2 flag 1 telif =quiz kanal videolara göremiyorum.

• Kullanıcı Throck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Throck

Kayıtlı Üye
Mrb.

Tek telifli bir kanalima bugün 2 flag gelmiş, kanalda sadece kanalim sekmesine ulasabiliyorum, onun dişinda analyc veya videolarim sekmesine ulasamiyorum,

Quiz konusundaki tecrübeli arkadasla r cevaplarsa;

Kanal kapanacakmi?

Ödemeyi alabilirmiyim 5 haneli bir ödeme söz konusu ve ciddi bir ihtiyaç.söz konusu,

Su.anda.yapabileceğimi bisey varmi? an itibari ile gelen mail aşagıda

Sayın xxxxxx,

Birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya genelinde Content ID engellemesi (videolar silinmiş olsun veya olmasın) nedeniyle hesaplarınızda para kazanmayı askıya alabiliriz. Çözümlenmediği takdirde para kazanma özelliğinin askıya alınmasına yol açabilecek videolarla ilgili ayrıntılar için lütfen Durum ve Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri (filtrelemek için "Görüntüle"yi seçin) bölümünü ziyaret edin.

Bu ihlaller için para kazanma özelliğini yeniden etkinleştirmek üzere temyiz süreci söz konusu değildir, ancak hesaplarınızı iyi durumda tutmak para kazanma özelliğinin YouTube tarafından altı ay içinde yeniden etkinleştirilmesini sağlayabilir.

YouTube'daki içeriklerinizi nasıl yöneteceğinizle ilgili genel ipuçları için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Son düzenleme:
öncelikle mobil youtubedan videoları görüntüleyebilirsin. bence paraya çok ihtiyacın olduğu için videoları sil.
Yapabileceğin bir şey yok. Kanal spamdan kapanır kapanırsa bu dediklerimi yaparsan..

öncelikle mobil youtubedan videoları görüntüleyebilirsin. bence paraya çok ihtiyacın olduğu için videoları sil.
Yapabileceğin bir şey yok. Kanal spamdan kapanır kapanırsa bu dediklerimi yaparsan..

Son cümleyi anlayamadim; spamdan kapanma ihtimali olduğu.için videoları silmemimi oneriyorsun

Mrb.

Tek telifli bir kanalima bugün 2 flag gelmiş, kanalda sadece kanalim sekmesine ulasabiliyorum, onun dişinda analyc veya videolarim sekmesine ulasamiyorum,

Quiz konusundaki tecrübeli arkadasla r cevaplarsa;

Kanal kapanacakmi?

Ödemeyi alabilirmiyim 5 haneli bir ödeme söz konusu ve ciddi bir ihtiyaç.söz konusu,

Su.anda.yapabileceğimi bisey varmi
Quiz seni atarsa parayı ödemez. Kanal benim olsa onlar atmadan veya kapanmadan direk silerdim. Son günlerdeki gelişmelerden sonra para ödemesi ne olur hiç bilinmez.

Kanal silmek kanali kurtarmaz, kendisi atarsa neden odemesin? Su vakte kadar attigi kanallara odeme yapmamis mi quiz? Tabii ki odediler. Asil silinirse problem olur, cunku ha silinmis ha kapanmis spamdan tleiften bi farki yok.

Bana kalirsa suan olan videolari sil telefondan dogru kendin kisa 2-3 video cek yukle o sekilde kalsin.

Kanal silmek kanali kurtarmaz, kendisi atarsa neden odemesin? Su vakte kadar attigi kanallara odeme yapmamis mi quiz? Tabii ki odediler. Asil silinirse problem olur, cunku ha silinmis ha kapanmis spamdan tleiften bi farki yok.

Bana kalirsa suan olan videolari sil telefondan dogru kendin kisa 2-3 video cek yukle o sekilde kalsin.
Şuana kadar ödediler. Şuandan sonra ödeyeceklerini düşünmüyorum.Fikrim bu yöndedir.

benimde o tür kanallarım var quizde. mobilden girip tüm videoları sildim. şuana kadar atılma yok. üstelik ödeme aldım.

Hocam aynı durum bende life da var 2 telif 2 topluluk 4 haneli güzel bir kazanç var içerde ama life atmadı hiç ellemediler,asıl sorun youtube bunun parasına bloke koyacakmı yoksa 1 kasımdan itibaren mi yeni uygulamalar devreye girecek bu cevabı bilinmeyen soru ama ödemeyi alacağımızı düşünüyorum bu ayın.

benim de o şekilde kanalım vardi.videoları sildim kanal kapanmadıgından odeme aldım.

Freedom bile ödüyor kendi attığını kaldıki quiz ödemesin çok düşük bi ihtimal bence
Bakın yazdığımı iyi okursanız şuana kadar ödediler yazdım. Bunu forumdaki herkes biliyor zaten burda bir sorun yok. Şuanda sonra yeni yaşanan gelişmelerden sonra ne olacğı belli değil ama benim şahsi fikrim bloke olayı ciddi manada artacaktır. Sorunlu kanalların ödemesini yapacaklarını düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Peki bu süreçten sonra kanaldaki videolar ve analyc sekmesine hic ulaşamayacak miyim. Bi arkadaş 2 hafta sonra ulaşabilirsiniz dedi. Tam bilgisi olan varmi

Peki bu süreçten sonra kanaldaki videolar ve analyc sekmesine hic ulaşamayacak miyim. Bi arkadaş 2 hafta sonra ulaşabilirsiniz dedi. Tam bilgisi olan varmi

Aynen 2 hafta sonra açılır hocam para kazanma gidicek maili geldimi ?

an itibari ile gelen mail:

Sayın xxxxxx,

Birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya genelinde Content ID engellemesi (videolar silinmiş olsun veya olmasın) nedeniyle hesaplarınızda para kazanmayı askıya alabiliriz. Çözümlenmediği takdirde para kazanma özelliğinin askıya alınmasına yol açabilecek videolarla ilgili ayrıntılar için lütfen Durum ve Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri (filtrelemek için "Görüntüle"yi seçin) bölümünü ziyaret edin.

Bu ihlaller için para kazanma özelliğini yeniden etkinleştirmek üzere temyiz süreci söz konusu değildir, ancak hesaplarınızı iyi durumda tutmak para kazanma özelliğinin YouTube tarafından altı ay içinde yeniden etkinleştirilmesini sağlayabilir.

YouTube'daki içeriklerinizi nasıl yöneteceğinizle ilgili genel ipuçları için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

sanırım bu durumda yapabilecegim bişey yok.

bana da aynısı oldu 2 hafta dedi 12 gün oldu, 2 gün sonra açılırsa yazarım burdan

para kazanma gidecek maili geldimi peki sana?

hesabı geçici yada kalıcı olarak devre dışı bırakabiliriz gibi mailler gelmiş, para kazanmayla ilgili bişey yok, ayrıca kanala 2 defa toplamda 6 topluluk geldi 1 dünya geneli, 1 de telif gelmiş ama kanalın kapanmaya niyeti yok gibi :)

banada oldu aynısı 2 hafta sonra kanal eski normal haline dönüyor para kazanma felan gitmedi mailde gelmedi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri