2 telif yedim 3.için ne yapılmalı ?

kehanet55

Yasaklanmış
Beyler benim kanal iki kere telif yedi silmek istemiyorum bi süre 3.telif gelmemesi için ne yapmalıyım.para kazanma ve herkese gösterme kapattım başka ne yapmalıyım ?

bende 2 telifli kanal 3 aydır duruyor hiçbirşey yapmadım yüklemede yapmıyorum.hala güzel kazandırıyor.

bu işlerde acımıcaksın..sonra çok pişman olursun..sil al kazancını işte o kazançla doysun gözün..doymazsa sonra onu ararsın..bir kanal sil 5 kanal aç kardeşim..yaşadıktan sonra pişman olma acı durumu..para kazanmaların kapatılabilir

Benim bir partnerli kanalda 2 telifli.Teliflerin kalkmasını bekliyorum.Adsense bağlı ise ve önemsiz bir kanalsa sil bence.

Beyler pc yok yarına kadar gelsin kopyalayıp tekrardan onu silip devam edeceğim ama şuan gizli bi sıkıntı olmaz inşallah dimi ?

Adsense banlanmaZ mı yani ana kanal çünkü

ya partner kanallar 2 telif yeyince kazanmaya devam ediyo ama adsense baglılar noluyo .para kazanma acık kalıyomu 2 telif yeyince

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri