2 Haftada 1$ ??

TarkDurmaz

Kayıtlı Üye
2 Haftadır bu işle uğraşıyorum kazancım henüz 1 $ :D Sizce nerde hata yapıyorum , çok mu kötüyüm? Önerisi olan arkadaş var mı?

rmvh1.png

En az 5 kanalın olsun güncel tut 1 hafta sonra yine görüntü ekle konuya

2 hafta için normal, muhtemelen beklentilerini çok yüksek tuttun :)

2 Haftadır bu işle uğraşıyorum kazancım henüz 1 $ :D Sizce nerde hata yapıyorum , çok mu kötüyüm? Önerisi olan arkadaş var mı?

rmvh1.png

Hiçbir yerde hata yapmıyorsunuz

Henüz çok yenisiniz, azim ve kararlılık ile kanal açıp video eklemeye devam edin.
Her gün bir kanal 10 video hedefiniz olsun
Bir ay bu sistem ile çalışın, karşılığını alacaksınız İnşALLAH!

Bol kazançlar

Cevap: Re: 2 Haftada 1$ ??

En az 5 kanalın olsun güncel tut 1 hafta sonra yine görüntü ekle konuya
Tek kanal ile başlamıştım. Önerini ciddiye alacağım , Teşekkürler. :)
2 hafta için normal, muhtemelen beklentilerini çok yüksek tuttun :)

Hayır aksine sadece deneme amaçlı tabikii 50-100-200 $ Beklemiyordum sadece 1 değilde 5-10 $ olsa başlangıç için iyi diyebilirdim. Tabii sizler daha tecrübelisiniz , siz daha iyi bilirsiniz :)

ben de 1.5 ay boyunca toplamda 10 doları görememiştim sabır ile çalışmaya devam edin,forumdaki eski bilgilendirici konuları okuyun hergün yeni bişeyler öğrenerek kendinizi geliştirin kazancınız artacaktır.

Hiçbir yerde hata yapmıyorsunuz

Henüz çok yenisiniz, azim ve kararlılık ile kanal açıp video eklemeye devam edin.
Her gün bir kanal 10 video hedefiniz olsun
Bir ay bu sistem ile çalışın, karşılığını alacaksınız İnşALLAH!

Bol kazançlar
Maaşallah hocam ağzınızdan bal damlıyor sağolun :D Allah cümlemize Bol kazançlar nasip eder İnşallah :)

ben de 1.5 ay boyunca toplamda 10 doları görememiştim sabır ile çalışmaya devam edin,forumdaki eski bilgilendirici konuları okuyun hergün yeni bişeyler öğrenerek kendinizi geliştirin kazancınız artacaktır.

Teşekkürler hocam , sağolun , bol kazançlar :)

Tek kanal ile başlamıştım. Önerini ciddiye alacağım , Teşekkürler. :)

Hayır aksine sadece deneme amaçlı tabikii 50-100-200 $ Beklemiyordum sadece 1 değilde 5-10 $ olsa başlangıç için iyi diyebilirdim. Tabii sizler daha tecrübelisiniz , siz daha iyi bilirsiniz :)

vallaha dostum sabır, uğraş kendini geliştirme benim 25 gün falan oldu başlayalı 10-13$ a ulaştım günlük.

Darısı sana.

Maaşallah hocam Allah cümlemize daha daha fazlalarını nasip eder inşallah :)

Âmin inşAllah kazandıkça kazandığını daha az buluyorsun :)

Bu güdülenme de seni daha ileri götürüyor ve kendini daha çok geliştirmek zorunda kalıyorsun daha fazla kazanabilmek için :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri