2 günde 103 bin izleme alan videom telif ünleme taklıldı

ThePartizan

Kayıtlı Üye
2. gün önce paylaştığım ve an itibariyle 103 bin gösterim alan videom ünleme düştü.
Sonra böyle bir yazı geldi

Allahtan aynı gün kendime ait bir websitesine konu açarak videoyu paylaşmıştım, o sitede bir düzenleme yaptım ve görüntüsünü alarak youtube gönderdim , bakalım yiyeceklermi:)

Bir videom vardı yine, 2 gün önce tamamen kendi hazırldığım özgün bir video o da ünleme düştü ve hazırlrken ekran görüntüleri almıştım. Onun içinde benden telif hakkının bana ait olduğuna dair belgeler istediler.

Ekran görüntülerini gönderdim 3-1 verdiler:)

Hasılı dostlar neyi denediysem olmadı. Bence sorun videolarda değil, kanalda, kara listeye düşen kanalları şimdilik ne kapatıyorlar nede yaşatıyorlar.

Galiba spam olayı bitmiştir.

Bana da böyle bir mail gelmesi yakındır o zaman o.O

spam bitmez dostum. çoluk çocuk takımı temizlenir. profesyonelce karşılıklı atışırız google ile.

Dişe diş göze göz !

youtube futbol görüntüsü olduğunu anlayamıyor mu?
başka kategoride yedirirsin belki ama bunlar da senin olmadığı belli...

youtube futbol görüntüsü olduğunu anlayamıyor mu?
başka kategoride yedirirsin belki ama bunlar da senin olmadığı belli...
Denemek lazım ama belki yer:)

---------- Mesaj saat 01:21:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:19:50 civarında gönderildi. ----------

spam bitmez dostum. çoluk çocuk takımı temizlenir. profesyonelce karşılıklı atışırız google ile.

Dişe diş göze göz !
Ne kadar kazandığını çok merak ettim üstad:)

mesele para değilki. gerçek bir spamcı asla parayı düşünmez. para zaten kendi kendine gelir. şuanda inan kazanmıyorum. bazı terslikler var. önemli olan sistemi çözmek.o zaman tek vuruşta para gelir zaten.

buradan tüm kardeşlerime sesleniyorum. korkmayın

mesele para değilki. gerçek bir spamcı asla parayı düşünmez. para zaten kendi kendine gelir. şuanda inan kazanmıyorum. bazı terslikler var. önemli olan sistemi çözmek.o zaman tek vuruşta para gelir zaten.

buradan tüm kardeşlerime sesleniyorum. korkmayın

Ben para kazanmak için yapıyorum yoksa spam için neden vaktimi harcayayım üstad. Ve spam yapmadan ( yaptığım hesaplar var) çok ve uzun süreli kazanmak istiyorum:) Bütün mücadelem bu.
Her yolu deniyorum yani.

Aynen hocam yani zevk için özgün yapılır. Bir şeyler üretmenin ve hasatını sürmenin keyfi yaşanır spam para içindir diye düşünüyorum çünkü gerçekten bataklıkta yürümek gibi bir şey. Ha gitti ha gidecek korkusu her an tetikte olma durumu, bunları özgünde yaşamazsınız yaşasanız da hakkınızı ararsınız.

E tabii kendi görüşüm en nihayetinde.

Hocam kanalınız belli oluyor. İsterseniz silin. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri