocam 3-4 defa okudum ama tam anlayamadım. Özelden kısa ve öz şekilde sorarsanız sevinirim...

BOL KAZANÇLAR...

Playlistin olduğu kanalda video olmasa bile kapanma ihtimali vardır..Bu playlistlerin içerisine video atıldığında videonun hemen izlendiğini söylüyorsunuz..Bana pek mantıklı gelmedi çünkü bende şuan çok izlenen videolarla playlist oluşturabilirim ve içine render aldığım kendi videomu atarım sizin demenize, bu videomunda izlenmesi gerekir..Fakat bende 70 80 tane kendi içeriğimle ilğili başkalarının videolarıyla playlist oluşturdum bu videolar çok fazla izleniyordu sonra kendi videomu attım fakat videom hiç izlenmedi...

Son düzenleme:
Playlistin olduğu kanalda video olmasa bile kapanma ihtimali vardır..Bu playlistlerin içerisine video atıldığından videonun hemen izlendiğini söylüyorsunuz..Bana pek mantıklı gelmedi çünkü bende şuan çok izlenen videolarla playlist oluşturabilirim ve içine render aldığım kendi videomu atarım sizin demenize, bu videomunda izlenmesi gerekir..Fakat bende 70 80 tane kendi içeriğimle ilğili başkalarının videolarıyla playlist oluşturdum bu videolar çok fazla izleniyordu sonra kendi videomu attım fakat videom hiç izlenmedi...

1- Playlistin bulunduğu boş kanalın kapanmasına hiç rastlamadım ama tecrübeyle alakalı bir durum. Tecrübe sahibi arkadaşların paylaşması yararıma olur...

2- Playliste atılan videolar anında izlenir alır. Bunun garantisini veriyorum. Önemli olan çok izlenimli videolarla playlist oluşturmak değil çok izlenimli olan playlistlerde video paylaşmaktır...

Öncelikle PLAYLİST çalışma mantığını öğrenmenizi rica ederim... "Sizin demenizle" diye bir ibare kullanmışsınız ben ne dedim onu anlayamadım.

BOL KAZANÇLAR...

Son düzenleme:
Satış fiyatınız ile ilgili bişey diyemem, doğrudur getirisi yüksektir, alan çok kazanır, doğru yerde doğru şekilde kullanırsa verdiği parayı da çıkarır fakat başlığını ''ÖMÜRLÜK YATIRIM'' diye atmışın. Ömürlük demiyelim hocam, yarın birgün siz sıkıntı yaşarsınız, çünkü internet sektörünün yarınını bilemezsin, pamuk ipliğinde iş yapıyoruz, herşey bir tuşa bakıyor. Bu gün alır adam 3 ay sonra playst sistemine güncelleme gelir hop 100 üncü sayfaya düşer sonra sizin ömürlük tezi çürür. Sizin için diyorum biz ona ömürlük demeyelim, hayırlı satışlar.

Satış fiyatınız ile ilgili bişey diyemem, doğrudur getirisi yüksektir, alan çok kazanır, doğru yerde doğru şekilde kullanırsa verdiği parayı da çıkarır fakat başlığını ''ÖMÜRLÜK YATIRIM'' diye atmışın. Ömürlük demiyelim hocam, yarın birgün siz sıkıntı yaşarsınız, çünkü internet sektörünün yarınını bilemezsin, pamuk ipliğinde iş yapıyoruz, herşey bir tuşa bakıyor. Bu gün alır adam 3 ay sonra playst sistemine güncelleme gelir hop 100 üncü sayfaya düşer sonra sizin ömürlük tezi çürür. Sizin için diyorum biz ona ömürlük demeyelim, hayırlı satışlar.

Doğru söze ne denir... :)
Hocam size zahmet konu başlığını "KÂRLI YATIRIM" olarak düzeltebilir misiniz.

Uyarınız için teşekkür ederim...

BOL KAZANÇLAR...

Son 3 ay içinde kanallarımı kontrol için videolarımı eklediğim 2 adet playlist kaldırıldı kanal kapanmasa bile playlist silinebiliyor.Boş kanalların da kapanma ihtimali olduğunu düşündüğümüzde ömürlük demek fazla iddialı. Youtube için hiçbir şey ömürlük değildir...

Son 3 ay içinde kanallarımı kontrol için videolarımı eklediğim 2 adet playlist kaldırıldı kanal kapanmasa bile playlist silinebiliyor.Boş kanalların da kapanma ihtimali olduğunu düşündüğümüzde ömürlük demek fazla iddialı. Youtube için hiçbir şey ömürlük değildir...

Ömürlük ibaresi evet fazla iddialı oldu. Konuyla ilgili başlık düzeltme isteğimi [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] a cevap olarak bir üstte yazdım...

Teşekkürler.

BOL KAZANÇLAR...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri