2 Engelli Çocuğu Olan Sakat Aileye 3-5 Bişey Katkımız Olsun

B
  • Kullanıcı Bur@k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
B

Bur@k

Guest
Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar konuyu okuduktan sonra hadi yoksa, bizi kandırıyosundur, parayı yiyceksin tarzı yorumlar yapıcaklar lütfen tarayıcıyı kapatıp cıksın öyle insanlar parası bana göre parası tatlı sırtı pek oldugu sürece sadece kendini düşünen insanlardır tabikide kimseyi buna zorlamıyorum ama herkez boş beleş işler için milyarlarca para yatırıp belirli siteleri zengin ettiler bu güne kadar dün mahalle sohbetlerinden bi abim aradı böyle böyle birisi var emekli maaşı alıyor inşaatta çalışırken sakatlanmış 2 çocuğunda otizm hastalığı var eşi temizliğe gidiyor eski bir gecekonduda yaşıyorlar dedi böyle böyle anlattı açıkcası benim içim acıdı dolapta duran eski telefonu sattım 600 ordan aldım paypaldada 400tl para vardı onu bankaya attım 200tlde ben koydum 1.200 tl para topladım sohbetten abilerde elbise-yiyecek-para felan ayarlamışlar kısmetse haftaya pazar beraber gidip eşine teslim edicez abiye teslim etmek istemedik eşi ve cocukları karşısında mahcup duruma düşeceğini düşündük ben eş dosttanda aldım sizlerde 3-5 bişey katkımız olsun derseniz ufak büyük tüm paraları kuruşu kuruşuna teslim edicem dediğim gibi boş yorum yapıcaklar yorum yapmasın şimdi 1-2 dandik arkadaş çıkıp diyicek foroğraf çek ailenin ben nasıl gidip fotoğraf çekiyim bu insanlar sergilik bir ürünmü,evleri müzemi resman hayvan muamelesi yapmaktır bu onlardan senin benim gibi insan saten evdeki amcanın haberi yok mahcup duruma düşecegini düşündüğümüz için şuan tüm paraların toplandığı bir yerde 7 milyar para toplandı yiyecek içecek - ev tadilatı - ev ürünleri - çocukların tedavı masrafı felan bu paralarla karşılanıcak dediğim gibi paypal hesabınızda boşa duran 1-2 lira sizi zengin etmez yinede kimseyi zorlamıyorum çorbada tuzum olsun diyenler için paypal.me bağlantım aşşağıda karta çekip toplanan paraya kuruşu kuruşuna katıcam iyi forumlar.

PayPal.Me/burak8181

(Ankara Peçenek Tarafında Olan Arkadaşlar Özel Mesaj Atsın Kahvede Toplanıyoruz Sohbetler İçin Alışverişde Felan Gelebilirler)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri