2 Temmuz 93

Zalim

Yasaklanmış
20 yıl önce 02 Temmuz 1993 tarihinde Sivas’ta Pir Sultan Abdal Kültür Derneği tarafından düzenlenen organizasyonda aralarında aydın, yazar, sanatçı, şair, yönetmen olan bir çok değerli insanın bulunduğu Madımak oteli, geniş bir yobaz kitle tarafından Tekbir, Allh-u Ekber sesleri arasında ateşe verilmiş, tüm aydınlarımız göre göre alevler içinde bırakılarak katledilmiştir. Sivas Katliamında ölen aydınlarımızı saygıyla anıyoruz.

Unutma+Unutturma%E2%80%A6+%E2%80%94+Sivas+Katliami%E2%80%94010.png

konu kilitlensin yoksa bu olayı savunacaklar bile eminim aramızda vardır...
cevap verip de ban yemeyelim sabah sabah

37 canı, diri diri yaktılar.. Bunu yapan insan olamaz.. Bu konu şimdilik kalabilir, konuda siyaset yapanlar sorgusuz banlanacaktır.

Nasılsa 17 ağustos depremi bizim için kara bir gün ise bu günde öyle..Konuyu saptırmayalım lütfen.

bu zihniyetin artık ölmesi gerek.Tekrardan Hepimizin başı sağolsun

insanlığın yüz karasıdır bu katliam ve diğer katliamlar... :(

lanet olsun, orda bulunanlara.. destek verenlere !!
Müslüman Türkiye diye bağırıyorlar ve ateşe verdikleri de Müslüman..

Allahım düşünüyorum düşünüyorum, insan nasıl bu kadar kör olur. hiç mi beyni çalışmaz !!

kendimi bildim bileli, Sivas'lıyım demekten hep utandım.. Bu olaya kanıp insana kıyanlarla aynı memleketli olmaktan HEP AMA HEP UTANDIM !!

1:33'de Allahım o senin ateşin, içeriye benide ... diyor.. bir anlık gafletle.. (kendinin de böyle yanacağını bildiği için)
ama inanıyorum ki, onu söyleyen, ordakiler ve hatta bu olaya göz yumanlar - neden olanlar
o kadarcık ateşte değil, yüreklerindeki ve ahiretteki ateşle yıllarca yanarlar bir an olsun yürekleri soğumaz !!

Son düzenleme:
Yazılıp söylenecek hiç bir şey yok.

Türkiyenin en büyük utançlarından biri.Hiç göz kırpmadan sadist bir ruh ile canlı canlı insan yakmak....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri