2.görüşmemi yaptım, adamlara verdiğim rakam üzerinden anlaşma sağlanamadı, elimizdeki rakamla maalesef uyuşmuyo dediler, Eee uyuşmucaktıda neden bendende bi çalışma yapmamı istediniz dedim, yukardakiler öyle diyo dedi , ama siz eğer isterseniz kendi belirttiğiniz rakam üzerinden beyanname verebilirsiniz, bu beyannameyi verdikten sonra kabullenip kabullenmemek yukarsının işi, biz sonrası için ne olur bilemeyiz dediler buna razıda olabilirler yada kabullenmeyip aradaki farkıda isterler, aradaki farkı istedikleri zamanda gönüllü uyumluluk iptal olur ve bu sefer %50 olarak yapılan gider kalkar, ve toplam tutar üzerinden vergilendirirsiniz falan dedi,onuda kabul etmezseniz, incelemeye girersiniz sıkıntı yaşayabilirsiniz, extra rakam üzerinde ıvır zıvır bir sürü bi şeyler saydılar, yani ki ucu boklu değnek affedersiniz, muhasebecim ne kadar vaktimiz var dedi, ayın 30 una kadar gelip bize bir sonuç bildirmeniz lazım dediler.bende eyvallah dedim çıktım.
Bazı Arkadaşlar Pazarlığını yap falan diyo ama, hiç pazarlık yapacak bi durum yok, o kadar ağladık ettik, durumumuzu anlattık, bu kazançlar bugün var yarın yok dedik, şöyle dedik böyle dedik ama , müdür ısrarla inanınki bizim elimizden gelen bir şey yok diyo. ne kadar doğru bilemem...
En azından 1 Hafta daha kazandım, bakalım ne oolacak,
Bazı Arkadaşlar Pazarlığını yap falan diyo ama, hiç pazarlık yapacak bi durum yok, o kadar ağladık ettik, durumumuzu anlattık, bu kazançlar bugün var yarın yok dedik, şöyle dedik böyle dedik ama , müdür ısrarla inanınki bizim elimizden gelen bir şey yok diyo. ne kadar doğru bilemem...
En azından 1 Hafta daha kazandım, bakalım ne oolacak,
Son düzenleme: