2.Defa Tüm Kanllarım Gitti

• Kullanıcı aokancelik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

aokancelik

Kayıtlı Üye
1 Buçuk Aydır Başladğım Bu Yt İşinde 2.Defa Kanallarım Kapatıldı :) Ama Her Kapanma Bana Bi Tecrübe Oluyor :) İlk Kapanmalardan Öğrendiğim Şey Attığın Videoları Takip Et 2. Kapanmadan Öğrendiğim Şey İse Arştırma Yapmadan Bi Katagorie Zıplama :D Ama Durmak Yok Yola Devam Tekrardan Yeni Kanallarla İşe Başlıyorum :)

bunun espirisi zaten bu :D asla pes etme.!

benimde gelirler çok düştü.Ünlem yüzünden video atasım yok.Partnerlerle denicem şansımı 1 Ay bakalım paramı verecekler mi acaba :D

Aynen Hocam Benim Gelirlerde günlük 3 4 liraya düşmüştü bugün 0,18 kruştayım :D yeni kanllarla Başlıcam İnş İyi Olur :)

Tecrübe yenen kazıkların bileşkesidir :D

Bu gün gelen bir maille tüm kanallarım kapandı. 1 Nisan şakası olsun diye çok umut ettim ancak kuvvetle muhtemel değildir.

Gelen mailde adsense hesabıma bağlı tüm kanalların para kazanma özelliğinin devre dışı bırakıldığı beyan edilmiş. Acaba aynı adsense hesabına farklı kanal eklesem onu da kapatırlar mı? Konu hakkında tecrübesi olan arkdaşlar ne dersiniz?

Bu gün gelen bir maille tüm kanallarım kapandı. 1 Nisan şakası olsun diye çok umut ettim ancak kuvvetle muhtemel değildir.

Gelen mailde adsense hesabıma bağlı tüm kanalların para kazanma özelliğinin devre dışı bırakıldığı beyan edilmiş. Acaba aynı adsense hesabına farklı kanal eklesem onu da kapatırlar mı? Konu hakkında tecrübesi olan arkdaşlar ne dersiniz?

Bu konu hakkında o kadar çok konu var ki forumda. Aynı adsenseyi kullanabilirsin. Fakat para kazanmanın gitmesine sebep olan kanalı (kanallarına gelen mailde hangi kanal olduğu yazılıdır) tüm google hesabı ile silmen gerekiyor. Sonrasında herhangi bir sorun olmaksızın kullanabilirsin.

Konuyu açan arkadaşa da yazacağım şu. Benim kanallarımın para kazanması 6 defa gitti. Her seferinde yeniden başladım ve şu anda şükür gayet iyi sayılabilecek bir kazancım var. Serkan üstadın dediği gibi bu işte pes etmek yok. Her zaman kazanma şansınız olur.

hocam başlamadan önce ip yi temizleyin öyle başlayın

Aynen Hocam Benimde Yapmak İstedğim O Pes Etmek Yok :) İnş Hayırlı Güzel Kazançlar Sağlayacağız Çalışarak :)

---------- Mesaj saat 15:19:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:18:46 civarında gönderildi. ----------

[/COLOR]Aynen Öyle Yaptım Hocam Zaten Herşeyi Yeniledim Pc'de Hızımı Alamayıp Pc'yide Yenileyebilirdim De Zor Durdum :D

hocam senin kanallar kapanmış ben ilk başladığımda tecrübesizlikten adsense'ım kapandı.kanallar yeniden açılır adsense gidince sıkıntı oluyor, inşallah birdaha kapanmaz kanallarınız bol kazaçlı günler dilerim :)

Sakın Pes Edeyim Deme :)

Böyle Bi Ek Geliri bi daha asla bulamazsın.

şuan google tüm kanallarımı + adsenselerimi banlasa yine pes etmem :D

taş atıp kolumuzmu yoruluyor.

2 tıkla açarsın 1 adsense 1 kanal yola devam önemli olan bu yolda neler öğrendiğindir.

Sakın Pes Edeyim Deme :)

Böyle Bi Ek Geliri bi daha asla bulamazsın.

şuan google tüm kanallarımı + adsenselerimi banlasa yine pes etmem :D

taş atıp kolumuzmu yoruluyor.

2 tıkla açarsın 1 adsense 1 kanal yola devam önemli olan bu yolda neler öğrendiğindir.
aynen hocam haklısın :D Şuanda Yeniden 4 tane kanal açtım fotoğraflarını yapıyorum özel bi şekilde :D Durmak Yok Yola Devam :) Ben Bunu Ek Gelir Olarak Değilde İlk Gelir Olarak Yapmayı Planlıyorum Hocam İnş :)

Dün benimde 8 kanalım kapandı 10 kanaldan , morali bozuluyor insanın tabi, bugün yeni kanallar açmaya başladım bu 3. kez kanallarımın toplu kapanması oluyor , ama bana ögrettiği tecrübe oluyor hatalarınıda görüyor insan , sonra açılan kanallar biraz daha sağlam olacak haliyle.

14 kanalımdan 12si bugun kapatıldı diğer ikisi neden kapatılmadı merak etmiyor değilim. ilk defa toplu kapatılma yaşıyorum haliyle üzüldüm ama durmak yok spama devam :)

Bugün benimde bütün kanallarım para kazanmaya kapatıldı şuan hepsini para kazanmaya tekrar açıyorum. 2 kanalı önemli kanalımı ünleme düşürmeden açabildim. Vidoları önce lisans kısmından toplu olarak "Creative commons" yaptım sonra 1 2 videoda para kazanma açıp $ yapmaya çalıştım onlar dolar olduktan sonra toplu olarak para kazanma açtım. En az sayıda ! le kurtardım bakalım diğer kanallarda bu şekilde kurtulursa ! sorununuda en az hasarla atlatmış olarabiliriz.

14 kanalımdan 12si bugun kapatıldı diğer ikisi neden kapatılmadı merak etmiyor değilim. ilk defa toplu kapatılma yaşıyorum haliyle üzüldüm ama durmak yok spama devam :)

merakını söyliyeyim kapanmayan 2 kanalın geliri adsens hesabına yansımıyordu o iki kanalın kazançlarına bak ne kazandırmış,reklam çıkıyordur ama reklam içerisinde senin adsens pub yokturdur,

merakını söyliyeyim kapanmayan 2 kanalın geliri adsens hesabına yansımıyordu o iki kanalın kazançlarına bak ne kazandırmış,reklam çıkıyordur ama reklam içerisinde senin adsens pub yokturdur,

ikisi de adsense'ye bağlı para kazanma aktif ikiside analyticste kazandırıyor gösteriyor, tahminen ipten dolayı son 2 haftadır falan açtım o kanalları yurt netinden

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri