Merhaba arkadaşlar yazın başlarında özgün ile uğraşırken bir video yapmıştım dikkat çekici olacağını düşünerekten. İlk zamanlar reklam vermeme rağmen pek etkili olmadı fakat şu son 3 4 gündür izlenmeleri ve gelen aboneler artmaya başladı 3 günde 40'a yakın abone geldi.
Sizce bu video izlenmeye devam eder mi? Bu tarz videolar yaparak aboneyi iyi seviyelere getirebilir miyim? Bu kanalı böyle YouTuber'leri karşılaştırdığım bir kanal haline mi getirsem yoksa oyun videolarıda atmaya devam etsem mi? Şu son 3 4 gün gelen aboneler ve izlenimler özgüne azda olsa bir zaman ayırsam mi diye düşünmeye başladım. İleriye dönük yatırım yapmak mantıklı geliyor şu aralar.
Buyrun buda video
Arkadaşlar tavsiye üzerine videoyu kaldırdım k bakmayın.
Sizce bu video izlenmeye devam eder mi? Bu tarz videolar yaparak aboneyi iyi seviyelere getirebilir miyim? Bu kanalı böyle YouTuber'leri karşılaştırdığım bir kanal haline mi getirsem yoksa oyun videolarıda atmaya devam etsem mi? Şu son 3 4 gün gelen aboneler ve izlenimler özgüne azda olsa bir zaman ayırsam mi diye düşünmeye başladım. İleriye dönük yatırım yapmak mantıklı geliyor şu aralar.
Buyrun buda video
Arkadaşlar tavsiye üzerine videoyu kaldırdım k bakmayın.
Son düzenleme: