Merhaba,
Öncelikle sunucuları devretmemin sebebi özel bir sebepten dolayı bir haftalığına şehir dışına çıkacağım için haliyle render işlemleriyle ilgilenemeyeceğimden dolayı satmam.
Sunucuları Kiralama tarihi : 09.02.2015 dir. 10.03.2015 tarihinde sona erecek.
Sunucuların Kiralandığı Firma : Red-Station
Sunucuların Sona ermesine kalan süre : 22 Gün
Sunucu Özellikleri :
CPU : Intel XEON(R) CPU E3-1230v3 @3.30GHZ
RAM : 32 Gb
SSD : 240gb x 2 SSD Raid 0
Ip : 1 Adet Ip, İstenirse ek ip alınarak sunucu ikiye böldürülebilir.
Ben 2 adet kiralamıştım, ikişer ikişer hızlı render alıp hızlı ilerleyeyim diye ama nasip olmadı. 1 hafta boşta yatacağına sunucular en azından birinin işini görsün. Fiyat olarak Tek sunucu fiyatı : 160 TL ufak bi pazarlık payı mevcut.
Kendim kiraladığım için demiyorum,SSD Raid 0 ile Normal Hdd arasındaki render farkı çok bariz belli oluyor.
Alana hayırlı uğurlu olsun inşallah.
İyi forumlar
Arınç
Edit : Yazım Hatası.
Öncelikle sunucuları devretmemin sebebi özel bir sebepten dolayı bir haftalığına şehir dışına çıkacağım için haliyle render işlemleriyle ilgilenemeyeceğimden dolayı satmam.
Sunucuları Kiralama tarihi : 09.02.2015 dir. 10.03.2015 tarihinde sona erecek.
Sunucuların Kiralandığı Firma : Red-Station
Sunucuların Sona ermesine kalan süre : 22 Gün
Sunucu Özellikleri :
CPU : Intel XEON(R) CPU E3-1230v3 @3.30GHZ
RAM : 32 Gb
SSD : 240gb x 2 SSD Raid 0
Ip : 1 Adet Ip, İstenirse ek ip alınarak sunucu ikiye böldürülebilir.
Ben 2 adet kiralamıştım, ikişer ikişer hızlı render alıp hızlı ilerleyeyim diye ama nasip olmadı. 1 hafta boşta yatacağına sunucular en azından birinin işini görsün. Fiyat olarak Tek sunucu fiyatı : 160 TL ufak bi pazarlık payı mevcut.
Kendim kiraladığım için demiyorum,SSD Raid 0 ile Normal Hdd arasındaki render farkı çok bariz belli oluyor.
Alana hayırlı uğurlu olsun inşallah.
İyi forumlar
Arınç
Edit : Yazım Hatası.
Son düzenleme: