2 İş Gücü Var Yapacak İş Yok

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Alex

Kayıtlı Üye
merhaba beyler,

2 tane akıllı ve pc'ye yatkın kuzenim var, Hollanda'ya vs gidip salata toplama gibi işlerde harap oluyorlar, onlara maaş bağlamak yardım etmek istiyorum. Ancak verecek iş yok :)

Bütün departmanlarım otomatik hale gelmiş durumda. DEPARTMAN: Bir bütünü oluşturan parçaların her biri ( Bunu da yazdırdınız ya )

Sizin elinizde işgücü olsa, nasıl iş verirdiniz ? Verecek iş bulamadığım için size danışayım dedim, teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam örnek veriyorum bir işiniz varsa, forumdaki arkadaşlardan satın alacağınıza onlara verin, mail işi otomatik sanırım sizde ama örnek olsun diye söylüyorum, hazır mail satın alacağınıza onlara açtırıp ücret verin.

Kendilerine bir sera kurup salatalari burda toplasinlar,:)

Yada departmanlarinin birini manuel hale getir

Olmadi salata toplamaya taaa hollandaya giden adamlari rahat birak

forumu f5leyip satış konularından ref toplasınlar :D

yaratıcıydı :)

---------- Spam Engelliyici 22:47 ---------- Önceki Mesaj 22:45 ----------

Hocam örnek veriyorum bir işiniz varsa, forumdaki arkadaşlardan satın alacağınıza onlara verin, mail işi otomatik sanırım sizde ama örnek olsun diye söylüyorum, hazır mail satın alacağınıza onlara açtırıp ücret verin.

işte herşey tıkır tıkır rayında, işgücü var kullanacak alan kalmadı :) ama yardım da etmek istiyorum daha rahat kazansınlar diye.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam ne gibi birşey önerebiliriz merak ettim, iş gücü var ama iş yok diyorsun. İş yoksa biz ne önerebiliriz?
Eğer çok üzülüyorsanız onların bu durumuna, bu işi öğretin onlarda birşeyler kazansın.

Örneğin;

Adsense hesaplarının mail kontrolünü yapsın, sorunlu video olduğunda girsin silsin.

Örneğin: Kanal bağlasın bota video atsın.

Bu tarz öneriler, belki bakamadığım bir bakış açısı gelir diye, öneremiyorsan da sorun yok önerebilen olacaktır :)

---------- Spam Engelliyici 22:53 ---------- Önceki Mesaj 22:52 ----------

Ne çektin be Alex :D

şuanda seni çekiyorum :D zorunda mıyım : )

Departmanımda yer açardım ben. :) Madem iş gücün var. Biraz işi öğret bağla maaşa onlarıda..

Mail açmayı, video yüklemeyi, izlenim ve abone çekmeyi öğret onlara
Partner kanal hazırlasınlar sana alex.

Departmanımda yer açardım ben. :) Madem iş gücün var. Biraz işi öğret bağla maaşa onlarıda..

Mesela bir işin tam otomatik, tam otomatik olurken insana mı vericen işi nasıl yer açcan :D

---------- Spam Engelliyici 22:56 ---------- Önceki Mesaj 22:55 ----------

Hocam ozaman daha çok kanal aç,
teki mail açar tekide bota bağlar. böylece iş gücü açılmış olur. Kendine limit koymana gerek yok;)

aynen kapasiteyi arttırayım dimi, evet mantıklı bu da bak, çok saol. akla yatkın geldi

owww gerçekkten süper, çok hoşuma gitti, ilk değerli fikir geldi

çok saol bu açıdan bakmadım bak YT dışı da düşüneyim

İleriye dönük kazanç isterseler gerçekten çok iyi bir fikir, her zaman yt'nin alternatifi olarak düşünürüm. Site işi emek ister ama can sıkmaz yani kapandı derdi her gün onu yap bunu yap derdi yok stabil hal aldıktan sonra sürekli yükselir.

Dediğim gibi site işlerine yatkınlarsa kategoride sunabilirim.

Allahım fakiri fukarayı garibi gurabayı düşürmesin insan kendi kanından olanı bile gösteriş yapmak için kullanır olmuş

Önerim: Sen git salatalık toplamaya Hollandaya biraz para nasıl kazanılıyormus gör ögren gel yoksa yaşın hergün ilerlicek ama içindeki çocugu salıncakdan indiremiceksin bir türlü

merhaba beyler,

2 tane akıllı ve pc'ye yatkın kuzenim var, Hollanda'ya vs gidip salata toplama gibi işlerde harap oluyorlar, onlara maaş bağlamak yardım etmek istiyorum. Ancak verecek iş yok :)

Bütün departmanlarım otomatik hale gelmiş durumda. DEPARTMAN: Bir bütünü oluşturan parçaların her biri ( Bunu da yazdırdınız ya )

Sizin elinizde işgücü olsa, nasıl iş verirdiniz ? Verecek iş bulamadığım için size danışayım dedim, teşekkürler.
benımde unv arkdasım hollandaya çalısmaya gitti. bahçe temizliyor gunde 8 saat ortalama 3000 euro maas alıyor ve bütün haklarıda var. inan bana burdaki insanlar hollandada yaşasa spamla ne ugrasmazlar. :)

İleriye dönük kazanç isterseler gerçekten çok iyi bir fikir, her zaman yt'nin alternatifi olarak düşünürüm. Site işi emek ister ama can sıkmaz yani kapandı derdi her gün onu yap bunu yap derdi yok stabil hal aldıktan sonra sürekli yükselir.

Dediğim gibi site işlerine yatkınlarsa kategoride sunabilirim.

Site işine girmek hep aklımda var da, 1 site günlük 20 TL civarı bırakır dimi o da ancak 5-6ay oturduktan sonra, 1 web adsense'ye kanal gibi çok site bağlamada bir sakınca var mı :D özgün site spamı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri