2.el temiz iphone 5-5s alınır

uploudpro39

Kayıtlı Üye
yeni telefon almayı düşünüyorum androide pek sıcak bakmıyorum o yüzden iphone düşünüyorum fiyatlar yüksek olduğu için forumdan birinden almayı düşündüm elinizde az kullanılmış temiz iphone varmı

Daha geçen hafta Sonkay satmıştı hocam. Hemde 1200'e mi ne :)

yeni telefon almayı düşünüyorum androide pek sıcak bakmıyorum o yüzden iphone düşünüyorum fiyatlar yüksek olduğu için forumdan birinden almayı düşündüm elinizde az kullanılmış temiz iphone varmı
1200tl ye elite almak varken neden çürük elma ?
ios stabil falan demeyin bana istediği kadar stabil olsun android tellerdede hayvan gibi ram işlemci var .

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ios stabil falan demeyin bana istediği kadar stabil olsun android tellerdede hayvan gibi ram işlemci var .

iphone stabil :D

ne çürüğü ya bütçem az diye 500tlye aldım geçen sene kasmaktan kilidi açılmıyor android düşünmüyorum alırsam nexus alırım :D

İlgilenen olursa temiz kullanılmış 4s var , satabilirim.

ne çürüğü ya bütçem az diye 500tlye aldım geçen sene kasmaktan kilidi açılmıyor android düşünmüyorum alırsam nexus alırım :D
:)elite al bak pişman olmican :)
Not :general mobileden herhangi bir komisyon almiyorum :p

Hocam ELİTE Demek Ölüm Demek Türk Malından Ne Beklersınız Siz Kullanıyo Olabilirsiniz Fazla Ömrü Yok Emin Olun İleride Hatalar Meydana Geliyor O Paraya Alınacak En Kral Telefon G2

Hocam ELİTE Demek Ölüm Demek Türk Malından Ne Beklersınız Siz Kullanıyo Olabilirsiniz Fazla Ömrü Yok Emin Olun İleride Hatalar Meydana Geliyor O Paraya Alınacak En Kral Telefon G2
Telefonun tüm incelemelerini izledim.daha öncede discovery kullaniyordum tek skinti micro USB portunun belli bir sure sonra ittire ittire bozulmasi oldu onuda teknik servisle hallettim ben memnunum şahssen
Ayrıca milletimizi ezme yi birakmaliyiz.
Emin olabilirsiniz yabanci mal olup bizimkiler sen daha kötüsü de var.

Hocam iki üç gün önceye kadar söylesen ben 1000 tlye verdim ya :D ama sana önerim oyun için kullanmayacaksan alma şarjı hızlı gidiyor lg g2 kullanıyorum su an 4 kat daha gidiyor şarj kullanım konusunda iyi şu an için :)

5s var 2 ay oldu alalı 3 yıllık garantisi var 1 yıl sigorta 2 yıl garanti telefon ilk aldıgında ekrana cam jelatin çekildi ve kap taktım bildiğin 0 telefon iyi teklıf gelırse satabilirim 2150 telefona 300 de garantiye vermiştim.Özelden yazarsınız

ben de 5 var ama bütçeniz varsa 5s alın. sıfırına para vermenize de gerek yok bence.

4-5 model iphone kullandım hep 2. el aldım ve hiç bir sorun yaşamadım bugüne kadar.

kaldı ki artık apple store türkiye'de mevcut. donanımsal bir hatası olursa garanti kapsamında değiştiriyorlar yenisiyle.

5s alacaksanız tavsiyem space grey ya da gold rengidir.

ben 5'i siyah aldım, 5s alırsam büyük ihtimalle gold alacağım.

Hocam bu arada Elite ' i üreten firma Blu adında bi amerikan firması yani Türk malı değil ayrıca içinde yine snapdragon işlemci vs .Hepsi Avrupa Amerika ürünü :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri