2 Dakikanızı Ayırıp Formu Doldurabilir Misiniz ?

yldrmfatih

Kayıtlı Üye
Selamün aleyküm abilerim kardeşlerim,

'Operatör Değişikliği Nedenlerinin Belirlenmesi' Konusunda Doldurulması Gereken Bir Anket Bulunmakta da 2 Dakikanızı Ayırıp Formu Doldurabilir misiniz ? Dolduranlarda Konuya Doldurduğuna Dair Mesaj Mesaj Yazabilirse Çok Sevinirim. Şimdiden Formu Dolduranlara Teşekkür Ederim Hayırlı Akşamlar.

Form Link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1...R0BwRdnhJIy480BvKt0rtAPA/viewform?usp=sf_link

Merhabalar formu doldurdum yardımcı olabilmek adına ama sorular bana göre değildi biraz. İlk hattımı hala kullanıyorum hiç operatör değişikliği yapmadım..

OPERATÖR DEĞİŞİKLİĞİ NEDENLERİNİN BELİRLENMESİ ANKETİ
Yanıtınız kaydedildi.

Epey uzundu ama sağlık olsun :D

Formu doldurdum ancak benim kullandığım operator bimcell :D Turk Telekom'u işaretledim geçtim :D

Çekim kalitesinden memnun değilim şehir merkezsinde olsam dahi hep 1-2 tık düzeyinde çekiyor
Ama paket fiyatı diğer operatorlere göre oldukça uygun beni tek cezbeden nokta orası 500dk-500sms-2gb internet 19 lira :D
Aklımda kalan sorulardan geçenlerde istanbulda deprem olduğunda hat 1,5 - 2 gün çalışmamıştı o zaman da sıkıntı olmuştu

Forum doldurdum. Vodofone habire mms kullandın deyip fazladan sokuyor . Turkcell e geçeceğim

Forum doldurdum. Vodofone habire mms kullandın deyip fazladan sokuyor . Turkcell e geçeceğim

Bu gece Turkcell'i aradım 57₺'den taahhüt yaptım neden 72₺ fatura geliyor dedim. Ne dese beğenirsiniz? "Efendim biz size haftalık 1gb internet tanımladık, sms de gönderdik reddetmemişsiniz." bildiğin keriz yerine koyuyorlar. Hiçbir operatör temiz değil...

Merhabalar formu doldurdum yardımcı olabilmek adına ama sorular bana göre değildi biraz. İlk hattımı hala kullanıyorum hiç operatör değişikliği yapmadım..
Sorun değil hocam doldurmanız yeterli benim için, formu doldurduğunuz için çok teşekkür ederim.

OPERATÖR DEĞİŞİKLİĞİ NEDENLERİNİN BELİRLENMESİ ANKETİ
Yanıtınız kaydedildi.

Epey uzundu ama sağlık olsun :D
Formu doldurduğun için çok teşekkür ederim hacı abi :D

Formu doldurdum ancak benim kullandığım operator bimcell :D Turk Telekom'u işaretledim geçtim :D
Bende sizin gibi yaptım hocam :D formu doldurduğun için çok teşekkür ederim.

Çekim kalitesinden memnun değilim şehir merkezsinde olsam dahi hep 1-2 tık düzeyinde çekiyor
Ama paket fiyatı diğer operatorlere göre oldukça uygun beni tek cezbeden nokta orası 500dk-500sms-2gb internet 19 lira :D
Aklımda kalan sorulardan geçenlerde istanbulda deprem olduğunda hat 1,5 - 2 gün çalışmamıştı o zaman da sıkıntı olmuştu
Doğrudur hocam, formu doldurduğunuz için teşekkür ederim.

En iyisi hocam ben şuan Turkcell kullanıyorum ve memnunum, formu doldurduğun içinde teşekkür ederim.

Formu doldurdum.

Turkcell, Turk Telekom, Vodafone hepsini kullandım ve tek tek işaretledim her bir sorunun cevabını.
Çok teşekkür ederim hocam formu doldurduğunuz için.

Bu gece Turkcell'i aradım 57₺'den taahhüt yaptım neden 72₺ fatura geliyor dedim. Ne dese beğenirsiniz? "Efendim biz size haftalık 1gb internet tanımladık, sms de gönderdik reddetmemişsiniz." bildiğin keriz yerine koyuyorlar. Hiçbir operatör temiz değil...

Yapacak bir şey yok hocam her operatörde hile hurda var, formu doldurduğunuz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

hocam türk telekom 32 gb 10gb net 750 dk ona geçeceğim bu vodofone mms kullandın deyip10 tl sokuyor habire birde vodofone cok sarj yiyormus :(

Fiyat olarak iyiymiş ama turk telekom daha fazla şarj yer :D

İnternette yorumlara baktım istanbulda yaşıyorum sarj için ilk türkcel sonra turktelekom imiş turkcell e baktım fiyatlar aşıyor beni ama arayıp birşeyler yapmaya calısacagım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri