2 adet Satılık 28 gün süreli +11 proxyli Dailybotum

• Kullanıcı deeper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Yararlı Programlar

deeper

Kayıtlı Üye
arkadaşlar çalışma grubumla 3 adet bot aldık. diğer arkadaşlarım DM kanal yapmaktan vazgeçti , iadesi olmadığı için satıyorum. botlarda hediye verilen 3 adet proxy harici +11 adet proxy daha tanımlıdır. yani botların her birinde 14'er adet proxy vardır.

26 gün süreli 14 proxyli botun satış fiyatı 60 TL dir. (bana 110 tl ye mal oldu). ödeme enparadır.

bir aylık fiyatınında altında 14 proxyli bot !

Son düzenleme:
hocam saat başı güncellemezseniz hoş olur ilgilenenler zaten görür

şimdi gece vakti konuşursam konu baltalamaktan şikayet edersiniz eminim bu kibar üslubunuzla hayırlı satışlar diliyorum.

hocam baltalıcak bir konu yok bende biliyorum sürekli güncellenmiyeceğini ama bu süreli satış olduğu için güncelledim. kanal satış konularımda var bakabilirsin onları günde 1 defa güncelledim herkesin yaptığı gibi. bende forumu az çok biliyorum, uyarınız için teşekkürler diyim tatlıya bağlıyarak kapatalım konuyu :)

---edit: yanlış anlaşılma-------

Son düzenleme:
hocam hikaye anlatır gibi 1 saat yorum yazılacak bi durum yok. arkadaşa hakaret etmedim birşey yapmadım sadece yetkili olup olmadığını sordum. yetkili beni uyarsaydı ona göre hareket ederdim. 2.mesajımda yorumu için teşekkür edip konuyu tatlıya bağlayarak kapattım ve bidaha güncel v.s. bişe yazmadım sizin sorununuzu anlamış değilim ? 1 kere güncel yazmayı saçma sapan uzatacak değiliz, lütfen konuyla ilgilenen arkadaşlar mesaj yazsın ..

hocam hikaye anlatır gibi 1 saat yorum yazılacak bi durum yok. arkadaşa hakaret etmedim birşey yapmadım sadece yetkili olup olmadığını sordum. yetkili beni uyarsaydı ona göre hareket ederdim. 2.mesajımda yorumu için teşekkür edip konuyu tatlıya bağlayarak kapattım ve bidaha güncel v.s. bişe yazmadım sizin sorununuzu anlamış değilim ? 1 kere güncel yazmayı saçma sapan uzatacak değiliz, lütfen konuyla ilgilenen arkadaşlar mesaj yazsın ..

Haklısın dostum konu uzayınca bende kasıtlı olarak sürekli güncellendiği algısı oluşmuş. Kusura bakma.Hayırlı satışlar :)

güncel .. yokmu hiç bot istiyen arkadaşlar kullanılmıyolar süresi bitmeden alsın biri kullansın bari. fiyatıda güncelledim bundan daha iyisi ne olsun ?

Kanal kapanma yaşandımı proxy'ler hocam temizler mi.

Son oluru nedir.

Kanal kapanma yaşandımı proxy'ler hocam temizler mi.

Son oluru nedir.

dostum biri hiç kullanılmadı. birine 1 gün giriş yapıldı sadece, ikiside sıfırdan farksız. tanesine 110 lira (75bot+35proxy) verdik, 60 lira istiyoruz hocam daha nasıl son fiyat verim..

Son düzenleme:
güncel. arkadaşalar 1 aylık fiyatınında altına +11 proxyli bot veriyoruz 60 liraya bu inat nedir anlamadım :D günler geçiyor acil satılık !!

---------- Spam Engelliyici 22:38 ---------- Önceki Mesaj 22:05 ----------

botlar [MENTION=10436]earthquake[/MENTION] dostuma satılmıştır konu kilitlenebilir..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri