2 telif yedim

Y
  • Kullanıcı yasinkaradal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Y

yasinkaradal

Guest
arkadaşlar kanalımda 250 abone oldu ve 2 telfi yedim ne yapmamı önerirsiniz acaba kanal kapanacak bu gidişle. videoları yedekledim abonelere yazık olcak bide kanaçlar kesinleşmedi acaba kazançlarım gidermi bu konuda ne yapmamı önerirsiniz.

yeni kanal aç ordan devamet.... yapacak başka bişey yok malesef... (6ay sonra kanal tekrar aktif olur diyorlar ''kesin bir bilgi olmamakla birlikte'' eğer kanalın 6 ay boyunca kapanmazsa tekrar kullanabilirsin)

yeni kanal aç ordan devamet.... yapacak başka bişey yok malesef... (6ay sonra kanal tekrar aktif olur diyorlar ''kesin bir bilgi olmamakla birlikte'' eğer kanalın 6 ay boyunca kapanmazsa tekrar kullanabilirsin)

acaba kapanmasını beklesem mi yada kazançlar kesinleşene kadar videoları özel mi yapsam karar veremedim. tekrar telif yememek için ne yapmam lazım.

acaba kapanmasını beklesem mi yada kazançlar kesinleşene kadar videoları özel mi yapsam karar veremedim. tekrar telif yememek için ne yapmam lazım.
ne zaman nerden telif geleceği belli olmuyor hocam.

bir kanalım kapandı gitti, zaten o zaman ülkemize de reklamlar kapatılıyordu ben de yenisini açtım reklamlar kapalıyken yükledim biraz video. şimdi günlük 10 $'dan fazla kazandırıyor ama 2 telifi var. birisi topluluk telifi.

bugün yeni kanal açtım. o kanal devam etsin gitsin onda gözüm yok ne kazandırırsa nereye kadar götürürse artık. ben yeni kanala bakıyorum.

Eski kanalındaki abonelerine yeni kanalını tavsiye et..
Biraz acele et!!

hesabındaki tüm videoları seç reklamlarla para kazan seçeneğini işaretle ve güncelle

biraz beklemenin sonrasında sana bir rapor verecek .... video güncellendi ve .... videolarda işlem başarısız şeklinde iste o olumsuz videoları tek tek bulup silmen lazım kanalından sonrasında ise kanalına hiçbir içerik yükleme öylece bırak

(bu videoları silmek çok önemli zaten sana para kazandırmayan videolar olduğundan bir zararı yok senin için )

abonelerini mutlaka yeni açtığın kanala davet et

para kazanmıştır o kanal hemen tüm videoları özel yap kimseye gözükmesin 3. telifi yeme parayı al sonra istersen aç istersen dursun kanal telifler kalkınca devam edersin

hesabındaki tüm videoları seç reklamlarla para kazan seçeneğini işaretle ve güncelle

biraz beklemenin sonrasında sana bir rapor verecek .... video güncellendi ve .... videolarda işlem başarısız şeklinde iste o olumsuz videoları tek tek bulup silmen lazım kanalından sonrasında ise kanalına hiçbir içerik yükleme öylece bırak

(bu videoları silmek çok önemli zaten sana para kazandırmayan videolar olduğundan bir zararı yok senin için )

abonelerini mutlaka yeni açtığın kanala davet et

dediğin gibi bütün videoları seçtim gelişmişten para kazanmı kısmından güncelledim hata veren video olmadı benim asıl merak ettiğim aboneleri nasıl yönlendirebilirim toplu olarak mesaj atma gibi bir şansım yokmu acaba

Ben kanalımdaki videoları özel yapmıştım 400 de abonem vardı, diğer kanaldan devam ederken Telifli kanalıma girip like ve yorumlar yapıp o abonelerin görmesini sağlıyordum. Şöyle bi gerçekte var 6 ay sonra o kanalı açtığınızda hitli videolarınız hit almaya devam etmiyor 400 binlik videom zamanında günlük 5-10 bin izlenirken az şimdi 20 yi geçmiyor :)

Ben kanalımdaki videoları özel yapmıştım 400 de abonem vardı, diğer kanaldan devam ederken Telifli kanalıma girip like ve yorumlar yapıp o abonelerin görmesini sağlıyordum. Şöyle bi gerçekte var 6 ay sonra o kanalı açtığınızda hitli videolarınız hit almaya devam etmiyor 400 binlik videom zamanında günlük 5-10 bin izlenirken az şimdi 20 yi geçmiyor :)

şimdi karar veremedim. kanalımı komple kapatsam mı yoksa özelmi yapsam 3 üncü telifi beklemeden acil çözüm bulmam lazım. bu arada aynı videoları yeni kanala taşısam o kanala nasıl yönlendirebilirim.

3.telif gelmeden videolarınızı özel yapın ve dediğim şekilde abonelere diğer kanallarınızdaki videoları beğen ve yorumlar şeklinde yansıtın, özel yaptınız kanaldaki videoları da beğenin yorumlayın tekrar abonelere ulaştırın ne kadar etkili olur konusunda bir şey diyemeyeceğim.

3.telif gelmeden videolarınızı özel yapın ve dediğim şekilde abonelere diğer kanallarınızdaki videoları beğen ve yorumlar şeklinde yansıtın, özel yaptınız kanaldaki videoları da beğenin yorumlayın tekrar abonelere ulaştırın ne kadar etkili olur konusunda bir şey diyemeyeceğim.

peki özel yapınca paylaşımlarda görünecekmi videolar yoksa kaldırıldı gibimi yansıyacak acaba bu konuda bilgin varmı

Videoları sadece sen o videoları özel yani (gizlediğin) hesaptan girebildiğinde görebileceksin.

arkadaşlar benim kanal 6 7 yıllık bir şey daha önce telif hakkı 2 kez yedin mail gelmişti maili okumamıştım dahi çünki para felan kazanmıyordum şimdi nerden kontrol edilir bu.hesabımdaki herşey yeşil ışık yanıyor telifi game of thrones dizisinden bir bölüm yayınlayarak açmıştım.

arkadaşlar benim kanal 6 7 yıllık bir şey daha önce telif hakkı 2 kez yedin mail gelmişti maili okumamıştım dahi çünki para felan kazanmıyordum şimdi nerden kontrol edilir bu.hesabımdaki herşey yeşil ışık yanıyor telifi game of thrones dizisinden bir bölüm yayınlayarak açmıştım.

hersey yesıl ısık yanıyorsa sıkıntı yok ustam.

herşey yeşil olması daha önce yediğim ihtarların geçersiz olduğunu mu gösterir?

evet bir telif yok kanalında. buyuk bir ihtimallede bir videon yukledıkden kısa bır sure sonra dunya capı engellenmıs o nedenden dolayı kırmız yanmıs. sende o dunya capı engellenen videoyu sılınce kırmızı yesıle donmustur. yada 6ay gecmıs baska bir telif yememıssın ve yesıle donmustur. bun dısında kolay kolay kımse telif ihtarını gerı cekmez.

Videoları sadece sen o videoları özel yani (gizlediğin) hesaptan girebildiğinde görebileceksin.
merak ettiğim birşey daha var kanalı kapatsam acaba kazanlar yanarmı bu konu çok düşündürüyor beni videoların birinden daha telif yersem ayın 15 ine kadar bütün kanaçlar yancak gibi bir durum var ne yapcam karar veremedim.

merak ettiğim birşey daha var kanalı kapatsam acaba kazanlar yanarmı bu konu çok düşündürüyor beni videoların birinden daha telif yersem ayın 15 ine kadar bütün kanaçlar yancak gibi bir durum var ne yapcam karar veremedim.

çok zenginsin galiba arkadasım kanalı kapatım diyorsun. bunun turkcesı parayı çöpe atmak derim.. sakın öyle bir gaflete düşme. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri